13/Ιούν/24
afr

Αφροδίτη Αδάμη – “Εμένα μου αρέσουν οι σκηνές πρωκτικού σεξ…”

Πάτα ΕΔΩ για να δεις ποια γυναίκα κάνει το καλύτερο πρωκτικό σεξ στην Αθήνα

Η Αφροδίτη Αδάμη είναι εδώ και αρκετά χρόνια πορνοστάρ, ενώ εδώ και περίπου έναν χρόνο ανήκει στο Sugarbabes.tv.  Κέρδισε βραβείο καλύτερης ηθοποιού στο anal sex στα πρόσφατα erotic awards που έλαβαν χώρα και μίλησε στο Scandalo για αυτό το γεγονός και όχι μόνο.

Αφροδίτη, είδαμε ότι κέρδισες, θα μας πεις ακριβώς τι κέρδισες ?

Κέρδισα βραβείο καλύτερης ηθοποιού ερωτικών ταινιών Ελλάδα πρωκτικού, η anal sex, για το 2024 , στην απονομή που έγινε στα βραβεία του Erotica festival. Του χρόνου θα προσπαθήσω για τίτλο καλύτερης ηθοποιού ερωτικών ταινιών στην Ελλάδα αλλά και ο ειδικός τίτλος καλύτερης ηθοποιού πρωκτικού σεξ στην Ελλάδα είναι ένας ιδιαίτερος τίτλος διότι δείχνει το φετίχ των φανς μου πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι του σεξ που αγάπησαν, θα τονίσω επίσης οτι είναι αρκετά δύσκολες οι σκηνές πρωκτικού σεξ για οιαδήποτε ηθοποιό ερωτικών ταινιών! Εμένα μου αρέσουν οι σκηνές πρωκτικού σεξ δίνω μεγαλύτερη έμφαση γιατι υπάρχει μεγάλο κοινό που θέλει να τις δει, αν και είναι επίπονες! Προτιμώ όμως το νορμάλ(κολπικό σεξ) στην ιδιωτική μου προσωπική μου ζωή!!

Τι στόχους έχεις σκοπό να κατακτήσεις του χρόνου ? Απο τον ερωτικό χώρο αλλά και εκτός αυτού. Έχεις βλέψεις για καριέρα στο Εξωτερικό;

Η ζωή μου χρόνια είναι μέσα στην ερωτική βιομηχανία, θα ήθελα συνεχίσω με αυτό γιατί μου αρέσει! Μελλοντικά θα ασχοληθώ στο χώρο της ερωτικής βιομηχανίας πάνω σε μια δικιά μου επιχείρηση! Οπως περνάνε τα χρόνια τα ινία,οι τίτλοι και οι αυτοκρατορίες περνάνε στις επόμενες γενιές! Είμαι ανοιχτή για Καλές προτάσεις από το εξωτερικό εννοείται!! Λόγω του ότι είμαι μητέρα δίνω έμφαση στα παιδιά μου ίσως πολλές φορές μου είναι δύσκολο να παραμένω μεγάλα διαστήματα εξωτερικό για γυρίσματα!! Αυτό δυσκολεύει την καριέρα μου στο εξωτερικό!! Αλλά εννοείται θα δεχτώ αξιοσημείωτες προτάσεις του εξωτερικού! Από το 2016 βρίσκομαι στον χώρο των ερωτικών ταινιών και όλο αυτό το διάστημα του 2024 σε συνεργασία με την sugarbabes.tv , με τους ηθοποιούς δουλεύοντας αρκετές ώρες για τα γυρίσματα, φτιάξαμε δυνατές παραγωγές ερωτικών ταινιών. Δεν είναι λίγες οι φορές που και το σενάριο περνάει από τα χέρια των ηθοποιών σε συνεργασία με την παραγωγή! Βάζουμε και το δικό μας τόνο οι ίδιοι ηθοποιοί είτε στο σενάριο είτε στον τρόπο λήψης του βίντεο, είτε στον τρόπο του γυρίσματος. Μετά από πολύ δουλειά όλου αυτού του χρόνου δίκαια πήραμε κάποιοι ηθοποιοί τους τίτλους μας! Σίγουρα όμως και αυτοί που δεν πήραν άξιζαν!

 

Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι εσύ σε σχέση με τα βραβεία και την έκθεση όπου όλοι σε θαυμάσαμε;

Στην έκθεση δεν μπορώ να πω πέρασα πολύ ωραία βγάλαμε φωτογραφίες με τούς φανς μου έκανα καινούργιες γνωριμίες στο καλλιτεχνικό κόσμο!! Συνάντησα ηθοποιούς από τη λυρική σκηνή! Όπου ήρθαν να με γνωρίσουν και εγώ χάρηκα πολυ που τούς γνώρισα γιατί μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ θεατρικές παραστάσεις!!Από οπου πηγάζω την γνώση μου στην ηθοποιία.

Πάτα ΕΔΩ για να δεις ποια γυναίκα κάνει το καλύτερο πρωκτικό σεξ στην Αθήνα

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα