05/Ιαν/21
Παρουσίασε χαρτί μετακίνησης λέγοντας ότι θέλει να… κάνει σεξ με τη φίλη του

Παρουσίασε χαρτί μετακίνησης λέγοντας ότι θέλει να… κάνει σεξ με τη φίλη του

Η μία την άλλη διαδέχονται οι ευφάνταστες δικαιολογίες των επίδοξων εκδρομέων, που θέλουν να σουβλίσουν τον οβελία στο χωριό και όχι στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα τους στην πόλη, όταν πέφτουν στους ελέγχους της Τροχαίας, οι οποίοι συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς εν όψει των εορτών του Πάσχα. Μία από αυτές, όμως, δεν είχε… προηγούμενο!

Οπως αποκάλυψε ο διοικητής της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ, αστυνομικός υποδιευθυντής Γιώργος Μπούσκας, ορισμένες από τις δικαιολογίες που επικαλούνται αυτές τις ημέρες οι οδηγοί, με απώτερο σκοπό να περάσουν τα διόδια, είναι αρκετές φορές τόσο απίθανες, σε σημείο που προκαλούν γέλιο.

Παροχή βοήθειας«Είναι γεγονός ότι ακούμε διάφορες δικαιολογίες αυτές τις ημέρες για μετακίνηση. Είναι κυρίως για ιατρικούς λόγους, για αγροτικές ασχολίες ή επικαλούμενοι παροχή βοήθειας στους γονείς τους που είναι σε άλλους νομούς. Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι, στο προηγούμενο lockdown όμως ένας πολίτης είχε ένα ιδιόχειρο σημείωμα και ήθελε να μετακινηθεί για να… συνευρεθεί με την κοπελιά του! Αυτό ακριβώς έγραφε και στο χαρτί. Οτι είχε ανάγκη να βρεθεί με τη φίλη του» αποκάλυψε ο κ. Μπούσκας.

Ο διοικητής ανέλυσε, ακόμη, ποια διαδικασία ακολουθείται κατά τη διάρκεια των ελέγχων: «Ο νόμος είναι σαφής. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε στα προηγούμενα διόδια και αν ελέγχθηκε. Αν δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα όταν φτάσει εδώ, στα διόδια της Ελευσίνας, θα γυρίσει πίσω. Είναι σαφής ο νόμος. Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν ελαστικοί οι αστυνομικοί που μπορεί να τον σταμάτησαν στη διαδρομή του. Εγώ θα δω τι χαρτιά θα παρουσιάσει και αν έχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Τα διόδια των Μαλγάρων έχουν ασφαλιστεί και δεν περνάει αυτοκίνητο χωρίς να ελεγχθεί προηγουμένως».

Ετικέτες:

#σεξ
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *