31/Αυγ/24
mnt

Η Μαρία Αντωνά ποζάρει γυμνή και “ρίχνει” το Instagram

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Μαρία Αντωνά, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, λίγο πριν μπει και πάλι στους επαγγελματικούς της ρυθμούς.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός φημολογείται έντονα ότι έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Λιάγκα, χωρίς ωστόσο η είδηση να έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν. Ωστόσο, οι διακοπές σε κοινά μέρη, σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, έχουν φουντώσει τις φήμες για σχέση ανάμεσά τους.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Μαρία Αντωνά βρέθηκε στην Λευκάδα, ενώ το βράδυ της Παρασκευής (30/8) δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τη νησίδα Άτοκος και κάποιες άλλες στιγμές της καθημερινότητά της. “My summer” σημείωσε η ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία πόζαρε κρατώντας ένα καπέλο, το οποίο καλύπτει μόνο τα επίμαχα σημεία του σώματός της.

Πάτα ΕΔΩ για να δεις 12 ΒΙΖΙΤΕΣ που θα σου φύγουν τα σάλια

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *