16/Νοέ/22
Ο Χρήστος από το Men Of Style μιλάει αποκλειστικά στο Hot-news για όλους και για όλα…

Ο Χρήστος από το Men Of Style μιλάει αποκλειστικά στο Hot-news για όλους και για όλα…

To Men Of Style είναι η πρώτη εταιρία επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των δεξιοτήτων των ανδρών. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2014 από τον Χρήστο, τον Σπύρο και τον Ανέστη. Το Hot-news είχε την χαρά να επισκεφτεί τα γραφεία τους και να μιλήσουμε με έναν από τους ιδρυτές του Men Of Style τον Χρήστο, μιλώντας για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα!

Πως ξεκινήσατε όλο αυτό το ταξίδι;« Το “Men of style” ξεκίνησε αρχικά από τον Ανέστη, τον Σπύρο και μένα. Ήμασταν άνθρωποι που είχαμε δυσκολίες στην επικοινωνία μας με τις γυναίκες και φοβόμασταν πολύ την απόρριψη. Όταν τα ξεπεράσαμε αυτά τα προβλήματα και αρχίσαμε να γινόμαστε καλύτεροι, αποφασίσαμε να φτιάξουμε και την πρώτη εταιρεία, στην οποία αναλαμβάνουμε άντρες για να τους βελτιώνουμε επικοινωνιακά ».

Ο Χρήστος αναφέρθηκε στις δυσκολίες της εταιρείας που υπήρχαν στην αρχή: « Στην αρχή δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τις άλλες δουλειές μας. Εγώ εργαζόμουν σε μεγάλη εταιρεία πωλήσεων, μέχρι και το 2014. Αν αφήναμε την εργασία μας, δεν θα είχαμε να φάμε. Στην αρχή για το “Men of style” βάζαμε λεφτά από την τσέπη μας. Μετά από 1-2 χρόνια, αρχίσαμε να έχουμε έσοδα και να φεύγουμε σιγά σιγά από τις δουλειές μας. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα, αλλά πλέον από εδώ ζούμε εδώ και χρόνια. Πλέον, οι ευθύνες είναι πολύ μεγάλες. Είμαστε υπεύθυνοι για την επιβίωση αρκετών οικογενειών ».

« Ποτέ δεν ήταν κίνητρο να βγάλουμε πολλά λεφτά από όλο αυτό, ώστε να κάνω μία πολυτελή ζωή», εξομολογήθηκε.

Επίσης κάνει αναφορά στον περιορισμένο χρόνο που έχει πλέον λόγω της εταιρίας και τους φίλους που έχασε στο ταξίδι της αυτοβελτίωσης του: « Όσο ανεβαίνεις, το “κόσκινο” σε σχέση με τις φιλίες γίνεται πιο λεπτό. Λίγοι μένουν και πολλοί λίγοι μπαίνουν στην πορεία. Το αντικειμενικό κριτήριο είναι ο χρόνος, για παράδειγμα δεν υπάρχει το περιθώριο να πάω να πιω έναν καφέ. Το υποκειμενικό κριτήριο είναι πως εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος και δεν είναι εύκολο να με καταλάβει κάποιος εύκολα και αυτό δεν το λέω από σνομπισμό ».

« Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, δεν θα άλλαζα τίποτα », πρόσθεσε.

Δηλώνει ότι δεν έχει σταματήσει να μαθαίνει καινούργια πράγματα, επειδή θέλει να εξελίσσεται ο ίδιος συνεχώς: « Θέλω για πάντα ο κόσμος να λέει ένα “Wow” για αυτά που ακούει από εμάς και για αυτό πάντα διαβάζω για να εξελίσσομαι συνεχώς. Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς και πρέπει να προσαρμοζόμαστε ».

Ο κορωνοϊός  έχει αλλάξει τα δεδομένα του φλερτ; « Ο κορωνοϊός δεν άλλαξε τα πράγματα. Ο άνθρωπος πάντα έχει διάθεση για επικοινωνία και φλερτ και δεν παρατηρήσαμε κάποια μείωση στις δραστηριότητες μας. Εξάλλου, “τρέχει” κανονικά και το online ».

Επίσης, τονίζει ότι τα προγράμματα που παρέχονται, δεν περιορίζονται μόνο στον τομέα του φλερτ: « Έχουμε προγράμματα που αφορούν τη διαχείριση σχέσεων, το boot camp για την εξέλιξη των ανδρών στην αυτοπεποίθηση, στο φλερτ, στην εργασία. Είναι σημαντικό να γίνει αντιληπτό πως η εταιρεία δεν ασχολείται μόνο με τη σχέση με το άλλο φύλο ».

Οι τιμές των προγραμμάτων είναι προσιτές; « Οι τιμές είναι πάντα προσιτές. Το ότι παρέχουμε εργαλεία που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή κάποιου δεν κοστολογείται, αλλά αξιολογείται και με βάση την οικονομική δυνατότητα του καθενός. Τις περισσότερες φορές βρίσκουμε εναλλακτικές λύσεις για όλες τις περιπτώσεις ».

Ο Χρήστος αναφέρει ότι έχουν παρακολουθήσει αρκετοί διάσημοι τα προγράμματα του Men Of Style: « Έχουν έρθει αρκετοί επώνυμοι στην εταιρεία και δεν με σοκάρει αυτό, διότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκες. Δεν αξιολογώ το αν έχω απέναντι μου κάποιον σελέμπριτι, αλλά το πως μπορώ να βοηθήσω τον κάθε άνθρωπο. Μη ξεχνάμε, πάντως, πως ένας διάσημος μπορεί να έχει πληθώρα επιλογών σε ποσοτικό επίπεδο, αλλά όχι σε ποιοτικό ».

Σε ερώτηση αν το πρόγραμμα που παρέχεται, αφομοιώνεται το ίδιο σε όλους τους ανθρώπους, απαντάει: « Το πρόγραμμά μας προσαρμόζεται σε όλους. Ότι και καταβολές να έχει κάποιος για παράδειγμα από την οικογένειά του, όλοι κάποια στιγμή αντιλαμβάνονται πότε κάτι δεν πάει καλά. Όσο και αν το ασυνείδητο σε εμποδίζει να πάρεις έναν δρόμο, αλλά ακολουθώντας κάποια βήματα σταματάς να χάνεις τις ευκαιρίες που έχανες σε όλα τα επίπεδα ».

Στο Men Of Style έχουν απευθυνθεί και ομοφυλόφιλοι, τους οποίους συμβουλεύουν, ανεξαρτήτως ότι τα προγράμματα τους απευθύνονται μόνο σε στρειτ: « Απευθυνόμαστε σε άντρες που θέλουν να προσεγγίσουν γυναίκες. Δεν είμαστε “κλειστοί” στους γκέι, αλλά είναι ένα κομμάτι που δεν το ξέρουμε και δεν το έχουμε μελετήσει. Υπάρχουν περιπτώσεις που μας ρωτάνε ομοφυλόφιλοι για κάποια θέματα και τους συμβουλεύουμε τηλεφωνικά ή διαδικτυακά ».

Για να παρακολουθήσει κάποιος τα σεμινάρια φλερτ χρειάζεται να πληρεί κάποια συγκεκριμένα κριτήρια: « Μπορούμε να καταλάβουμε αν αυτός που έρχεται έχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα. Υπάρχουν κριτήρια στο ποιος θα ενταχθεί στα boot camp ».

Ποια είναι η πιο θετική ανάμνηση με μαθητή σου; « H πιο ενδιαφέρουσα ανάμνηση από τη δουλειά ήταν όταν είχε έρθει ένας κύριος που είχε πρόσφατα ξεπεράσει τον καρκίνο. Ήθελε να ξεπεράσει τα προβλήματά του στο φλερτ. Στην αρχή είχε απορρίψεις και για αυτό θέλησε να φύγει. Τον πίεσα να μην το κάνει και πήγαμε να πιούμε ένα ποτό. Μετά από μία ώρα, προσέγγισε κοπέλα και μάλιστα προχώρησε και αυτή η επαφή. Ήταν όλη αυτή η ιστορία μία τεράστια επιτυχία ».

Επίσης, τονίζει το ότι οι γυναίκες δεν έχουν κάποιο ταμπού αν μάθουν από κάποιον ότι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για φλερτ: « Οι γυναίκες είναι πολύ θετικές όταν μαθαίνουν ότι φλερτάρουν με κάποιον που παρακολουθεί τα μαθήματά μας. Οι περισσότεροι μαθητές το λένε στις σχέσεις τους ».

Δέχεστε μηνύματα και από γυναίκες; « Δεχόμαστε συχνά μηνύματα από γυναίκες, που αναρωτιούνται γιατί οι άντρες δεν τις προσεγγίζουν. Ο λόγος είναι ότι απλά οι άντρες δεν προσεγγίζουν και αυτό προσπαθούμε να  λύσουμε ».

« Το τι σημαίνει “απόρριψη” και “επιτυχία” είναι υποκειμενικό. Για παράδειγμα, αν κάποιος δεν είχε το θάρρος να προσεγγίσει μία κοπέλα που του αρέσει και το καταφέρει, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είναι επιτυχία », δήλωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πιο περίεργο περιστατικό που του είχε τύχει την ώρα του φλερτ: « Είχε τύχει να προσεγγίσω μία κοπέλα σε ένα “bachelor party”. Υπήρχαν σκαλοπάτια, παραπάτησα και έπεσα με το κεφάλι και με ένα μπουκάλι που κρατούσα πάνω στο τραπέζι. Διαλύθηκε όλο το πάρτυ. Αυτό ήταν το πιο περίεργο περιστατικό που μου συνέβη ».

Στηρίζετε τις προσεγγίσεις μέσα από το διαδίκτυο; « Όσο και αν μιλήσεις στα social media, κάποια στιγμή θα βγεις με την άλλη κοπέλα και από κοντά. Οπότε, όσο και να αλλάζουν οι γενιές και να μπαίνει έντονα το στοιχείο της τεχνολογίας, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ».

Ο Χρήστος επισημαίνει ότι δεν έχει κάποια επαφή με τους ανταγωνιστές: « Τους ανταγωνιστές του χώρου δεν τους ξέρω και δεν έχω κάποια επαφή. Τη δουλειά τους κάνουν όλοι και μακάρι να έχουμε όλοι κόσμο και να βοηθάμε αποτελεσματικά τους ανθρώπους που αναλαμβάνουμε ».

Σκέφτεστε να γράψετε και δεύτερο βιβλίο; « Θα γράψουμε ένα δεύτερο βιβλίο, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα το πότε. Δεν θα είναι δεύτερος κύκλος του “Άνδρας Αξίας”, θα είναι κάτι διαφορετικό, αλλά πάντα σε σχέση με αυτά που ασχολούμαστε ».

Στην συνέχεια, δηλώνει το πόσο σημαντικό είναι για εκείνον οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύει να έχουν καλούς χαρακτήρες: « Έχω την τύχη και την επιλογή να έχω εξαιρετικούς συνεταίρους και εξαιρετικούς συνεργάτες. Είναι πάνω από όλα καλοί άνθρωποι. Θέλω να δουλεύω με ανθρώπους που συμπαθώ. To βιογραφικό μετράει, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό ».

Η οικονομική δυνατότητα του άντρα παίζει σημαντικό ρόλο στη σχέση του με μια γυναίκα; « Η οικονομική δυνατότητα του άντρα παίζει ρόλο, αλλά όχι δεν είναι το πιο σημαντικό. Η έλξη είναι πάνω από όλα ».

Τέλος, επισημαίνει  ότι ο άντρας πρέπει να διατηρεί μια ισορροπία στο οικονομικό κομμάτι, όταν βγαίνει με μια γυναίκα: « Στο πρώτο ραντεβού ας κεράσει ο άντρας, καθώς αυτός της πρότεινε να βγουν κιόλας. Στην πορεία, θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία ».

Δείτε επίσης:

academy.menofstyle.gr – H πρώτη διαδικτυακή πλατφορμα ανδρικής αυτοβελτίωσης

https://www.youtube.com/c/MenOfStyleGreece/featured  – Το κανάλι τους στο YouTube

https://www.menofstyle.gr/apla-andrika/  – To podcast του Apla+Andrika

https://www.menofstyle.gr/andras-axias/ – Το βιβλίο Άνδρας Αξίας

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *