17/Οκτ/22
Φυλακίστηκε 25χρονη επειδή ούρλιαζε την ώρα του σεξ...

Φυλακίστηκε 25χρονη επειδή ούρλιαζε την ώρα του σεξ…

Το παθιασμένο και αχαλίνωτο σεξ μιας 25χρονης που έκανε ακόμα και τις ντουλάπες να τρίζουν ήταν και ο λόγος η νεαρή γυναίκα να περάσει την πόρτα της φυλακής. Πιο συγκεκριμένα, η Amanda Marie Warfe από την Πενσυλβάνια κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο γιατί φώναζε πολύ δυνατά την ώρα που έκανε σεξ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο από τις φωνές της έτριζαν οι ντουλάπες στο διπλανό σπίτι. Η οικογένεια που έμενε δίπλα της ζούσε ένα δράμα, καθώς ο πατέρας και ένα από τα παιδιά ήταν καρκινοπαθείς.

Η Tanya Saylor ένα βράδυ κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη της νεαρής: «Έβαζα κάθε βράδυ ακουστικά με μουσική στα παιδιά μου για να μην ακούνε. Το αφήσαμε να συμβαίνει επί δύο χρόνια, ενώ δεν έπρεπε. Έπρεπε να καλέσω νωρίτερα την αστυνομία» δήλωσε η κ. Saylor. Φώναζε τόσο δυνατά που έτριζαν μέχρι και οι ντουλάπες των γειτόνων, ενώ όταν η οικογένεια της χτυπούσε τον τοίχο για να σταματήσει, εκείνη έκανε ακόμα περισσότερο θόρυβο!

Το δικαστήριο την καταδίκασε σε 90 μέρες φυλακή και έχει εκτίσει τις μισές μέρες. Η Warfel κατά την απολογία της παραδέχτηκε την πράξη της και ζήτησε συγγνώμη από τους γείτονές της. Η δικαστής που ανέβαλε την υπόθεσή της την προειδοποίησε ότι αν ξαναενοχλήσει τους γείτονές της η ποινή που θα της επιβληθεί θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *