03/Οκτ/21
ΣΟΚ! Στην Ολλανδία η κυβέρνηση προτρέπει αυτούς που είναι μόνοι να βρουν σύντροφο για σ3ξ

ΣΟΚ! Στην Ολλανδία η κυβέρνηση προτρέπει αυτούς που είναι μόνοι να βρουν σύντροφο για σ3ξ

Η πανδημία του κορωνοϊού βρήκε αρκετούς ανθρώπους single. Έτσι, η Ολλανδική κυβέρνηση εξέδωσε μία οδηγία!

πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα για την αντιμετώπισή του έχουν φέρει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά μας, αλλά και… στη σεξουαλική μας ζωή. Με την κοινωνική αποστασιοποίηση και την καραντίνα στο σπίτι, πολλά ζευγάρια έμειναν χωριστά για αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ οι singles δεν μπορούσαν να βρουν ερωτικό σύντροφο. Μία Ευρωπαϊκή χώρα, όμως, προτρέπει τους πολίτες της να βρουν σύντροφο για να κάνουν σεξ!

Κι όμως! Πρόκειται για την Ολλανδία. Στη χώρα αυτή η κυβέρνηση και πιο συγκεριμένα το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος, εξέδωσε οδηγία με την οποία προτρέπει όσους δεν έχουν σύντροφο να βρουν για να κάνουν σεξ.

Όπως αναφέρει το BBC, η οδηγία αυτή εκδόθηκε ύστερα από κριτική που δέχθηκε η κυβέρνηση πως στα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την καραντίνα, δεν υπήρχε καμία πρόταση γύρω από την σεξουαλική ζωή όσων δεν έχουν μόνιμο σύντροφο. Και, σύμφωνα, με τους Ολλανδούς αυτό προκαλεί προβλήματα!

Τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είχαν ανακοινωθεί στις 23 Μαρτίου και αφορούσαν μία σειρά από περιοριστικά μέτρα που ήταν αρκετά πιο χαλαρά από ότι σε γείτονες χώρες. Για παράδειγμα, στην Ολλανδία επιτρέπονταν οι μικρές σε αριθμό συναθροίσεις, εφόσον κρατούσαν τις αποστάσεις μεταξύ τους.

Η οδηγία του Εθνικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας και Περτιβάλλοντος αναφέρει τα εξής:

“Είναι απολύτως κατανοητό πως κάποιος που δεν έχει σύντροφο να θέλει να έχει κάποιου είδους σεξουαλική επαφή κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Όταν βρείτε το άτομο αυτό, συζητήστε ποιος είναι ο ιδεατός τρόπος για να κάνετε σεξ. Διατηρήστε την σεξουαλική επαφή με το ίδιο πρόσωπο, με την προϋπόθεση πως είστε απόλυτα υγιείς και οι δύο.

Είναι σημαντικό να οριοθετήσετε μεταξύ σας τον αριθμό ατόμων με τα οποία θα έχετε σεξουαλική επαφή. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος να εξαπλωθεί ο κορωνοϊός.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκδόθηκε και οδηγία για όσους βρίσκονται σε μόνιμη σχέση. Αυτή αναφέρει τα εξής:“Δεν πρέπει να έχετε σεξουαλικές σχέσεις αν ο σύντροφος σας βρίσκεται σε καραντίνα επειδή έχει νοσήσει από τον ιό. Εκτονωθείτε μόνοι σας ή με άλλους εξ′ αποστάσεως.”

Να δούμε τι άλλο περίεργο θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε μέσα σε αυτή την πανδημία!

Ετικέτες:

#Ολλανδία
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *