22/Οκτ/22
Καθηγήτρια χημείας έκανε σ3ξ με ανήλικο μαθητή στο σπίτι της – Ένοχη δήλωσε η 57χρονη

Καθηγήτρια χημείας έκανε σ3ξ με ανήλικο μαθητή στο σπίτι της – Ένοχη δήλωσε η 57χρονη

Η 57χρονη καθηγήτρια χημείας από το Οχάιο των ΗΠΑ, Heidi Hallstein, ομολόγησε τελικά και δήλωσε ένοχη για τις σ3ξουαλικές συνευρέσεις με ανήλικο μαθητή στο σπίτι της.

Η ομολογία της έρχεται μήνες μετά τη σύλληψή της τον Αύγουστο του 2020, όταν τις απαγγέλθηκαν οι βαριές κατηγορίες για την αποπλάνηση ανηλίκου.

Η δικαστής της κομητείας, Laurie Pittman, την καταδίκασε και για τα δύο αδικήματα της αποπλάνησης που έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 2017 με μαθητή της σε γυμνάσιο της περιοχής.

Η ίδια παραιτήθηκε αμέσως μετά τη σύλληψή της και, σύμφωνα με την εισαγγελία, οι συνευρέσεις έλαβαν χώρα αποκλειστικά στο σπίτι της.

Περισσότερες πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς «για να προστατεύσουμε την ταυτότητα του ανήλικου θύματος και την ακεραιότητα της έρευνας, δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες», όπως δήλωσε ο επικεφαλής της εκπαιδευτικής επιτροπής, Phil Herman.

Ο ανήλικος δεν είναι πλέον μαθητής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας, η οποία δεν δημοσιοποίησε ούτε την ηλικία του κατά την περίοδο τέλεσης του εγκλήματος.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:Newsbeast

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *