04/Σεπ/25
sld

Κέισι – Το τεράστιο κείμενο με αναλύσεις για εκείνη και τις επιδόσεις της…

Ακολουθεί μία τεράστια κριτική για την ιερόδουλη Κέισι (Πάτα ΕΔΩ για να δεις το προφίλ της), η οποία είναι τελείως απολαυστική. Και η κριτική και η Κέισι…:

“ανεβαίνω τις σκάλες και με πετυχαίνει με ανοιχτή πόρτα η Αλεξία (η γνωστή Μπάρακ δηλαδή) και μένω λίγο, γιατί συνήθως χτυπάς κουδούνι για να μπεις και δε σε περιμένουν στην πόρτα.
btw, τώρα τελευταία μάθαμε ότι έχουν και τα ξενοδοχεία κουδούνια πριν μπεις δωμάτιο βέβαια, αλλά οκ… το ακούσαμε και αυτό.
πριν βγει σαλόνι η Κέϊσυ βγήκε η Λάουρα, η οποία είναι η γνωστή “πορνοστάρ” ‘Αλις-αλισακι-που εχειγινεισαλαχανοντολμαδάκι. δε μου κάνανε και οι δύο σαν παρουσία, αλλά πολύ χαβαλές, άνετη και εύθυμη η Αλεξία στο σαλόνι όσο περίμενα να βγει η Κεϊσυ.
Κέϊσυ λοιπον.
σαλονάρει γυμνόστηθη, με τα πορνοτάκουνα και το χαμόγελό της.
οι προμοφώτος της στο γνωστό σάιτ ψιλοσωστές, αν και πρέπει να έχει πάρει κάποια κιλάκια σε σχέση με αυτές. δώστε βάση σε αυτές που είναι με το μαύρο στρίγκ και το άσπρο μίνι στον τοίχο πιο πολύ.
μελαχρινή με μαλλιά μέχρι ώμους, μετρίου αναστήματος, ωραία φάτσα που βγάζει κάτι έκφυλο και για πολύ ξέσκισμα… κοινώς καβλόφατσα.
άνετα την κάνω “μπαργούμαν” σε κάποιο σκυλοτραπομάγαζο από Μπουρνάζι τύπου sms, mms, χεσεμες κλπ άκυρα τέτοια.
έχει μικρό φυσικό βυζί σε σχέση με το σωματότυπό της , αλλά της πάει και δε χρειάζεται καμία επέμβαση γιατί έτσι τονίζει την κωλάρα της. θηλυκό λεπτό κορμί-μεσογειακό (όχι μοντελέ) σε γενικά πλαίσια. κάποια τατουάζ διάσπαρτα σε όλο το κορμί επίσης, με χαρακτηριστικό αυτό σε όλη τη ραχοκοκαλιά.
πιστεύω όμως ότι τα χειλάκια της ίσως πρέπει να τα έχει πειράξει λίγο… όταν τα γεύτηκα.
μιλάει ελληνικά μια χαρά και δηλώνει Ελληνίδα και η ίδια, πράγμα σπάνιο πλέον.
άρα επικοινωνία υπάρχει και είναι και πολύ εύθυμη.
για να το πω πιο ωμά και απλά, η γκόμενα είναι για πολύ πούτσα και ξέσκισμα… (με κάποιο όριο).
είσοδος της κοπέλας και με πετυχαίνει μετά τα πρώτα καθαριστικά-ντουζ κλασικά.
γονατίζει κρεβάτι και με περιμένει. σκάω δίπλα της και την ξεκινάω σε ένα μπαλαμούτι να δω εξέλιξη.
ανταποκρίνεται σε χαϊδέματα, φιλάκια και κάποια ελαφριά δαγκωματάκια που της έκανα στο κορμί, στο λαιμό και ώμους. τα στόματά μας φτάσανε πολύ πολύ κοντά και τα στοματόφιλα πέσαν ευθύς αμέσως, όπου γίνανε και λίγο γλωσσό… για τη συνέχεια. ήταν για λίγο όμως και σαν να την αιφνιδίασα.
δε με χάλασε καθόλου αλλά ούτε και αυτή φαντάζομαι, έτσι όπως το πήγαμε και στη συνέχεια.
μου έκανε και αυτή κάτι προκάτ με φιλιά στο σώμα και κατέβηκε προς το καβλί μου, που είχε δώσει ήδη σήμα για πάρτυ έπαρσης.
κατευθείαν έκανε βουτιά στα @@ και ξεκίνησε το ρούφηγμα εναλλάξ η’ και στα δύο μαζί.
μιλάμε για σούπερ κατάσταση και πίστεψα ότι θα πάει και για φρι πίπα, αλλά ατύχησα… προς στιγμή.
να έχω σκύψει πάνω της και να χαϊδεύω πλάτη, να της έχω πιάσει το στρινγκ και να το σηκώνω για να μπει ανάμεσα στα μουνόχειλα. να της το παραμεριζω στην άκρη, να της έχω βάλει επιφανειακά δάχτυλο/α και να αισθάνομαι το μουνάκι της μούσκεμα. όσο πιο πολύ το έτριβα, τόσο πιο υγρό γινόταν.
μέσα δεν της έβαλα.
αφού έχουμε φτιαχτεί ξαπλάρω για πίπα.
ξανά γλείψιμο @@ που μάλλον το γουστάρει υποθέτω η’ ίσως θέλει να σε κάνει να τελειώσεις γρήγορα.
πιάνει το πρώτο προφυλακτικό και δε μπαίνει ούτε με σφαίρες, κάπως εκσφενδονίστηκε από την πίεση που έβαλε και ξεκινήσαμε τα γελάκια… το πετάει. πιάνει το δεύτερο προσπαθεί να το βάλει πάλι και μπαίνει μέχρι το κεφάλι, όπου με πόνεσε κιόλας στο βάλε… αλλά και στο βγάλε.
τα γελάκια γίναν γέλια και εγώ να αισθάνομαι και τον ψιλοπόνο μαζί.
μου λέει περίμενε, σηκώνεται, βγαίνει και πάει κουζινάκι και ακούω από το βάθος να ρωτάει τις άλλες αν υπάρχει κάνα πιο μεγάλο προφυλακτικό γιατί μέχρι στιγμής αυτά δε μπαίνανε.
μιλάμε σουρεάλ κατάσταση και να γελάμε όλοι μαζί (μέσα-έξω).
να είμαι ξάπλα, να γελάω και να τον ψιλοπαίζω για να κρατήσω τη στύση μέχρι να έρθει.
ξαναμπαίνει με χαβαλέ πλέον γιατί το πήγαμε αλλού τελείως και με λίγο ανησυχία αν θα μπει και το 3ο (είχε φέρει και άλλο εννοείται). πάει να μου το βάλει αλλά παπάρια πάλι, έφτασε μεχρι τη μέση.
και εκεί… και για καλή μου τύχη από το πουθενά… ξεκινάει τη φρι πίπα.
να γελάω και να κάνω χαβαλέ στο καβλί μου για την τύχη μου. να γελάει και αυτή μαζί μου, να μου λέει τα δικά της εύσημα και να με πιπώνει κιόλας. η φάση δεν υπήρχε απλά.
η πίπα της λοιπόν θέλει λίγο βελτίωση. ενώ ασχολείται με όλο το καβλί, έχει ποικιλία, χτυπάει γλώσσα με αυτό, κάνει μπασίματα μέχρι μέση εννοείται, γλείφει και ρουφάει @@… λείπει αυτό το κάτι το καβλωτικό που θα πάει το όλο θέμα σε άλλο επίπεδο. θέλω να πιστεύω ότι θα το βρει.
παρόλαυτά τη δουλειά της την κάνει και με το παραπάνω, βοηθάει και η κορμάρα που χουφτώνεις συνάμα, αλλά κάνω σύγκριση με άλλες κοπέλες για να υπάρχει και μια βαθμίδα.
επίσης χρησιμοποιεί χεράκι και φτύνει κιόλας πάνω στο καβλί για να το σαλιώσει, ώστε να είναι εύκολο το χάντζομπ που κάνει.
κάπου εκεί μου είπε ότι είχαν φέρει καινούριες καπότες και προφανώς ήταν για ρεβυθούλιδες.
αφού τελειώνει με την πίπα, μου δίνει και το 4ο προφυλακτικό, γιατί έπρεπε να κάνουμε και σεξ και μου είπε να το βάλω μόνος μου γιατί με τόσο σάλιο γλυστρούσαν τα χέρια της.
ευτυχώς ήταν κάπως πιο μεγάλο σε σχέση με τα υπόλοιπα και κατάφερα να το βάλω κανονικά.
με ρωτούσε συνέχεια αν με πονάει η γλυκειά μου όμως.
πρώτη στάση σε κάου όπου δίνει ρέστα μόνη της. υπάρχει ένταση σχεδόν από την αρχή και αφήστε την να το πάει εκεί που θέλει. βρήκε το σωστό σημείο που γούσταρε στο μουνάκι της και του έδωσε και κατάλαβε. πότε πάνω κάτω και πότε μουνοτρίψιμο με το καβλί μέσα της μέχρι ρίζα. να ακουμπάω μήτρα σε κάποια σημεία και η αίσθηση να είναι φοβερή.
αν έβαζε και πατούσες στο κρεβάτι θα έπιανε σχεδόν το απόλυτο.
δεύτερη στάση σε ντόγκυ με μένα όρθιο και αφού ξεκίνησε με ένταση και αυτή, ξεκίνησα και εγώ σχεδόν αμέσως. διάφορες παραλλαγές με τα πόδια μου κάτω και πάνω στο κρεβάτι για διαφορετικές κλίσεις στα μπασίματα, πιάσιμο ώμων για αντίσταση και εννοείται χάϊδευα και χούφτωνα ολούθε αυτό το κορμί συνάμα. δέρμα έχει αρκετά καλό και εννοείται σφαλιαρίτσες σ’αυτήν την κωλάρα επιβάλλονται. δυστυχώς όμως στα πολύ ζόρια με έκοψε γιατί πονούσε, αν και το κατάλαβα από τις ανάσες της που γινόντουσαν πιο κοφτές στην πορεία.
να πω εδώ ότι υπάρχουν κάποιοι θεατρινισμοί με δυνατές κραυγές-φωνές από μεριάς της, αλλά μετά από ένα σημείο και μετά κόπηκαν και γίναν πιο νορμάλ, γιατί έμπαινε σφήνα και ο πόνος λιγάκι.
αφού μου είπε ότι πόναγε και της είπα ότι έπρεπε να μου το πει πιο νωρίς για να είναι πιο οκ και αυτή, γυρίσαμε σε μίσιον στη μέση του κρεβατιού.
πόδια σε ώμους κατευθείαν και παίξιμο με αυτά για ποικιλία και διαφορετικές κλίσεις στο μπάσιμο και πάλι (κάτω-πάνω-πλάγια-εναλλάξ-και τα δύο ψηλά). εννοείται σε πιο ήπιο ρυθμό για να γουστάρει-να μην πονάει και αυτή, αλλά με πολύ βάθος για να φτάνω πάτο για την αίσθηση.
είχαμε ωραίο αη-κόντακτ και ξαναπέσανε και κάτι φιλιά όπως και πριν έτσι όπως είμασταν.
η καλύτερη φάση όμως ήταν όταν είχαμε έρθει μύτη μύτη με τα χείλια μας ενωμένα, αλλά να μη φιλιόμαστε και απλά να αισθανόμαστε ο ένας την ανάσα του άλλου.
πολύ καβλωτικό σκηνικό.
και εκεί όπου πήγαιναν όλα ωραία και καλά και είχαμε ξεχάσει και το θέμα χρόνου, κάνει μια παύση η μουσική, που μέχρι εκείνη την ώρα δεν την είχα πάρει χαμπάρι καν με όλο αυτό το σκηνικό (σα να φάνηκε

ένα κενό στον αέρα δηλαδή) …και ξαναξεκινάει.
το μωρό σάστισε λίγο, σαν να ξύπνησε και μου ειπε ότι έπρεπε να τελειώνω γιατί ο χρόνος πέρασε.
ε αφού τελείωσε ο χρόνος της είπα, ας τελειώσω και εγώ τότε και μετά από μερικά λεπτά έχυσα εντός καποτιδίου με στράγγισμα κανονικότατο χωρίς πρόβλημα και ψιλομακριάς διαρκείας κιόλας.
εκεί λίγο ψιλοχάλασε το όλο σκηνικό γιατί σηκώθηκε βιαστικά, αλλά ήταν κατανοητό ασφαλώς.
παρόλαυτά χαιρετήθηκαμε με χαμόγελα και μου πέταξε και ένα… να τον χαίρεσαι.
γέλια πολλά, ευχαριστίες εναλλάξ, μπαη μπαη και καφτή ντουζάρα για το τέλος.
βγαίνοντας έσκασε η Αλεξία πάλι, μου είπε ότι μέσα η Κέϊσυ της είπε τα καλύτερα για μένα και πόσο καλός ήμουν μαζί της, μου είπε ανάλογα δικά της εύσημα (παίχτηκαν και κάτι αλλά που δε λέγονται) και ότι με περιμένουν όπως και δήποτε πάλι.
ασφαλώς και εννοείται θα ξαναπεράσω της είπα και συνέχισα τη βραδιά μου.

για να κλείσω.
1) ο χώρος είναι καλός σχετικά, αλλά θέλει ένα καλύτερο πορνοκρέβατο όσο να’ναι. δηλαδή ο έξω χώρος με τη σαλονάρα σε προδιαθέτει με πολύ ενθουσιασμό για το μέσα, αλλα τελικά το μέσα δεν συμπίπτει με το έξω. έχω βάλει και κάποιες φωτός. σφραγισμένες παντόφλες δεν υπήρχαν εκτός από κάτι θαλάσσης, οι οποίες είναι για όλους και όλες έτσι χύμα (όπως στο Κροκεών). αυτό σαν φάουλ. σφραγισμένη πετσέτα υπήρχε, αλλά προσώπου. επίσης ο φωτισμός φτιάχνεται από έξω από το δωμάτιο, που δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αυτό και ήταν κάπως αστείο.
2) η τσατσά έκανε νόημα με σταμάτημα μουσικής, άρα ενόχλησε, άρα έχασε πόντους.
3) η Κέϊσυ είναι αρκετά ωραία και φυσική καβλοπαρουσία σε γενικό σύνολο. δηλώνει Ελληνίδα επίσης που και αυτό είναι + για κάποιους (προσωπικά δεν με καίει και πολύ), έχει συμμετοχή στο παιχνίδι και δε σε κόβει σχετικά, αλλά… στους “μεγαλούτσικους” έχει ένα θεματάκι, γι’αυτό λίγο προσοχή. αν βρείτε το όριό της και πάτε μέχρι εκεί, θα είναι και το καλύτερο ασφαλώς και θα περάσετε σούπερ. κάποια εξτραδάκια θα τα πάρετε ανάλογα πάντα τον τρόπο, τη συμπεριφορά και το όλο στυλ σας όπως έχω ξαναπεί χιλιάδες φορές… η’ και την τύχη σας. κοινώς μη ζητιανεύετε και μην κλαίτε σαν αδερφές και πουστράκια. είμαι σίγουρος ότι με τη συχνότητα θα παίρνεις παραπάνω πραγματάκια σύμφωνα πάντα με το αν γουστάρει, αλλά και σε τι φάση είναι και η άλλη.
λίγο βελτίωση στην πίπα σαν μόνο αρνητικό για μένα και η όλη κατάσταση θα φτάσει ταβάνι.

το μωρό είναι ωραίο και μεγάλη κάβλα, πέρασα ωραία και ασφαλώς από μένα είναι σίγουρα.

υ/γ: έχω περάσει ήδη 2 φορές μαζί της”.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *