11/Μάι/23
onlyfans 1

Απίστευτο – Καθηγητής την έδιωξε από την τάξη και τώρα πληρώνει για να βλέπει ροζ ταινίες της (δείτε φώτο)

Πάτα εδώ για να δεις τι χρήματα παίρνουν τα κορίτσια που έχουν «Onlyfans»!

Η κοπέλα υποχρεώθηκε να σταματήσει το σχολείο μετά από σχόλια ενός καθηγητή της, ωστόσο τον εκδικήθηκε μερικά χρόνια αργότερα με τον πιο σκληρό τρόπο! Λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Αυτό δεν θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο για την υπόθεση μιας 22χρονης κοπέλας, η οποία κάνει θραύση στο Onlyfans.

Μέχρι εκεί όλα καλά. Το σκέλος της εκδίκησης έρχεται στο ότι ένας από τους καλύτερους πελάτες της είναι ένας καθηγητής της, ο οποίος της είχε πει βάναυσα ως μαθήτρια ότι «δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή της».

Μάλιστα, ο καθηγητής επικοινώνησε μαζί της στην πλατφόρμα, θέλοντας να πληρώσει 1.200 δολάρια για ένα εξατομικευμένο εσώρουχο.

«Προσπάθησε να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του, αλλά αναγνώρισα το πρόσωπό του και συνειδητοποίησα ότι ήταν ο καθηγητής μου στο σχολείο» είπε η Vera Dijkmans στο JamPrime.com, η οποία παρατήρησε τον καθηγητή στη λίστα συνδρομητών της.

 

«Στην αρχή ένιωσα εξαιρετικά άβολα» πρόσθεσε η ξανθιά καλλονή. «Το βρήκα τόσο συγκλονιστικό γιατί στο σχολείο τον θυμάμαι να ήταν πολύ αυστηρός και ποτέ δεν είχα την εντύπωση ότι του άρεσα ως μαθήτρια, πόσο μάλλον έτσι…».

Η Vera Dijkmans παράτησε το λύκειο όταν ήταν 15 ετών. Συνέχισε να εργάζεται ως σερβιτόρα και ως μοντέλο προτού ενταχθεί στην πλατφόρμα OnlyFans το 2020.

Πάτα εδώ για να δεις βιζιταριά που αυτή την περίοδο κυκλοφορούν ανενόχλητες στην Αθήνα

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *