28/Νοέ/22
Τα καρότα είναι η λύση για ένα καλύτερο σεξ...

Τα καρότα είναι η λύση για ένα καλύτερο σεξ…

Είναι γνωστό πως τα καρότα κάνουν καλό στα μάτια, το ξέρατε όμως ότι βελτιώνουν την απόδοση και τη γονιμότητα των ανδρών;

Είναι γνωστό πως τα καρότα κάνουν καλό στα μάτια, το ξέρατε όμως ότι βελτιώνουν την απόδοση και τη γονιμότητα των ανδρών;

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις ΗΠΑ μελέτησαν τις επιδράσεις που έχουν τα φρούτα και τα λαχανικά στο σπέρμα και ανακάλυψαν ότι τα καρότα έρχονται πρώτα στη λίστα των υπερ-τροφών.

Διαπίστωσαν ότι ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικά στη βελτίωση της κινητικότητας των σπερματοζωαρίων προς το ωάριο. Γενικότερα τα φρούτα και τα λαχανικά με κίτρινο και πορτοκαλί χρώμα φάνηκε πως είχαν την καλύτερη επίδραση στον οργανισμό των ανδρών.

Τα θετικά αποτελέσματα αποδίδονται στις χρωματικές ουσίες που ονομάζονται καροτενοειδή, τις οποίες ο οργανισμός μετατρέπει σε ωφέλιμα αντιοξειδωτικά.

Η γλυκοπατάτα και το πεπόνι ήταν επίσης ευεργετικά όσον αφορά την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος, όμως τα καρότα οδήγησαν σε καλύτερη απόδοση σε ποσοστό 6,5-8%.

Ετικέτες:

#καρότα #σεξ
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα