12/Νοέ/22
Αυτές οι στάσεις στο σεξ κρύβουν τις… ατέλειες στις γυναίκες

Αυτές οι στάσεις στο σεξ κρύβουν τις… ατέλειες στις γυναίκες

Τα σβηστά φώτα δεν χρειάζεται να αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση στο σεξ για τις γυναίκες που δεν διαθέτουν αναλογίες μοντέλου. Η ειδική σε θέματα σχέσεων Τρέισι Κοξ υποστηρίζει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να αναδείξει το καλό προφίλ της στο κρεβάτι, επιλέγοντας τη στάση που κολακεύει περισσότερο τον σωματότυπό της.

Οι γυναίκες με πιο αθλητικό σώμα, για παράδειγμα, μπορούν να επιλέξουν «δύσκολες» στάσεις, που απαιτούν μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη.

Μία από αυτές είναι η στάση «μαϊμού», κατά την οποία η γυναίκα τυλίγει τα πόδια και τα χέρια της γύρω από τη μέση και τον λαιμό, αντίστοιχα, του όρθιου παρτενέρ της, καθώς έτσι το ενδιαφέρον εκείνου φεύγει από το στήθος της, που δεν αποτελεί δυνατό χαρτί της, και εστιάζεται σε πιο καλοσχηματισμένα σημεία του σώματός της, όπως τα οπίσθιά της.

Αντίστοιχα, όσες έχουν σωματότυπο «αχλάδι», με πιο στενό κορμό και πιο ανοιχτή περιφέρεια, μπορούν να εκμεταλλευτούν τη στάση κουτάλι, ξαπλώνοντας στο πλάι, με τον σύντροφό τους να ξαπλώνει κατά τον ίδιο τρόπο πίσω τους, έτσι ώστε να αναδειχτεί η στενή μέση τους.

«Cowgirl»

Η στάση «cowgirl» ενδείκνυται για τις γυναίκες που έχουν πολύ μεγάλο στήθος, προκειμένου ο σύντροφός τους να μπορεί να το απολαύσει σε όλη του τη διάσταση, τη στιγμή που η ανάποδη παραλλαγή της, δηλαδή με τη γυναίκα από πάνω, αλλά κοιτάζοντας προς τα πόδια του άντρα, να συνιστάται από την Κοξ σε όσες έχουν σωματότυπο κλεψύδρα, έτσι ώστε ο σύντροφος να έχει θέα τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά τους.

Ο σωματότυπος «μήλο», με αδύνατα πόδια, αλλά λίγο περισσότερα κιλά στην περιοχή της κοιλιάς, μπορεί να επωφεληθεί από τη στάση του σκύλου, που κάνει τη μέση να φαίνεται πιο αδύνατη και προστατεύει τους ανύπαρκτους κοιλιακούς από το ανδρικό βλέμμα.

Το ιεραποστολικό

Τι άλλο να πούμε πια γι’ αυτήν την στάση. Είναι αδιαμφισβήτητα ο βασιλιάς του σεξ. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι δεν καλύπτεις και πολλά μ’ αυτή, αλλά είναι ιδανική αν οι «προβληματικές» περιοχές σου είναι τα μπούτια, τα οπίσθια ή η κοιλιά σου. Δεδομένου ότι ο σύντροφός σου είναι από πάνω σου και σε καλύπτει, το μόνο σημείο στο οποίο μπορεί να επικεντρωθεί είναι το πρόσωπό σου. Όσο αυτός παρατηρεί τις εκφράσεις σου για να δει πόσο ευχαριστιέσαι ό,τι σου κάνει, τόσο εσύ δε θα ανησυχείς μήπως δίνει σημασία στις ατέλειές σου.

Να θυμάσαι πάντα ότι το σεξ έχει να κάνει με την απόλαυση και τη διασκέδαση. Μη χαλάς την στιγμή, με το να ανησυχείς για τις ατέλειές σου. Ο σύντροφός σου δεν παρατηρεί απολύτως τίποτα την ώρα της πράξης, γιατί πολύ απλά απολαμβάνει το σεξ μαζί σου. Και ναι, είσαι σέξι ακόμη κι αν έχεις …λίγη κυτταρίτιδα!

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *