06/Μαρ/24
sex toy

Απίστευτο! Γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από χρήση ελαττωματικού sex toy…

Πάτα ΕΔΩ για να δεις τις καλύτερες πουτάνες…

Μέσα σε όσα, δύσκολα, αλλά και ρουτίνας συμβάντα της καθημερινότητας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης έχουμε και κάποια μάλλον σπάνια περιστατικά…λιγότερο συνηθισμένα.

Όπως, για παράδειγμα, πριν από μερικές ημέρες, την περασμένη Παρασκευή, όταν τα ΤΕΠ του νοσοκομείου υποδέχθηκαν ένα από τα πλέον ασυνήθιστα περιστατικά των τελευταίων ετών.

Ο λόγος για μια νεαρή κοπέλα, 22 ετών. στην πόλη της Κοζάνης, η οποία έφτασε στο Μαμάτσειο, μετά από ένα ατύχημα κατά την ώρα του σεξ με τον σύντροφό της, χρησιμοποιώντας, πιθανότατα, (όπως κάνει η πλειονότητα ίσως των νέων-και όχι μόνο-σήμερα) ένα από τα δημοφιλή sex toys.

Από λάθος…χειρισμό ή προβληματική κατασκευή, προκλήθηκε σοβαρός τραυματισμός, με αποτέλεσμα αρχικά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στη νεαρή κοπέλα, η οποία έτυχε της καλύτερης περίθαλψης και στα ΤΕΠ του Μαμάτσειου.

Ωστόσο, ο τραυματισμός που υπέστη ήταν ιδιαίτερα σοβαρός και κρίθηκε επιβεβλημένη, λόγω της σπάνιας αυτής περίπτωσης και της ευαισθησίας που υπάρχει, να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Πάντως, καλό θα είναι, για όλους και για όλες, να χρησιμοποιούν sex toys με ασφάλεια και προσοχή, για να αποφεύγονται ανάλογα επώδυνα περιστατικά…

Ετικέτες:

#sex toy
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα