14/Απρ/23
xamos-st-mpournazi-deite-apokleistikes-fotografies

Απίστευτο! Η χορεύτρια του “Golden Queens” Λόρυ δηλώνει- “Παρέα φοιτητών βοήθησε τον φίλο της οικονομικά για να κάνει χορό”

Πάτα ΕΔΩ για να γνωρίσεις τις καλύτερες…

Το strip club “Golden Queens” συνεχίζει να σπάει ρεκόρ προσέλευσης, καθώς κάθε μέρα σχεδόν έρχονται πάνω 350 πελάτες για να διασκεδάσουν εκεί!

Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει ωραίες γυναίκες και μια από αυτές ήταν η χορεύτρια Λόρυ! Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μια ξανθιά-juicy γυναίκα, η οποία τρελαίνει το αντρικό κοινό!

Η Λόρυ μας εξομολογήθηκε ένα γεγονός, το οποίο της έκανε εντύπωση! Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Είχε έρθει μια παρέα φοιτητών οι οποίοι ήθελαν να δουν πως είναι από κοντά ένα strip club. Τότε εγώ πήγα να τους προσεγγίσω και να δω ποιες είναι οι διαθέσεις τους. Αποφάσισε τότε ένας από την παρέα να με πάρει για χορό. Αφού του έκανα έναν αρκετά αισθησιακό χορό, ήρθε η ώρα να πληρώσει και ανακάλυψε πως είχε τα μισά χρήματα του χορού και αναγκάστηκε να ζητήσει από τους φίλους του, οι οποίοι του έλεγαν πως είναι οριακά οικονομικά για να κάνουν χορό και αυτοί. Τελικά, έβαλε ο καθένας από την παρέα ένα ποσό και έτσι στο τέλος πληρώθηκα! Αυτό το περιστατικό ήταν αρκετά αστείο και μου έκανε αρκετά εντύπωση».

loading...

Κάντε Share

Μία απάντηση στο “Απίστευτο! Η χορεύτρια του “Golden Queens” Λόρυ δηλώνει- “Παρέα φοιτητών βοήθησε τον φίλο της οικονομικά για να κάνει χορό””

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Πολύ αστείο να μην έχει λεφτά ο φοιτητής διότι αν δουλεύει παίρνει 500 ευρώ λόγω ηλικίας… Ή ίσως τον συντηρούν οι γονείς του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *