07/Δεκ/22
Αυτή είναι η νέα μανία στο σεξ που δοκιμάζουν όλοι οι νέοι...

Αυτή είναι η νέα μανία στο σεξ που δοκιμάζουν όλοι οι νέοι…

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν σεξ στο αυτοκίνητο και δεν το αλλάζουν ούτε με κανονικό κρεβάτι. Είναι ένα βίτσιο που το βρίσκουμε στη νεολαία αν και πολλοί μεγαλώσαμε με αυτή τη συνήθεια.

Γενικότερα πολλοί είναι οι νέοι που δεν έχουν σπίτια και θέλουν να κάνουν σεξ, οπότε επιλέγουν το αυτοκίνητο σαν μία οικονομική -τζάμπα- λύση. Μπορεί να ακούγεται λίγο θλιβερό όμως οι νεότεροι σε ηλικία εκτός από οικονομικό, το βρίσκουν σέξι γιατί είναι ριψοκίνδυνο.

Πες ό,τι θέλεις για το σεξ στο αυτοκίνητο. Ότι είναι ξεπερασμένο. Ότι δεν βολεύει. Ότι κάθε φορά χτυπάτε τα κεφάλια σας γιατί δεν χωράτε. Όμως όσο στρίμωγμα και αν συμπεριλαμβάνεται το σεξ στο αμάξι δεν είναι καθόλου ξεπερασμένο. Αντιθέτως, η νέα γενιά δείχνει και να το προτιμά.

Μία νέα έρευνα ωστόσο μας αποκαλύπτει γιατί συμβαίνει αυτό το μυστήριο με τους νέους.

Οι ερευνητές έκαναν 26 ερωτήσεις σε 195 άντρες και 511 γυναίκες σε ηλικίες με μέση ηλικία τα 20 χρόνια, όπως για παράδειγμα το πότε ήταν η τελευταία φορά που έκαναν σεξ σε αμάξι, που συνέβη, τι μοντέλο ήταν το αυτοκίνητο (σ.σ.: ναι, κι’ όμως), αν οι γυναίκες έπαιρναν αντισυλληπτικά και πόσο μικρή ή μεγάλη ήταν η διάρκεια της πράξης.

Στο σύνολο, το 61% των αντρών και το 59.5% των ερωτηθέντων, απάντησε πως έχει κάνει σεξ στο αυτοκίνητο με το ίδιο να είναι παρκαρισμένο σε πάρκινγκ, με την πλειοψηφία να βίωσε την εμπειρία όταν ακόμη βρίσκονταν στο πανεπιστήμιο. Οι παραπάνω από τους μισούς έκαναν σεξ ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε κάποιον απομακρυσμένο χώρο στην ύπαιθρο -με κανονικό αυτοκίνητο ή SUV- με το σεξ να διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Ένα γενναίο 6%, δήλωσε πως κατάφερε και «έφτασε» την 1 ώρα σε…αντοχές. Στο κομμάτι του οργασμού, μόλις το 48% των γυναικών κατάφερε να ολοκληρώσει σε αντίθεση με το συντριπτικό 86% των αντρών, ενώ αξιοσημείωτο είναι ένα 14% γυναικών που έκανε σεξ για πρώτη φορά στο αμάξι. Tο ανησυχητικό στην έρευνα είναι τα ποσοστά 2,5% και 4,3& -αντρών και γυναικών αντίστοιχα- που αναφέρουν ότι τους εξανάγκασαν να κάνουν σεξ μέσα στο αμάξι.

Οι επιστήμονες δεν παρέλειψαν να μοιραστούν και κάποια κωμικοτραγικά σκηνικά που ανέφεραν οι συμμετέχοντες στην έρευνα. «Μία γυναίκα μας είπε ότι έχασε το παπούτσι της, ενώ μία άλλη άνοιξε την πόρτα για να βγει και προσγειώθηκε με τον πισινό. Χωρίς να φοράει εσώρουχο», αναφέρει η επικεφαλής ερευνήτρια Cindy Struckman-Johnson. «Μία άλλη κατάφερε και έκανε σεξ ακούγοντας σερί 17 τραγούδια του Drake!».

Μάλιστα οι ερευνητές ανέφεραν πως η μοναδική περίοδος που το σεξ το αυτοκίνητο πήρε την κατιούσα, ήταν την δεκαετία του ’70 όταν αυξήθηκαν οι τιμές των καυσίμων. Μην ανησυχείς λοιπόν ότι το τετράτροχο σεξ θα σε κάνει να φανείς παιδάκι. Είναι διαχρονικό.

Ετικέτες:

#νέοι #σεξ
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *