10/Νοέ/20
Πορνοστάρ «τα βάζουν» με τη Μελάνια Τραμπ...

Πορνοστάρ «τα βάζουν» με τη Μελάνια Τραμπ…

Στο στόχαστρο διαφόρων πορνοστάρ μπήκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.Η αφορμή ήταν ένα υβριστικό σχόλιο για την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Η οποία, ως γνωστόν, εκτός από εργαζόμενη στο χώρο της βιομηχανίας ακατάλληλων ταινιών, υπήρξε -κατά τους ισχυρισμούς της τουλάχιστον- περιστασιακή ερωμένη του Προέδρου Τραμπ.

«Τσούλα πορνοστάρ» (porn hooker) αποκάλεσε η Μελάνια την Στόρμι Ντάνιελς, σύμφωνα με μαρτυρία που περιλαμβάνεται στο προσφάτως εκδοθέν βιβλίο «Melania and Me» της Στέφανι Γουίλσον Βολκόφ, το οποίο αποκαλύπτει μυστικά της προσωπικής ζωής της Πρώτης Κυρίας (First Lady of the United States ή, για συντομία, FLOTUS).

Η πλήρης φράση της Μελάνια, όπως την ηχογράφησε η πρώην καλύτερή της φίλη, έχει ως εξής: «Ψάξε το στο Google και θα δεις. Η Άννι Λίμποβιτς φωτογραφίζει την τσούλα πορνοστάρ για τη Vogue. Και θα είναι σε κάποιο από τα τεύχη του Σεπτεμβρίου ή του Οκτωβρίου» φέρεται να έχει πει, οργισμένη και αηδιασμένη η Μελάνια για την παλλακίδα του συζύγου της.

Η πρώτη που αντέδρασε -και μάλιστα σε ακόμη πιο προσβλητικό τόνο από το αρχικό σχόλιο- ήταν η θιγόμενη, Στόρμι Ντάνιελς. Ανέβασε λοιπόν το εξής tweet στο λογαριασμό της: «Χαχαχα! Παρόλο που εγώ δεν πληρώθηκα για το σεξ που έκανα [σσ: εννοείται με τον Ντόναλντ Τραμπ] και άρα από τεχνικής άποψης δεν είμαι ‘πόρνη’, εκλαμβάνω αυτό που είπες για μένα ότι αντιπροσωπεύει εσένα και ό,τι είσαι εσύ κάθε μέρα. Εσύ πούλησες το αιδοίο σου ΚΑΙ την ψυχή σου… Ενώ εγώ δεν κάνω τίποτα παράνομο. Συνέχισε να μιλάς για μένα. Α, παρεμπιπτόντως, μ’ αρέσει το καινούργιο σου στήθος. Θα ανεβάσεις (κι άλλες) γυμνές φωτογραφίες σου; Έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια».

Μία άλλη πορνοστάρ, η Σαρα Σεντ Κλερ τάχθηκε δημοσίως στο πλευρό της συναδέλφου της, Στόρμι Ντάνιελς. «Τσούλα πορνοστάρ; Υπερβολικά άστοχο σχόλιο. Αλλά, ναι, η όμοια την όμοιά της αναγνωρίζει. Ο κόσμος μπορεί να επικαλεστεί οποιοδήποτε επιχείρημα για να νιώσει καλύτερα. Πιθανώς με το νου της η Μελάνια πιστεύει ότι δεν έκανε πορνό όταν φωτογραφιζόταν γυμνή. Στον δικό μας κλάδο [σσ: το πορνό] υπάρχουν κάποιες γυναίκες που γυρίζουν μόνο λεσβιακές σκηνές, επειδή προφανώς μπορούν να δικαιολογούνται μέσα τους ότι δεν είναι πορνοστάρ επειδή δεν υφίστανται διείσδυση».

Καυστική είναι όμως και η πορνοστάρ Κάρμεν Βαλεντίνα, η οποία λέει για την όλη υπόθεση ότι «από τεχνικής άποψης η Μελάνια υπήρξε και αυτή μια εργαζόμενη στο χώρο του σεξ, όπως όλες εμείς που παίζουμε σε πορνο-ταινίες. Οι γυμνές της φωτογραφίες δεν διαφήμιζαν τίποτε άλλο παρεκτός το κορμί της με έναν σεξουαλικό τρόπο. Την πλήρωσαν για να κάνει αυτή τη συγκεκριμένη δουλειά, να κάνει μια σέξι φωτογράφηση. Τελικά η Μελάνια δεν διαφέρει από καμιά μας. Είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς, τις πορνοστάρ και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανώτερή μας, ανεξάρτητα από το ποιον έχει παντρευτεί. Με το να κάνει αυτά τα σχόλια για τη Στόρμι Ντάνιελς, απλώς αποξενώνεται από την κοινή γνώμη».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *