23/Οκτ/22
«Καυτές» αποκαλύψεις για το ζεύγος Ικάρντι: «Κάνουν σ3ξ 12 φορές τη μέρα»

«Καυτές» αποκαλύψεις για το ζεύγος Ικάρντι: «Κάνουν σ3ξ 12 φορές τη μέρα»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις επιδόσεις του Μάουρο Ικάρντι ήταν ο Ντανιέλε Αντάνι. Ο άλλοτε αμυντικός της Ίντερ τόνισε πως ο Αργεντινός επιθετικός που πλέον παίζει στην Παρί και η σύντροφος και μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα, κάνουν έρωτα 12 φορές τη μέρα!

Η εν λόγω αποκάλυψη έγινε σε μια συζήτηση στην εκπομπή του Κριστιάν Βιέρι στην πλατφόρμα του Twitch με θέμα το σ3ξ στην καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών.

Ο Αντάνι ωστόσο «έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα» και του άλλοτε συμπαίκτη του στην Φιορεντίνα, Σαλιού Λασισί, λέγοντας πως ήταν εξίσου… δραστήριος. «Λάμβανε συνέχεια ένα βουνό από γράμματα και φωτογραφίες από κοπέλες από την πατρίδα του και όταν επέστρεφε στην Ακτή Ελεφαντοστού πήγαινε με 3-4 γυναίκες κάθε μέρα. Τότε, όταν επέστρεφε στην Ιταλία, χρειαζόταν έναν μήνα για να συνέλθει. Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του», ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως πρόσφατα η εκρηκτική Αργεντίνα είχε αναφερθεί στη πολυσυζητημένη σχέση της με τον άσο των Παριζιάνων, λέγοντας: «Το μυστικό είναι να του μαγειρεύεις κάθε μέρα, να τον περιμένεις έχοντας φτιάξει τα πιο νόστιμα σάντουιτς στις τρεις το πρωί μετά από ένα παιχνίδι.

Ή απλά να πηγαίνεις στην κουζίνα ξημερώματα για να του φτιάξεις ένα κλαμπ σάντουιτς με κοτόπουλο, να του ετοιμάζεις τα καλύτερα επιδόρπια το απόγευμα και… να είσαι η καλύτερη στο κρεβάτι.

Όλα τα υπόλοιπα τα αγοράζει με την πιστωτική του. Σε αγαπώ, Μάουρο Ικάρντι».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *