16/Οκτ/22
Τα τοπ 5 άτομα που δεν έπρεπε να φαντασιωθείς...

Τα τοπ 5 άτομα που δεν έπρεπε να φαντασιωθείς…

Δεν μπορείς να ελέγξεις τον εγκέφαλό σου, ειδικά όταν κοιμάσαι. Βέβαια, αυτό το κείμενο δεν μιλάει για βρώμικες, λάθος φαντασιώσεις που έκανες αποκλειστικά στον ύπνο σου, επειδή το υποσυνείδητο λειτουργεί όλες τις ώρες. Πόσο μάλλον, όταν δεν κοιμάσαι μπορείς να κάνεις μια επιλογή: Να δεις πού θα πάει αυτή η φαντασίωση στο μυαλό σου, να την απολαύσεις και μετά να διαχειριστείς ό,τι συναίσθημα θα σου φέρει, ή απλά να την πετάξεις από το μυαλό σου και πιθανώς να την καταπιέσεις για κάποια άλλη στιγμή, που η αυτοπεποίθησή σου θα είναι πιο χαμηλά.

Αυτή η εισαγωγή ήταν υπερβολικά μεγάλη για ένα τόσο βρώμικο κείμενο, οπότε πάμε αμέσως στον λόγο που όλοι είμαστε εδώ: Την λίστα.

1. Τον θανάσιμο εχθρό σου

Μπαίνει πρώτο, επειδή προφανώς όλοι κάποια στιγμή μπορεί να νιώσουμε ένα σεξουαλικό κάτι για τον άνθρωπο που έχουμε χρίσει θανάσιμο εχθρό μας για αυτή την περίοδο. Το σεξ και ο θάνατος είναι αλληλένδετα, τα μαχαίρια είναι φαλλικά σύμβολα, ακόμα και λεσβιακό να είναι το σεξ, πάλι δικαιολογείται. Και χωρίς να υπάρχει φαλλικό σύμβολο στη μέση, δηλαδή. Ως θανάσιμος εχθρός ορίζεται οποιοσδήποτε άνθρωπος γράφει περισσότερα από σαράντα συνολικά λεπτά μίσους την ημέρα στον εγκέφαλό σου.

2. Κάποιον πολιτικό που μισείς

Κάτι μπορεί να σε συγκίνησε στον συντηρητισμό της Κεραμέως. Ίσως να είδες μια λάμψη παιδικότητας στα μάτια του Τζήμερου. Ίσως να έχεις φετίχ με καραφλούς και κατά βάθος να θέλεις ο Μπογδάνος να σε αποκαλέσει “χαζό κοριτσάκι”. Και όλα αυτά είναι πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να ντρέπεσαι, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα σκέφτηκες και δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω.

3. Τον σπιτονοικοκύρη ή την σπιτονοικοκυρά σου

Ή και τους δύο μαζί, επειδή ένα παντρεμένο ζευγάρι ξέρει τι θέλει και πώς να το ζητάει. Είναι μήπως ένας κοιλαράς τύπος που έχει έξτρα μεγάλο νύχι στο μικρό του δάχτυλο; Μήπως είναι μια εξηντάχρονη χήρα που δεν έχει τίποτα να χάσει;. Σε κάθε περίπτωση, η αίσθηση που σου αφήνει το να φαντασιώνεσαι άτομα που πληρώνεις για να καλύπτεις μια ανάγκη επιβίωσής σου είναι κάπως λάθος. Το ίδιο ισχύει για ντελιβεράδες, αποκλειστικές νοσοκόμες και φαρμακοποιούς.

4. Το αφεντικό σου

Παρόμοιο με το προηγούμενο, αν αναλογιστούμε ότι σε πληρώνει, αλλά και διαφορετικό. Το σεξ δεν σχετίζεται μόνο με τον θάνατο, αλλά και με την εξουσία, καθώς και την σχέση μας με αυτήν και τα άτομα που την έχουν. Συνεπώς, μια φαντασιώση με το αφεντικό σου σημαίνει πως έχει αρκετά έντονα συναισθήματα για τις συνθήκες εργασίας σου αυτή τη στιγμή, ή απλώς το αφεντικό σου είναι πολύ hot. Τώρα, αυτή η λογική εξήγηση δεν αλλάζει το γεγονός ότι σου είναι δύσκολο να κοιτάξεις το αφεντικό σου πλέον στα μάτια, και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Συγγνώμη.

5. Τον κολλητό ή την κολλητή σου

Ουπς.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:in2life

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *