03/Μάι/23
rzp

Αυτές είναι οι γυναίκες που εργάζονται αυτή την περίοδο σε στούντιο…

Ασχολούμαστε συνέχεια με πορνοστάρς, στρίπερς, βίζιτες (πάτα εδώ) και έχουμε παραγκωνίσει τις γυναίκες εκείνες οι οποίες δραστηριοποιούνται με ένα άλλο κομμάτι της ερωτικής βιομηχανίας, αυτό των studios (πάτα εδώ)

 

Γυναίκες οι οποίες κάνουν σεξ για 50 ευρώ το 15λεπτο και από αυτά κρατάνε τα 25. Και ενώ υπάρχει η αίσθηση ότι μία εργαζόμενη σε στούντιο βγάζει λιγότερα από ότι σε ένα γραφείο escort, αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα αν σκεφτεί κανείς δύο παραμέτρους:

Πρώτον, αν το 15λεπτο είναι για εκείνη 25 ευρώ, τότε η μία ώρα είναι 100 ολόκληρα ευρώ. Δεύτερον, δεν χάνεται πολύτιμος χρόνος για μετακίνηση. Βέβαια, υπάρχει και το αρνητικό ότι τα γραφεία έχουν περισσότερους πελάτες από ότι τα στούντιο, καθώς εξασφαλίζουν σε αυτούς διακριτικότητα, αλλά και επενδύουν περισσότερα χρήματα το μήνα στη διαφήμιση.

Πατώντας εδώ θα δεις όλα τα ενεργά κορίτσια που δουλεύουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε διάφορα ερωτικά στούντιο της χώρας (κάντε σκρολ λίγο πιο κάτω από εκεί που αναγράφονται όλα τα μαγαζιά)

Ετικέτες:

#studios ladies
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *