06/Ιούλ/22
Σεξ το καλοκαίρι: 4+1 τρικ για να μην «σκάσετε» από τη ζέστη...

Αυτή είναι η νέα στάση στο σεξ που υπόσχεται δυνατό οργασμό και για τους δυο…

Θα ξεκινήσουμε με έναν γρίφο. Όσο μεγαλύτερα τα… ακροβατικά στο κρεβάτι, τόσο μεγαλύτερη και η απόλαυση. Όχι. Κι όχι απλά όχι. Αλλά ΟΧΙ.

Ας συνεχίσουμε με μια αλήθεια. Υπάρχουν απλές στάσεις που υπόσχονται τεράστια απόλαυση. Και μάλιστα και για τους δύο παρτενέρ.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την στάση «flatiron», τη οποία οι πιθανότητες λένε ότι κάπου κάποτε την έχετε δοκιμάσει, αλλά δεν γνωρίζατε ότι αυτό ήταν το όνομά της.

Ιδού…

Η στάση αυτή είναι πανεύκολη. Εκείνη είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα με τους γλουτούς της ελαφρά ανοιχτούς, τόσο όσο για να διεισδύσεις μέσα της και τη λεκάνη της, επίσης ελαφρώς ανασηκωμένη.

Εσύ έρχεσαι από πίσω της και είτε στηρίζεσαι στα γόνατα σου ή στα πέλματα, σχηματίζοντας τη στάση της σανίδας.

Επειδή πρόκειται ουσιαστικά για μία παραλλαγή του κλασικού doggy, αντιλαμβάνεσαι ότι η διείσδυση είναι βαθιά και έντονη και ότι η συγκεκριμένη στάση προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στον ερεθισμό του σημείου κλειδί για να τη φέρεις σε οργασμό, την κλειτορίδα της.

Βάλε λοιπόν στο παιχνίδι και τα χέρια σου για να τη βοηθήσεις να αγγίξει τη δική της κορύφωση.

Μια στάση και… ένα κτίριο

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι flatiron είναι η… πρέσα μαλλιών ή ρούχων, αλλά και ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια στη Νέα Υόρκη και από τα διασημότερα στον κόσμο.

To Flatiron Building είναι το χαρακτηριστικό τριγωνικό και λεπτό κτίριο, που σχεδιάστηκε από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Daniel Burnham στις αρχές του 1900 και το σχήμα του επέτρεψε να χωρέσει σαν σφήνα στο στενό οικόπεδο στη συμβολή των Firth Avenue με την Broadway.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *