17/Οκτ/22
Ο λόγος που το σ3ξ πριν τον αγώνα σου κάνει καλό...

Ο λόγος που το σ3ξ πριν τον αγώνα σου κάνει καλό…

Ο θρύλος λέει ότι ο Muhammad Ali απέφευγε να κάνει σ3ξ έως και έξι εβδομάδες πριν έναν αγώνα πυγμαχίας. Η θεωρία που είχε υιοθετήσει ο Μέγιστος (παρατσούκλι που είχε βγάλει ο ίδιος για τον εαυτό του) πρέσβευε το εξής: αν ένας αθλητής απείχε από κάθε μορφής εκσπερμάτωση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, η τεστοστερόνη θα δημιουργούσε μέσα του τόνους μυϊκής δύναμης, αντοχής και επιθετικότητας.

Ειδικά στο άθλημα της πυγμαχίας τέτοιες ιδιότητες ανεβάζουν τις επιδόσεις -και, σύμφωνα με την Ιστορία, ο Ali αποτελούσε το καλύτερο παράδειγμα αυτής της θεωρίας. Την ίδια ιδέα ενστερνίστηκε και η πλειοψηφία των προπονητών ποδοσφαίρου, απαγορεύοντας ρητώς στους παίχτες να κάνουν σ3ξ τις παραμονές σημαντικών τουρνουά, έτσι ώστε να μη σέρνονται στο γήπεδο.

Ωστόσο, αυτή η θεωρία έχει αμφισβητηθεί από δεκάδες επιστήμονες τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Frontiers of Physiology. Οι ερευνητές μελέτησαν εκατοντάδες σχετικές έρευνες του παρελθόντος και, συνδυαστικά με νέα πειράματα σε εν ενεργεία ελίτ αθλητές, ανακάλυψαν ότι το σ3ξ πριν τον αγώνα δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο την απόδοση, αρκεί αυτό το χρονικό διάστημα να μην είναι λιγότερο από δύο ώρες.

Μολονότι αυτό απέχει πολύ από τις έξι ολόκληρες εβδομάδες που ο Muhammad Ali συνήθιζε να απέχει από ερωτικές συνευρέσεις (παρεμπιπτόντως, η μελέτη δεν αναφέρεται στον αυνανισμό), εντούτοις, η αναφορά των ειδικών είναι κατηγορηματική: το σ3ξ έχει θετικά αποτελέσματα στην απόδοση που μπορεί να έχει ένας αθλητής στις παλαίστρες ή στα τερέν.

Ποια είναι η αποχή ασφαλείας για μάξιμουμ επιδόσεις; Όχι λιγότερο από 10 ώρες πριν από έναν αγώνα.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com

Ετικέτες:

#Muhammad Ali #σεξ
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *