01/Σεπ/25
camille callgirls

Camille – Συμπεριφορά τρελοκομείο (με την καλή έννοια). Μάλωσε τον πελάτη επειδή ήταν δεσμευμένος…

Η Camille (Πάτα πάνω στο ΕΔΩ για να δεις το προφίλ της και όλες τις λεπτομέρειες) είναι πραγματικά ένας escort άγγελος από τη Γαλλία που ήρθε στην Ελλάδα και με την ομορφιά της τους έχει τρελάνει όλους:

“Την τίμησα καθώς οι φωτό μου άρεσαν. Ωραίο σωματάκι πολύ στεγνό και αρκετά γυμνασμένο, πρόσωπο όχι σουπερ όμορφο αλλά ελκυστικό ( μου θύμισε ακραία μια πρώην μου).

Συμπεριφορά τρελοκομείο με την καλή έννοια ευδιάθετη πολύ! Με μάλωσε κιόλας που είμαι δεσμευμένος χαχαχα. Δύο παρατηρήσεις απλά, φορούσε μια καφέ κρέμα με στρας που όποιος είναι δεσμευμένος να έχει το νου του γιατί αυτά φεύγουν πολύ δύσκολα. Γενικά καλό θα ήταν να αποφεύγει να τα φοράει γτ νομίζω πολλοί πελάτες έχουν δεσμούς.

Επίσης να κάνει ένα ντουζακι γτ διάβασα και την κριτική του άλλου παίχτη κάτω και σε μένα τα ίδια είπε ?

Στα του αγώνα ορεξάτη πολύ , έπαιζε και λίγο θέατρο αλλά καλό όχι μάπα. Δεν ξετρελάθηκα εντελώς αλλά ήταν καλό γαμησακι. Πίπα κομπλε άνω του μετρίου. Στα 150€ είναι κομπλέ. Βυζακι έχει μικρό πολύ αλλά ωραίο γενικά ωραίο σωματάκι λεπτό παίζει να ναι κάνα 45 κιλά . Πατουσάκια ωραία μικρά για όσους ενδιαφέρονται. Αυτά!”

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *