22/Οκτ/22
Η Μπέσυ Μάλφα λύγισε στον αέρα: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Η Μπέσυ Μάλφα λύγισε στον αέρα: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 παραχώρησε συνέντευξη η Μπέσυ Μάλφα, η οποία μίλησε για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάματος. Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη καθ’ όλη την διάρκεια της συνέντευξης, ενώ σε κάποια σημεία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Έχω πέσει πάρα πολύ, αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι πολύ ταραγμένη, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως και ότι πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε γι’ αυτό. Είναι σοκαριστικά όλα. Εκείνο όμως που με παραλύει, είναι η παιδοφιλία. Ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη».

Λίγο αργότερα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την ηθοποιό αν έχει βιώσει παρόμοιο περιστατικό παρενόχλησης ή ψυχολογικής βίας, η Μπέσυ Μάλφα απάντησε: «Η απάντηση είναι: όχι, ναι, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να σου το πω, να στο πω αύριο, μπορεί να το πάρω στον τάφο μου. Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μπέσυ Μάλφα.

YouTube player

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *