02/Ιούν/25
tzn

Απογοήτευση – Η Τζένη είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη από ότι δηλώνει…

Πάτα πάνω στο ΕΔΩ για να δεις το προφίλ της Τζένης και έπειτα διάβασε την κριτική που γράφτηκε για εκείνη στο sexclub.gr:

“Ξεκινώ με τον χώρο που μου άρεσε πολύ, ιδιαίτερα τα δωμάτια του είναι άψογα. Η υπηρεσία μια ευγενική γυναίκα η οποία κοιτάει να είναι και διακριτική. Παρουσιάστηκαν οι σεξεργάτριες και επέλεξα την Τζένη που για τα γούστα μου ήταν η πιο όμορφη. Από τις φωτογραφίες δεν έχει κάποια διαφορά, έχει πολύ καλό σώμα για την ηλικία της και σίγουρα είναι 10 χρόνια πιο μεγάλη από ότι δηλώνει.

Ξεκίνησε με ένα πολύ ωραίο μασάζ που θα το θυμάμαι για καιρό, σπάνιο να μου έχουν κάνει τόσο καλό σε τέτοιο μαγαζί. Την άφησαν να ξεδιπλώσει το ταλέντο της εκεί και μετά άρχισε την πίπα. Κάνει ωραία περιποίηση και παρόλο που έβαλε την καπότα έμεινα πολύ ευχαριστημένος αφού μου έγλειψε καλά και…”.

Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια της κριτικής

 

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *