10/Ιούν/21
Ο Dj του Athens Queens

Ο Dj του Athens Queens, Βασίλης Αποστόλου αποκαλύπτει: «Παρότρυνα τις κοπέλες που είχα σχέση να κάνουν πριβέ στους πελάτες»

Οι λάτρεις του Athens Queens στο Χαιδάρι τον γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Ο λόγος για τον Βασίλη Αποστόλου ή αλλιώς Dj Bill. Το Hot-news τον συνάντησε από κοντά και μας έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη. Μας αποκάλυψε πάρα πολλά…Για να δούμε τι μας είπε!

Από που ξεκίνησε η μουσική σου πορεία;

Ξεκίνησα το 1989 στην Ξάνθη και έπαιζα σε clubs, μέχρι που αποφάσισα να πάω στο Λονδίνο και να σταματήσω τελείως. Όμως παρ’ όλα αυτά συνέχιζα να ενημερώνομαι για τη μουσική.

Ποιο είναι το μυστικό ενος καλού DJ;

Σε κάθε μαγαζί που παίζω θέλω να δημιουργώ και να κάνω τον κόσμο να διασκεδάζει. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένας DJ είναι να ψυχολογεί τον κόσμο και να ξέρει ανάλογα με την ηλικία τι τραγούδι θα παίζει την εκάστοτε στιγμή.

Απο ποια ηλικία άρχισε να σε ενδιαφέρει η μουσική;

7 χρόνων είπα τα κάλαντα, μάζεψα λεφτά και πήγα και πήρα την πρώτη μου κασέτα. Γενικά όλα μου τα χαρτζιλίκια τα έδινα στην μουσική. Έτσι άρχισε η μεγάλη μου τριβή με την μουσική.

Ποια ήταν η πρώτη σου δουλειά;

Το 2002 ήταν η πρώτη μου δουλειά σε strip club στο “Athens Queens” και τότε μου έδωσαν τα τραγούδια τους 26 γυναίκες και μου είπαν «παίξε». Αυτή τη δουλειά την γνώρισα μέσω κάποιου γνωστού.

Ποια είναι η διαφορά ενός strip club απο ένα club;

Το strip club είναι πιο άνετο από ένα club, γιατί έχει πολλά διαλείμματα και προλαβαίνεις να σκεφτείς τι τραγούδια θα παίξεις μετά, σου δίνει αυτό το πλεονέκτημα.

Εχεις σκεφτεί να δουλέψεις σε άλλο μαγαζί; Tι σε κρατάει στο Athens Queens;

Είμαι 18 χρόνια στο Athens Queens και ακόμα συνεχίζω. Είχα κάποιες προτάσεις από αλλά μαγαζιά αλλά είχα δεθεί τόσο πολύ με αυτό το μαγαζί που δεν μπορούσα να το εγκαταλείψω. Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω και αλλά πράγματα στο μαγαζί. Αυτή η δουλειά θέλει παρά πολύ ενέργεια, αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις τον χώρο συνέχεια σε μια καλή ενέργεια.

Ξεκουράζεσαι ποτέ;

Δουλεύω κάθε μέρα ασταμάτητα και πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος να πάρεις ρεπό δεν πρέπει να το πάρεις απλά για να ξεκουραστείς, γιατί αυτό που κάνω το αγαπάω.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου πάθος;

Δεν είχα πάθη όλα αυτά τα χρόνια, το ποτό το έχω κόψει εδώ και 13 χρόνια. Το μόνο μου πάθος είναι ο τζόγος, παίζω υποδρομίες.

Υπάρχει η προκατάληψη οτι ο συγκεκριμένος χώρος συνοδεύεται απο κίνδυνο. Ισχύει;

Οι χώροι είναι πολύ καλά προστατευμένοι και δεν θα πάθει κανείς τίποτα. Δεν πρέπει κανείς να φοβάται, είναι όπως μπαίνει κανείς μέσα σε μια καφετέρια. Πρέπει να απενοχοποιήσουμε αυτόν τον χώρο, γιατί δεν έχει καμία σχέση με αυτά που προβάλλουν τόσα χρόνια. Το όριο σε αυτά τα μαγαζιά είναι να μην ενοχλεί κανείς τη ροή της βραδιάς.

Ποια ειναι η καλύτερη σου στιγμή που την θυμάσαι μέχρι σήμερα;

Η καλύτερη στιγμή μου είναι όταν είχαν έρθει κάποιοι Ρώσοι στο μαγαζί και μου είχαν αφήσει πουρμπουάρ 600 ευρώ! Κάθε μέρα όμως για εμένα είναι η καλύτερη στιγμή.

Σε ποιες ηλικίες ποντάρεις περισσότερο;

Εγώ ποντάρω πολύ στους πιτσιρικάδες, τους συμπαθώ παρά πολύ και θέλω να μιλάω μαζί τους. Όταν κάποιος άνθρωπος βλέπει πολύ κόσμο και ειδικά νεολαία, θα κάτσει στο μαγαζί για να του φτιάξει η διάθεση.

Είσαι παντρεμένος; Έχεις παιδιά;

Έχω ένα παιδί με μια γυναίκα που ήταν χορεύτρια παλιά στο μαγαζί και κατοχυρώθηκε (γέλιο). Τώρα είμαστε σε διάσταση γιατί είναι με το παιδί μου στη χώρα της.

Ποια είναι η κατάλληλη διάρκεια μιας χορεύτριας πάνω στο stage;

Η κάθε κοπέλα πρέπει, αν δεν είναι κάτι special, να είναι στη σκηνή μέχρι 2-3 λεπτά για να μην παίρνει το χρόνο άλλων γυναικών.

Είχε υπάρξει στιγμή που να εχεις ξεπεράσει κατά πολυ το ωράριό σου;

Μια πρωτοχρονιά είχα ανοίξει το μαγαζί 11 το βράδυ και η τελευταία παρέα έκατσε μέχρι τις 10:00 το πρωί και είπαν να ανοίξουν ένα μπουκάλι ακόμα και μετά να φύγουν. Εγώ είπα ότι αν κάτσουν κι άλλο τι ώρα θα πάμε σπίτι μας; (γέλιο)

Τι σου έχει λείψει πειρσσότερο;

Μου έχει λείψει να πηγαίνω σε άλλους χώρους γιατί είμαι πολύ αφοσιωμένος με τη δουλειά μου. Δεν το έχω μετανιώσει ποτέ όμως.

Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των DJ’S;

Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στους DJ’s. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Η σταθερή παρουσία των live sex shows βοηθάει το μαγαζί;

Εγώ θεωρώ ότι τα live sex shows πρέπει να γίνονται μόνο σε γιορτές, γιατί διακόπτουν την ροή και δεν είναι σίγουρο ότι το μαγαζί θα ρολάρει το ίδιο όπως και πριν το live sex show.

Σε ερεθίζουν οι κοπέλες που βρίσκονται στον χώρο σου;

Πλέον λόγω αυτής της δουλειάς μπορώ να καταλάβω αν δω μια γυναίκα στο μέτρο πως είναι γυμνή. Ορισμένες φορές έχω φτιαχτεί με κάποιες κοπέλες στον χώρο αλλά θα με ελκύσουν οι λεπτομέρειες.

Το 2021 υπάρχει έντονη διάθεση για σεξ;

Η σημερινή κοινωνία πάσχει από χρώμα, όχι από σεξ. Η καραντίνα το έχει βοηθήσει αυτό γιατί βλέπω καθημερινά τα μάτια των ανθρώπων να πετάνε σπίθες.

Είχες ποτέ ερωτικές σχέσεις με γυναίκες που δουλεύουν στον ίδιο χώρο μαζί σου; Και αν ναι, ζήλευες;

Είχα με αρκετές γυναίκες του χώρου σχέση αλλά δεν ζήλευα, γιατί είμαι δυνατός σαν άνθρωπος. Πολλές φορές παρότρυνα τις γυναίκες που είχα σχέση να κάνουν χορό και πριβέ με πελάτες.

Οι φίλοι σου πως αντέδρασαν οταν έμαθαν για την δουλειά σου;

Έχασα αρκετούς φίλους μου επειδή κάνω αυτή τη δουλειά.

Πες μας την καλύτερη ατάκα που έχεις πει στο μαγαζί;

Μια από τις πιο γνωστές ατάκες που λέω είναι: ο αθλητισμός είναι για όλους και ο πούτσος για τους κώλους. Για να πω μια ατάκα πρέπει να με εμπνέει η γυναίκα.

Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να πεις στους αναγνώστες μας;

Αν βάλω υποψηφιότητα για δήμαρχος Χαϊδαρίου να μην ξεχάσουν να με ψηφίσουν. Επίσης, όποιος έρθει από το site σας θα έχει ένα δωρεάν ποτό από εμένα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *