22/Αυγ/23
afroditi adami sex hot

Απίστευτο – Ο Τζανέτος έκανε πρόταση στην Αφροδίτη Αδάμη στη σκηνή του “Kinky Opera”

Πάτα ΕΔΩ για να δεις τα ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ PORN VIDEOS

Εν μέσω καλοκαιριού και καύσωνα μια πρωτότυπη πρόταση γάμου έγινε σε γνωστό strip club στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο Kinky Opera (Πατα ΕΔΩ)! Ο ηθοποιός ερωτικών ταινιών Τζανέτος Τσαπατσάρης έκανε live πρόταση γάμου στο Alcatraz strip club στην Συγγρού στην γνωστή Ελληνίδα πορνοστάρ Αφροδίτη Αδάμη μόλις τελείωσε το show της στην σκηνή και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών.

Ο ίδιος μιλώντας στην espressonews και στον Βαγγέλη Καράλη εξηγεί πώς αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στο μαγαζί που η Αφροδίτη κάνει το live show της: «Είχα πει στην Αφροδίτη πριν από μέρες ότι της ετοιμάζω μια μεγάλη έκπληξη, που ήταν κοντά και τα γενέθλιά της. Είχα κανονίσει με τον dj του strip club πότε να ανέβω επάνω στην σκηνή για να της κάνω την πρόταση. Όταν τελείωσε το show της, της πήγε ο σερβιτόρος μια σαμπάνια, ανέβηκα και εγώ γονάτισα και της έκανα την πρόταση γάμου με δαχτυλίδι»

 

Η Αφροδίτη ακούγοντας την πρόταση γάμου και όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει εξασφαλίσει η espresso ένοιωσε ενθουσιασμένη χωρίς όμως να πει το ναι!

«Της άρεσε η έκπληξη που της έκανα πολύ, έγνεψε καταφατικά, αλλά δεν μου είπε το ναι, είναι αυτό που λέμε ναι μεν αλλά. Από την πλευρά μου την πρόταση γάμου την έκανα κανονικά και περιμένω στο μέλλον να δεχτεί! Περιμένω να μου απαντήσει όταν νοιώσει έτοιμη, ας πάρει όσο χρόνο θέλει…» εξηγεί ο Τζανέτος.

Η γνωριμία των δύο ηθοποιών έγινε στο Erotic Art Festival που έλαβε χώρα τον Ιούνιο στο Γκάζι και όπως εξηγεί ο ηθοποιός ερωτικών ταινιών ήταν κεραυνοβόλος έρωτας για αυτόν: «Την Αφροδίτη την γνώρισα στο Erotic Art Festival που έγινε τον Ιούνιο και ήταν κεραυνοβόλος έρωτας! Δεν την ήξερα και δεν με ήξερε. Μόλις την είδα θαμπώθηκα, αισθάνθηκα πεταλούδες να χορεύουν μέσα στην καρδιά μου. Παρ’ όλα αυτά δεν πήγα να της μιλήσω γιατί ήμουν τρακαρισμένος και ήρθε και μου μίλησε αυτή. Aυτό που με γοήτευσε σε αυτήν είναι ότι είναι άνθρωπος, έχει ευαισθησίες και καλοσύνη, δεν την είδα ποτέ μόνο για το σεξουαλικό κομμάτι. Είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της!» εξηγεί.

Όσον αφορά για το εάν οι δυο τους θα συνεχίσουν την ζωή τους μαζί, αυτό αποτελεί ερωτηματικό, το σίγουρο πάντως είναι ότι το κοινό μπορεί να τους βλέπει ως επαγγελματικό ζευγάρι μέσα από το κανάλι του Sugarbabes.tv, καθώς πρόκειται σε λίγες ημέρες να κυκλοφορήσουν την πρώτη τους ερωτική ταινία μαζί.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *