09/Μάι/22
Αποκλειστικό: Για ποιο λόγο «έσπασε» το αχώριστο δίδυμο Σοφία Παυλίδη - Βανέσα Αδαμοπούλου. Μάθε την αλήθεια εδώ...

Αποκλειστικό: Για ποιο λόγο «έσπασε» το αχώριστο δίδυμο Σοφία Παυλίδη – Βανέσα Αδαμοπούλου. Μάθε την αλήθεια εδώ…

Σίγουρα ένα δίδυμο που αγάπησε πολύ ο κόσμος ήταν η Σοφία Παυλίδη και η Βανέσα Αδαμοπούλου. Ήταν κυριολεκτικά αχώριστες και δύσκολα το κοινό μπορούσε να φανταστεί τη μία χωρίς την άλλη. Γνωρίζονταν από τα 12 τους όταν ήταν ακόμα μαθήτριες, ενώ μαζί έκαναν και τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας. Τα κοινά τους stories στο Instagram ήταν καθημερινά, ενώ πριν από 1,5 χρόνο δημιούργησαν από κοινού και μία δική τους εταιρεία.

Κάτι όμως άλλαξε! Τα δύο κορίτσια πλέον δεν ανεβάζουν καθόλου μαζί φωτογραφίες, ενώ φαίνεται πως οι ζωές τους έχουν πάρει εντελώς χωριστούς δρόμους.

Πολλοί αναρωτιούνται τι έχει συμβεί και έτσι το hot-news.gr αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτό το μυστήριο. Ρώτησε τη μία εκ των δύο πρωταγωνιστριών της ιστορίας, τη Βανέσα Αδαμοπούλου για το τι έχει συμβεί και εκείνη έδωσε τη δική της απάντηση:

«Αρχικά, τη Σοφία την αγαπώ πάρα πολύ και θα την αγαπώ για πάντα. Γνωριζόμαστε από παιδιά και τα συναισθήματα μου για εκείνη δεν μπορούν να αλλάξουν. Πράγματι, εδώ και κάποιους μήνες δεν έχουμε συχνή επαφή. Η διάλυση της συνεργασίας μας με την προηγούμενη εταιρεία που δημιουργήσαμε από κοινού μας άφησε και αρκετά ψυχολογικά κατάλοιπα, εκτός από τα επαγγελματικά. Θεωρήσαμε από κοινού πως καλό είναι να απομακρυνθεί η μία από την άλλη και να αγαπιόμαστε εξ αποστάσεως. Εκείνη έχει αλλάξει επαγγελματικό δρόμο, εγκαταλείποντας τις ερωτικές ταινίες και έχοντας αφοσιωθεί στο νέο σύντροφό της. Από την άλλη, εγώ επέστρεψα στη Sugarbabes.tv και κάνω συνεχώς γυρίσματα, τα οποία ο κόσμος θα έχει τη χαρά να τα απολαύσει μέσα στη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, διότι έρχονται πολλές εκπλήξεις. όσον αφορά τη Σοφία, δεν ξέρεις ποτέ πως τα φέρνει η ζωή. Ποτέ μη λες ποτέ και το μέλλον θα δείξει αν οι δρόμοι θα συναντηθούν ξανά, προσωπικά ή επαγγελματικά»

Μάθε όλα τα νέα της Σοφίας Παυλίδη πατώντας εδώ

Μάθε όλα τα νέα της Βανέσας Αδαμοπούλου πατώντας εδώ

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *