20/Νοέ/22
Οι 10 πιο hot πορνοστάρ του 2020...

Οι 10 πιο hot πορνοστάρ του 2020…

Ζούμε στην εποχή που δεν ξέρει κανείς τι να πρώτο-διαλέξει σε πολλούς τομείς της ζωής και αυτό ισχύει ακόμα και όταν πρόκειται για τις αγαπημένες του πορνοστάρ. Χιλιάδες νεαρά κορίτσια κάνουν το ντεμπούτο τους κάθε χρόνο και όποιος παρακολουθεί από κοντά το χώρο θα έχει ξεχωρίσει ήδη τις αγαπημένες στάρλετ, πορνοστάρ και MILFs της βιομηχανίας για το 2020. 

Εμείς ψάξαμε για εσάς διεξοδικά όλα τα trends και μαζέψαμε στοιχεία από τις κορυφαίες σελίδες του χώρου για να σας παρουσιάσουμε τις 10 Πιο Sexy Πορνοστάρ του Κόσμου για το 2020. Κάποιες από αυτές σίγουρα θα τις γνωρίζετε ενώ κάποιες άλλες όχι.

Για να είμαστε πιο δίκαιοι θα ασχοληθούμε μόνο με όσες πρωταγωνιστούν στο χώρο σε παγκόσμια κλίμακα και για να τις συμπεριλάβουμε εξετάσαμε μια σειρά από παραμέτρους όπως προβολές των βίντεο τους παγκοσμίως, ακολούθους στα social media, χρόνια που είναι ενεργές και άλλες ακόμα πιο εξειδικευμένες. 

Στη λίστα δε συμπεριλαμβάνουμε τις πρωταγωνίστριες που είναι γνωστές σε μία μόνο αγορά, έστω και αν αυτό είναι αρκετό για να έχουν εκατομμύρια followers, τεράστιο κασέ και αμύθητη περιουσία (πχ πορνοστάρ από την Ιαπωνία ή την Κίνα). Καλώς ή κακώς η λίστα περιλαμβάνει κυρίως ηθοποιούς από την Αμερική, με λίγες εξαιρέσεις πορνοστάρ από την Ευρώπη. Όλες όμως είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς παγκοσμίως και φυσικά και στην Ελλάδα!

1)Lana Rhoades

Η κούκλα Lana πέρασε σα σίφουνας από τις οθόνες μας για πρώτη φορά το 2016 και από τότε στοιχειώνει τα πιο υγρά όνειρα των ανδρών του κόσμου. Από τις πορνοστάρ που δεν άκουσε τις συμβουλές των μάνατζερ (που συνήθως φροντίζουν τα νέα «αστέρια» να δοκιμάζουν πιο αργά τις εξειδικευμένες θεματικές), η Rhoades έπεσε με τα μούτρα – κυριολεκτικά και μεταφορικά – στη δουλειά και τα σάρωσε όλα στο πέρασμά της. Με απεριόριστη όρεξη για σεξ και κανένα ενδοιασμό στο να δοκιμάσει ακόμα και τα πιο ακραία του χώρου (DP, DAP, όργια κλπ), πρωταγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα σάιτ έστω και αν τον τελευταίο καιρό έχει σταματήσει να συμμετέχει σε γνωστές παραγωγές και προσφέρει θέαμα μόνο μέσω του γνωστού συνδρομητικού portal, Onlyfans. Η Lana Rhoades έχει το αστρονομικό νούμερο των 10εκατ. ακολούθων στο Instagram, όπου φροντίζει συχνά πυκνά να μας θυμίζει πως κατάφερε να γίνει θρύλος στο χώρο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

2)Riley Reid

Με μια περίεργη ομορφιά που δε συναρπάζει όλο το ανδρικό κοινό, η Riley Reed κατάφερε να αναρριχηθεί στις κορυφαίες θέσεις των προτιμήσεων του κοινού κυρίως λόγω της πολλής δουλειάς που έχει ρίξει, περισσότερης από τον κύριο όγκο των συναδέλφων της. Η Reid φαίνεται να μην κουράζεται ποτέ (σαν την κολλητή της Lana Rhoades) και συνεχίζει να αυξάνει τη φιλμογραφία και τους θαυμαστές της με γεωμετρικό ρυθμό. Έχει συμμετέχει στα βίντεο των διασημότερων παραγωγών του χώρου ενώ και αυτή δε διστάζει να δοκιμάσει ακόμα και τα πιο σκληρά γούστα. Το ομαδικό σεξ είναι σίγουρα στην κορυφή της προτίμησής της ενώ και αυτή είναι ιδιαίτερα δραστήρια σε social media και only fans.

3)Brandi Love

Μαζί με τη Lisa Ann αποτελούν τα «ιερά τέρατα» του χώρου, κυρίως λόγω της πολυετούς παρουσίας τους που δε φαίνεται να επηρεάζει την όρεξή τους για σεξ. Αν και ξεκίνησε συντηρητικά (με σκηνές 1-on-1 ή λεσβιακό σεξ) τα τελευταία δύο χρόνια φαίνεται πως εμπλουτίζει συνεχώς το portfolio της. Η 47χρονη πλέον Love έχει καταφέρει να κάνει όνομα στο χώρο επειδή ξεκίνησε σχετικά αργά (σε ηλικία 36 ετών) αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο συντηρεί ένα από τα καλύτερα σώματα στο χώρο, παρόλη την «καταπόνηση» που δέχεται. Όποιος υποστήριξε πως το σεξ δε γυμνάζει καλύτερα να ρίξει μια ματιά στη δαιμόνια Brandi Love, που με τις αντοχές της βάζει κάτω ακόμα και πρωταγωνίστριες αρκετά χρόνια νεότερές της.

4)Adriana Chechik

Η 29χρονη πλέον Chechik είναι η μοναδική πορνοστάρ της δεκάδας που έχει δοκιμάσει και φέρει εις πέρας ένα από τα πιο σκληρά «βίτσια» στη βιομηχανία, το λεγόμενο Triple Penetration. Αυτό από μόνο του λέει πολλά για την αχόρταγη και αποφασισμένη Adriana που εξαργύρωσε τη «σκληρή» δουλειά μπροστά στις κάμερες με δυόμιση εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και άπειρα βίντεο να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα οποία της έχουν αποφέρει πάνω από 1 δις θεάσεις από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο της. Η συγκεκριμένη πρωταγωνίστρια φαίνεται πως δοκιμάζει τα όρια της περισσότερο από κάθε άλλη mainstream πορνοστάρ, με πολλά από τα βίντεο στα οποία έχει παίξει να ξεφεύγουν από τα όρια του κανονικού πορνό και να περνάνε στο kinky.ή ακόμα και στο ανώμαλο. Μια βόλτα στο προφίλ της σε οποιοδήποτε τσοντοσάιτ θα σας πείσει.

5)Mia Malkova

Η πρώην χορεύτρια, cheerleader και yogi Mia Malkova είχε κάνει μπαμ όταν πρωτοεμφανίστηκε σε πιο soft παραγωγές το 2012. Ο συνδυασμός της ομορφιάς του προσώπου της με την ευελιξία που απέκτησε από το χορό και τη yoga την έκαναν μια από τις πιο περιζήτητες performer. Πλέον, 8 χρόνια μετά, η Μαλκόβα έχει κάνει το όνομά της γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει 5 εκατ. ακολούθους στο Instagram, το δικό της website και στούντιο παραγωγής, έχει προλάβει να παντρευτεί και να χωρίσει ήδη μία φορά (με γνωστό άνδρα πορνοστάρ παρακαλώ) και συνεχίζει να απολαμβάνει το σεξ μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Φαίνεται πως στην καριέρα της διάλεξε να κάνει τα βήματα σωστά: Ξεκίνημα με σεξ με άλλες γυναίκες και μετά πέρασμα κατά σειρά σε softcore, Art hardcore και τέλος ομαδικό σεξ και πιο kinky stuff. Πλέον, πλησιάζοντας στα 30 της χρόνια, μπορεί κανείς να τη βρει να μοιράζεται κυρίως τις ιδιωτικές της στιγμές μέσω του καναλιού της στο Twitch και στο OnlyFans.com, ενώ αρκετό υλικό ανεβάζει και στο προσωπικό της website.

6)Lisa Ann

Τι να πρωτοπεί κανείς για μια ζωντανή θρύλο του πορνό, που πρωταγωνιστεί στις οθόνες και στις φαντασιώσεις για σχεδόν 20 χρόνια. Το πρώτο πέρασμα της Lisa Ann δεν είχε κάνει σεισμό στο χώρο. Αλλά η παρωδία του 2008, που διακωμωδούσε την υποψήφια αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Σάρα Πέιλιν, εκτόξευσε τη δημοφιλία της, με αποτέλεσμα 12 χρόνια μετά να είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στο χώρο με χιλιάδες σκηνές Gonzo και Studio Porn στο ενεργητικό της. Η Ann μπορεί να πλησιάζει τα 50 (είναι πλέον γεμάτα 48) αλλά η όρεξή της δε φαίνεται να σταματάει πουθενά και είναι μέσα σε όλα: Gangbangs, Interracial, DP, DVP ενώ έχει τεράστια λατρεία στα νεαρά κορίτσια που τα «ξελογιάζει» σε κάθε ευκαιρία. Ακόμα μια πρωταγωνίστρια με έντονη δράση στα Social Media, η Lisa Ann έχει εκατομμύρια followers και τα δικά της κανάλια σε Twitch και OnlyFans.

7)Valentina Nappi

Η καυτή Ιταλίδα, μούσα του μεγάλου Rocco Siffredi, έχει μια σπάνια μεσογειακή ομορφιά αλλά και εξαιρετικές καμπύλες. Παρόλα αυτά η καριέρα της δε στηρίχθηκε τόσο στην εξωτερική της εμφάνιση όσο στη διάθεσή της να δοκιμάσει τα πάντα, ακόμα και τα πιο σκληρά βίτσια του χώρου του πορνό. Η Nappi δε σταματά πραγματικά πουθενά. Όργια, S & M, Interracial, Golden Shower και οτιδήποτε άλλο περνά από το νου σας, είναι στο ρεπερτόριο της διασημότερης Ιταλίδας πορνοστάρ του καιρού μας. Και πως να γίνει διαφορετικά όταν στις αρχές της καριέρας της έχει θητεύσει δίπλα στο μεγάλο Rocco, που ως γνωστό δεν έχει κανένα ταμπού στο σεξ. Όπως είναι φυσικό, το ταλέντο της ακόρεστης Valentina τράβηξε την προσοχή των παραγωγών πορνό από την Αμερική και πλέον είναι από τις λίγες σταρ του χώρου που είναι δημοφιλείς και στις δύο μεριές του Ατλαντικού. Αν δεν την έχετε στα ραντάρ σας τότε αξίζει σίγουρα να την τσεκάρετε.

8)Nicole Aniston

Πολλοί την έχουν κατηγορήσει για τις αρκετές πλαστικές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και έχουν αλλοιώσει (ως ένα βαθμό) το καταπληκτικό φυσικό της κάλλος. Άλλοι την έχουν κατηγορήσει πως δε δείχνει ιδιαίτερο ζήλο στις σκηνές της, πως άργησε να δοκιμάσει το πρωκτικό σεξ μπροστά στην κάμερα (μία και μόνη σκηνή για το tushy.com) και πως είναι βαρετή. Κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει πως η Ελληνικής καταγωγής Άνιστον (ναι, είναι κατά 25% Ελληνίδα) είναι από τις ομορφότερες γυναίκες στη βιομηχανία του πορνό, που ακόμα και με πατημένα τα 35 χρόνια βλέπει τα βίντεο της να σαρώνουν όπου παιχθούν. Τι και αν προκάλεσε γέλια με τη λάθος μετάφραση του ελληνικού τατουάζ που έκανε πέρσι; Οι σελίδες της στα τσοντοσάιτ και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν εκατομμύρια επισκέπτες και αυτή τους επιβραβεύει με προσωπικά και ιδιωτικά βίντεο σε κάθε ευκαιρία.

9)Gina Gerson (ή αλλιώς Doris Ivy)

Η δεύτερη παρουσία εκτός Αμερικής είναι ένα κορίτσι που πήρε την καριέρα της ανάποδα, από πίσω προς τα εμπρός (θα το λέγε κανείς και πονηρό λογοπαίγνιο). Η Gina με το αγγελικό – σχεδόν παιδικό – πρόσωπο, ξεκίνησε την καριέρα της πέφτοντας στα βαθιά. Πολύ σκληρό Kinky, ομαδικό σεξ και ένα κάρο γούστα που οι Αμερικάνες πορνοστάρ θα βγάλουν στον 5ο χρόνο της καριέρας τους και μετά. Για να φτάσει το 2018 να κάνει ένα μικρό reset, να επιλέγει τα projects στα οποία δουλεύει, με έφεση στο λεσβιακό και στο art sex. Το καλό με την Gina είναι πως μπορείτε να την απολαύσετε σε χιλιάδες βίντεο, σκληρά και soft, ανάλογα και με τη δική σας διάθεση.

10)Elsa Jean

Ακόμα μία πορνοστάρ μετά την Nicole Aniston που έχει στηρίξει την καριέρα της στην ομορφιά της (Αμερικανικού τύπου βέβαια) και όχι τόσο πολύ στην ποικιλία των θεματικών με τις οποίες καταπιάνεται. Τα βίντεο της συνήθως δεν ξεφεύγουν από το mainstream ενώ οι σκηνές που η ίδια θα βγάλει έναν πιο Kinky εαυτό είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Όλοι όμως αγαπούν το All – American Dream – Girl που έκανε το ντεμπούτο του πριν από 2-3 χρόνια αλλά είναι εδώ για να μείνει.

Πηγή:Metrosport

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *