20/Νοέ/22
Ο Νικόλας Παπαπαύλου αποκαλύπτει στο Hot-news: «Κανένας δεν άξιζε να κερδίσει στο Big Brother »

Ο Νικόλας Παπαπαύλου αποκαλύπτει στο Hot-news: «Κανένας δεν άξιζε να κερδίσει στο Big Brother »

Ο Νικόλας Παπαπαύλου έμεινε λίγο στο “Big Brother” αλλά ξεχώρισε και σίγουρα τον θυμούνται όλοι. Το πιο δυνατό του σημείο είναι αναμφισβήτητα ο καυστικός λόγος του, κάτι που επιβεβαιώνεται και μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο Hot-news.gr. Ακολουθεί το πρώτο μέρος αυτής, στην οποία αναφέρεται στα πάντα σχετικά με το ριάλιτι του ΣΚΑΙ αλλά και την τηλεόραση. Στο δεύτερο μέρος που θα το δείτε σε λίγες μέρες γίνεται πολύ αποκαλυπτικός σχετικά με τις πιο hot προεκτάσεις του. Για να δούμε τι μας είπε…

Παρακολουθείς reality;

Τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχαν πολλά reality και το Big Brother επειδή το παρακολουθούσα απο παιδάκι ηταν πάντα ένα concept που νόμιζα οτι ήταν εύκολο να μπω επειδή το κύριο χαρακτηριστικό του ηταν η ανάδειξη προσωπικοτήτων. Δεν περίμενα οτι θα με πάρουν, γιατι πέρασε ενας μήνας απο τότε που έκανα την αίτηση για να πάω στο πρώτο casting, αλλά όταν με πήραν τρελάθηκα από την χάρα μου.

Υπήρχαν στιγμές που αισθάνθηκες ότι ήσασταν όλοι μια παρεα;

Υπήρχαν στίγμες που κάποιοι σταματούσαν να είναι παίκτες και ήμασταν σαν μια παρέα που δεν είχαν να χωρίσουν κάτι. Για παράδειγμα, όταν ήταν να κερδίσουμε κάποιο έπαθλο, μου άρεσε η προσπάθεια που κατεβαλε η κάθε ομάδα. Πίστεψα από το περιστατικό που είχαμε βουτήξει όλοι στην πισίνα οτι θα μπορούσαμε να κάνουμε όλοι παρέα, αλλά αυτό δεν προέκυψε ποτέ

Η προσωπικότητα σου στο παιχνίδι ήταν αληθινή ή υποδύθηκες κάποιο ρόλο;

Είμαι ενας άνθρωπος που έχω αντίληψη το τι προκαλεί ενδιαφέρον τηλεοπτικά, γιατί είμαι και εγώ τηλεθεατής και ξέρω τι είναι αυτό που θα με ιντρίγκαρε για να κάτσω να το δω. Δεν υποδύθηκα ποτε κάποιο ρόλο. Την λεπτομέρεια του ακτιβιστή την επέλεξε η παραγωγή να την βάλει για να ιντριγκάρει περισσότερο.

Οι απόψεις του αντιδήμαρχου σε βρίσκουν σύμφωνο;

Στο παιχνίδι πρέπει να σου μπει μια ταμπέλα για να διαχωριστείς. Ο καθένας πρέπει να παίξει ενα ρόλο για τα συμφέροντα της παραγωγής. Θεωρώ οτι οι απόψεις του αντιδημάρχου, με τον οποίο έχουμε κάποιες επαφές και μιλάμε, πάνω σε πολιτικά ζητήματα με βρίσκουν αντίθετο.

Με ποια παιδιά κράτησες επαφή κα μετά από το παιχνίδι;

Όταν βγήκα απο το παιχνίδι είχα επαφή με τον Θέμη, αλλά απο την βραδιά του τελικού και μετά κράτησε μια αδικαιολόγητη απόσταση. Εγω προσπάθησα να επικονωνήσω μαζί του για να τον συναντήσω. Ενώ ειχαμε βγει μαζι πριν τον τελικό, στον τελικό με χαιρέτησε τυπικά. Ο Θεμης επισης του ειχε πει οτι ηθελε να κρατησει αποσταση απο την Αφροδιτη, γιατι θεωρησε οτι η Αφροδιτη υποστηρίζοντας τον Κεχαγιά, υποστηριζει αυτόματα και την βία στην Άννα-Μαρια και ετσι πίστευε οτι αν κανει παρέα μαζί της θα του κάνει κακό σε εμπορικό επίπεδο.

Στην έξω ζωή σου διατήρησες επαφή με την Αφροδίτη;Με την Αφροδίτη μένουμε κοντά και ενώ της είχα πει να πάμε καλεσμένοι κάπου , αυτή μου είπε οτι δεν εμφανίζεται σε κεντρικά μαγαζιά γιατί φοβάται . Την επόμενη μέρα όμως ήταν στο Κολωνάκι σε κάλεσμα και το πήρα ως μια προσωπική απόρριψη . Έτσι επέλεξα και εγώ να κρατήσω μια απόσταση . Βέβαια όταν είχα βγει για καφέ μαζί της μου είπε οτι ”λάθος νόμιζες ότι απο την αρχή είμαστε φίλοι , εγώ από την αρχή εκτίμησα παραπάνω τον Κεχαγιά”. Ο καθένας έπαιξε ενα ρόλο στο παιχνίδι για να μείνει παραπάνω .

Μίλησέ μας για την ενασχόληση σου με την τηλεόραση.

Έχω δοκιμαστεί σε ενα μικρό κανάλι που κατηγορήθηκα και γι’ αυτο, δηλαδή μου έλεγαν ότι πήγα σε ένα μικρό κανάλι και δεν κατάφερα κάτι . Όμως σε σχέση με τους άλλους παίχτες που εξαφανίστηκαν και δεν κάνει εκτός από give away τίποτα άλλο , έκανα ένα βήμα περισσότερο , με εμπιστεύτηκε κάποιος και πληρώθηκα γι’ αυτό . Είναι κέρδος για εμένα οτι οι σημαντικοί άνθρωποι του χώρου αναγνώρισαν την αλήθεια μου.

Σκέφτηκες όταν ήσουν στο παιχνίδι να τα παρατήσεις;

Είχα πάει από τη δεύτερη εβδομάδα στο δωμάτιο επικοινωνίας και τους είχα πει ότι όλο αυτό που γίνεται είναι μια φούσκα και θα σκάσει και μου είπαν να μην ασχολούμαι με τους άλλους παρά μόνο με την δική μου πορεία . Έτσι αναρωτήθηκα τότε για ποιο λόγο κάθομαι στα 38 μου να γελοιοποιούμαι. Εγω δεν είμαι ένας άνθρωπος συντηρητικός , αν γούσταρα να κάνω σεξ μέσα στο παιχνίδι θα έκανα και δεν το θεωρώ κακό . Απο την άλλη όμως θεωρώ χυδαίο να πατάω επάνω σε μια παλιά κλασσική συνταγή που ο κόσμος συνεχίζει να αρέσκεται , δηλαδή αυτό το ψεύτικο love story του παιχνιδιού και τα καυτά πλάνα που συνοδεύονται απο ωραία μουσική , τα οποία θεωρώ ότι είναι μπαρούφες και απορώ γιατί ο κόσμος πείθεται ακόμα σε αυτό το love story.

Υπήρξε σεξ στο παιχνίδι;

Δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή στο παιχνίδι απ΄οτι είδα. Είχαμε προφυλακτικά από την πρώτη μέρα διαθέσιμα και είχαμε την ελευθρία να κάνουμε σεξ μπροστά απο τις κάμερες. Εγώ είχα πει στην παραγωγή ”γιατί δεν μου φέρατε κάποιον που να είναι πιο ενδιαφέρων για να κάνω κάτι;” και μου είπαν ” μπορείς να φύγεις τώρα απο το δωμάτιο” (γέλιο).

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Αντώνη;

Ο Αντωνης είχε πολλές ακραίες απόψεις για τους γκέι, αλλα ταυτόχρονα ειπε οτι είχε δουλέψει σε ενα γκέι club και ειναι πολυ οξύμορο όλο αυτό. Θεωρώ, λοιπόν, οτι οπουδήποτε υπάρχει μια έντονη αντίδραση σε κάτι, κρύβεται κάτι άλλο από πίσω. Εξαιτίας του Αντώνη μας αφαίρεσαν όλους τους χορηγοής και καταστραφήκαμε. Εμεις δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε την προέκταση που είχε πάρει έξω και δεν είχαμε καμία ενημέρωση.

Είχες κάποια επικοινωνία με τον Αντώνη;

Η μόνη μου επαφή με τον Αντώνη, παρά την απαγόρευση της παραγωγής να μιλάμε μαζί του, ήταν η απάντησή μου σε ένα βίντεο που έλεγε ότι δεν είναι ρατσιστής. Του έστειλα πως είναι εμετικός, διότι ήξερα πολύ καλα μέσα από το παιχνίδι πως είναι ρατσιστής και με τους γκέι και με τις χοντρές.

Ξεχνουσες την παρουσία των καμερών;

Φυσικά και ξεχνούσα την παρουσία των καμερών. Ειλικρινά, δεν βάζω στον εαυτό μου αυτόν τον “τοίχο” ότι πρέπει λόγω της κάμερας να είμαι ατσαλάκωτος. Λέω πάντα την αλήθεια μου και φερόμουν σε αυτό το σπίτι σαν να ήταν το δικό μου. Το μόνο που πρόσεχα ήταν μη χυδαιολογήσω.

Μετάνιωσες την συμμετοχή σου στο Big Brother;

Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα πήγαινα ξανά στο “Big Brother”. Απλά θα πήγαινα πιο διαβασμένος και δεν θα συνεργαζόμουν με τα λάθος άτομα. Υπήρχαν άτομα που που φέρθηκαν πολύ άσχημα, όπως η αρχισυντάκτρια Πωλίνα Τόλη. Στην αρχή μου έκανε λατρείες και αγάπες και με καλούσε στα live τις Παρασκευές. Από την άλλη, δεν με στήριξε σε τίποτα όταν το γραφείο του καναλιού μου απαγόρευε να δίνω συνεντεύξεις ή ανεβάζω πράγματα στα social σχετικά με το παιχνίδι. Αντίθετα, από την Αφροδίτη ζητούσαν να ανεβάζει συνέχεια stories στο Instagram. Άσχημη ήταν και η συμπεριφορά όταν μου “έκοψαν” διαφημιστική δουλειά λέγοντας μου ότι θα με βάλουν ξανά στο παιχνίδι και ότι θα “καώ” αν εμφανιστώ σε κάτι άλλο. Έχασα χρήματα από όλο αυτό. Μέχρι και τη βραδιά του τελικού, η αρχισυντάκτρια μας έβριζε λίγο πριν βγούμε στον αέρα.

Ποια είναι η σχέση σου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χάρη Βαρθακούρη;

Διατηρώ άριστες σχέσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη σύντροφό του, Έλενα. Με τον Χάρη είχαμε μία πολύ καλή σχέση, όπως και με την Αντελίνα. Ξαφνικά, ο Χάρης μου έστειλε ένα μήνυμα που μου έλεγε ότι η αρχισυνταξία του ζήτησε να με κάνει unfollow στο Instagram. Θεώρησα ότι αυτός ο πόλεμος από την Πωλίνα Τόλη ήταν καθαρά προσωπικός.

Υπήρξε καθοδηγήθηση στο τι θα πείτε στα live;

Πριν από κάθε live μας έλεγαν τι βίντεο θα παίξουν, τι ερωτήσεις θα γίνουν και τι πράγματα πρέπει να ειπωθούν από εμάς. Εμένα σε ένα live μου ζητήθηκε να πω πως δεν στοχεύει μόνο η δική μου παρέα την Άννα Μαρία, αλλά και η ίδια στο παιχνίδι στοχεύει εμάς.

Όταν βγήκες υπήρχαν έντονες αντιδράσεις στο πρόσωπό σου;

Υπήρξαν πολύ φανατικές αντιδράσεις από το κοινό. Τον πρώτο καιρό μετά την αποχώρησή μου από το παιχνίδι πήγαινα σε κάποια καλέσματα σε μαγαζιά και με συνόδευε άνθρωπος για να με προστατεύει, ο οποίος είχε πάνω του μέχρι και όπλο. Δεχόμασταν όλοι τρομερές κατάρες στα social μας και όλα αυτά για μία εκπομπή που τελικά μας “άδειασε”.

Στενοχωρέθηκες που έφυγες νωρίς;

Εννοείται πως όταν έφυγα από το παιχνίδι στενοχωρήθηκα, αλλά πλέον σκέφτομαι πως αν είχα μείνει και άλλο μέσα, επειδή είμαι πολύ εκρητικός άνθρωπος, θα είχα αναλωθεί. Θα έβγαινε μία προσωπικότητα προς τα έξω που δεν θα ήθελα.

Ποια είναι η γνώμη σου για την διαρροή των ροζ βίντεο της Χριστίνας;

Ήταν τραγικό όλο αυτό που συνέβη με τη διαρροή των ροζ βίντεο κοριτσιών από το παιχνίδι. Βέβαια, η Χριστίνα εκμεταλλεύτηκε σωστά το βίντεο αυτό με έξυπνο τρόπο. Είναι ένα πολύ έξυπνο πλάσμα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αδικήθηκε από την εκπομπή;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μεγάλη τιμή στην παραγωγή που συμμετείχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι ο “δάσκαλος των ριάλιτι” και παρόλο αυτά αδικήθηκε από την εκπομπή. Ήταν απαράδεκτο η Πωλίνα Τόλη να του κάνει παρατήρηση για το τι λέει και να του βάζει φίλτρο και στοπ.

Ποια είναι η άποψη σου για τον Χάρη Βαρθακούρη;

Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, αλλά αθώος για την τηλεόραση. Και μόνο που μου έστειλε το μήνυμα που η παραγωγή του ζήτησε να του κανει unfollow σημαίνει ότι έχει έναν αυθορμητισμό και ότι δεν σκέφτεται τις συνέπειες.

Είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος μετανιώνει;

Θεωρώ ότι είμαι σκληρός, ωμός και απόλυτος, αλλά όχι άδικος. Δεν έχω ποτέ προσάψει σε κάποιον κάτι που δεν έχει κάνει. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα από ότι έχω πει για ό,τι συνέβη μέσα στο παιχνίδι.

Στα ψυχολογικά τεστ που κάνατε πριν μπείτε, είχαν όλοι την έγκριση του γιατρού;Ξέρω ότι ο Κεχαγιάς δεν είχε την έγκριση της ψυχολόγου για να μπει στο παιχνίδι λόγω νευρικότητας. Και παίρνω εγώ την ευθύνη για αυτό που λέω. Αντίθετα, η Άννα Μαρία πέρασε όλα τα ψυχολογικά τεστ. Βέβαια, φλερτάρει λίγο με τον διπολισμό και καταλάβαινα ότι όταν ήταν πολύ ήρεμη, το προσπαθούσε. Δεν είναι πάντως κακός άνθρωπος. Το κακό είναι ότι αν διαφωνεί μαζί σου, δεν σε αφήνει να “σταυρώσεις” κουβέντα, δεν είναι του διαλόγου.

Ποιος θα ήθελες εσύ να βγει νικητής;

Δεν ήθελα να κερδίσει κανένας από αυτή τη φουρνιά, δεν αξίζει κανένας. Το ιδανικό θα ήταν να πάνε τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο η πρώτη θέση πρέπει να πηγαίνει σε αυτόν που κάνει τον κόσμο να τον λυπούνται. Στο συμβόλαιο απαγορευόταν η επίκληση στο συναίσθημα και παρόλο αυτά αυτό συνέβαινε συνέχεια. Το πιο ακραίο παράδειγμα ήταν η Άννα Μαρία που έλεγε ότι αν φύγει από το παιχνίδι, θα έχει οικονομικό πρόβλημα και ότι στα πράγματα της έχει μόνο ένα 20αρικο για το ταξί.

Επαγγελματικά τι έκανες μετά το παιχνίδι;

Μετά το παιχνίδι ήμουν τυχερός, γιατι μου εγινε πρόταση και παρουσίασα μια δικιά μου εκπομπή στο High Tv. Με βοήθησε πάρα πολύ ο Αλέξανδρος Πετρίδης και έληξε η συνεργασία μας απο επιλογή μου, διότι υπήρξε οικονομικό ζήτημα με εμενα και την ηγεσία του καναλιού. Πιστεύω οτι οταν προσφέρω κατι,πρέπει να αμειφθώ.

Ποια είναι τα επόμενα σου σχέδια;

Στα επόμενα μου σχέδια συμπεριλαμβάνεται η συμμετοχή μου μαζί με την Αναστασία Γιούσεφ σε ενα video clip ενος καινουργιου καλλιτεχνη, του Γιωργου Παρίση. Επίσης, ειμαι σε συζητήσεις για να παρουσιάσω ενα event στη Μύκονο, θα παρουσιάσω το Athens Art Festival στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και θα ξεκινήσω με την ιδια εταιρεία κάποιες ιντερνετικές εκπομπές.

Πώς σου φαίνεται ο τρόπος που ο Θέμης προβάλλει την ομοφυλοφιλία;

Ο Θέμης χρησιμοποιεί τη σεξουαλικότητά του για επάγγελμα και για views. Έχει αυτοπροσδιοριστεί ως εκπρόσωπος των γκέι και είναι λυπηρό που ενώ μακιγιάρει πολύ ωραία, κανένας δεν ασχολείται με αυτή την ιδιότητά του. Ο καθένας παίρνει το κομμάτι της πίτας που του αναλογεί. Εμένα θα με θυμούνται για το πως μιλάει, τον Θέμη για τα οπίσθια του και την Αφροδίτη για μία μπανάνα.

Πάμε στα τηλεοπτικά. Ποιο σου φαίνεται το πιο υπερεκτιμημένο πρόσωπο;

Δεν μπορώ να καταλάβω πως το Mega διατηρεί στο πρόγραμμά του τη Δανάη Μπάρκα που κάνει 3-4%. Δεν τη βλέπει κανείς και παρόλο αυτά θα συνεχίσει και του χρόνου. Δεν με ενοχλεί που είναι η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, αλλά που τη στηρίζουν χωρίς να έχει επιτυχία.

Ποια είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια;

Η βασίλισσα στην ελληνική τηλεόραση είναι η Ελένη Μενεγάκη και τη θαύμασα ακόμα περισσότερο με κάτι που έμαθα ότι έκανε τελευταία. Ένας γνωστός άνθρωπος δήλωσε στα social του ότι περνά δύσκολα οικονομικά και η Ελένη προθυμοποιήθηκε να του προπληρώσει το νοίκι του για ένα χρόνο. Από άντρες παρουσιαστές μου αρέσει πολύ.

Ο Γιώργος Λιάγκας πώς σου φαίνεται;

Ο Λιάγκας είναι ευφυής άνθρωπος. Δεν είναι σωστό που έχει κατηγορηθεί για ομοφοβία, ωστόσο χειρίστηκε πολύ λάθος το θέμα της φοιτήτριας. Τραγικό λάθος αν αναλογιστεί κανείς την τηλεοπτική εμπειρία του. Με ενοχλεί που ενώ ζήτησε συγγνώμη μετά, η κοινωνία δεν του δίνει το δικαίωμα για συγχώρεση. Υποτίθεται μέχρι και η φυλάκιση έχει σωφρονιστικό χαρακτήρα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Ο Γρηγορης Αρναούτογλου εχει μια σημαντική πορεία στο χώρο. Θα ήθελα να πάω στην εκπομπή του, αλλα ειναι δύσκολο να βρεις άκρη να πας.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *