09/Μαρ/24
angel

Angeline – Αθώα η πίσω τρύ..α της…

Πριν διαβάσεις μία κριτική για την πουτάνα Angeline, πάτα ΕΔΩ για να δεις το προφίλ της με γυμνές φωτογραφίες, τιμές και πληροφορίες για το τι προσφέρει στο γαμήσι.

“Συναντηση πριν απο μερικες μερες με το μωρο στον χωρο του ξενοδοχειου οπου δουλευει. Και παλι με το γκαλμουρ ηταν ευκολη η συνεννοηση ενω η κοπελα ηταν ετοιμη να με υποδεχτει στην ωρα που επρεπε.

Με το που ανοιγω βλεπω μια εικονα που δεν ημουν προετοιμασμενος να δω, περαν των προσδοκιων μου σε ομορφια και το προσωπο πιο γλυκο και απο την πιο γλυκια φωτογραφια που εχει στην καρτελα της. Η γκομενα με τις κινησεις του σωματος εδειξε φιλοξενη αλλα πολυ γρηγορα διαπιστωσα οτι δεν ξερει καθολου αγγλικα. Προσπαθησαμε με το τρανσλειτορ να πουμε καποια πραγματα με την επιμονη μου βασισμενη στην εικονα της αλλα δεν ειχαμε καποιο ουσιαστικο διαλογο.

.

Ηταν περιποιημενη και καθαρη οπως και ο χωρος που την φιλοξενει. Αματουρα στην συμπεριφορα αλλα οι προσδοκιες της υψιλες, με καποιο τροπο βγαζει τα υψιλα στανταρ που εχει θεσει στον εαυτο της προς τα εξω. Δεν δινει φιλια με γλωσσα, μονο επιφανειακα και καπως πεταχτα, πραγμα αυτο που δεν αλλαξε παρολο που προσπαθησα δυο ακομα φορες μεσα την μια ωρα μαζι της. Απο την αλλη η συμμετοχη της καλη, θελει να μετρησουν τα λεφτα που παιρνει και δεν χανει χρονο.

Δεχτηκε με πολυ ανεση να της γλειψω το σωμα και ειδικα το γλειφομουνι το απολαυσε με ολη της την καρδια. Το μουνακι της ηταν νεανικο και ομορφο ενω η πισω…”.

Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια της κριτικής 

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα