01/Μαρ/21
Διαδικτυακό σεξ: Όλα όσα πρέπει να προσέχεις και να γνωρίζεις...

Διαδικτυακό σεξ: Όλα όσα πρέπει να προσέχεις και να γνωρίζεις…

Φέτος όλο και περισσότεροι άνθρωποι στράφηκαν προς το διαδικτυακό σεξ, λόγω των αποστάσεων και των περιορισμών που επιβάλει η πανδημία, με αποτέλεσμα πολλές προσωπικές πληροφορίες ή και στιγμές να ανταλλάσσονται μέσω του Ίντερνετ.

Η ασφάλεια και το απόρρητο μπορούν, πολλές φορές να παραβιαστούν αν δεν λαμβάνονται μέτρα ασφαλείας και το προσωπικό μας περιεχομένο να διαρρεύσει.

Λοιπόν, τι είναι το διαδικτυακό σεξ;

Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από sexting, σεξουαλική διέγερση μέσω βιντεοκλήσης αλλά και η αποστολή γυμνών φωτογραφιών.

Μερικά από τα tips που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου αν πρόκειται να συμμετάσχεις σε οποιουδήποτε είδους σεξουαλική δραστηριότητα στο διαδίκτυο:

1)Αν είναι κάποιος που μόλις γνώρισες ή κάποιος που δεν τον γνωρίζεις καλά, ίσως δεν θέλεις να δείξεις το πρόσωπό σου. Ή ίσως να μην εμφανίσεις ιδιαίτερα σημεία του σώματός σου, όπως ένα τατουάζ ή μια ουλή. Δεν ξέρεις ποιος θα είναι πίσω από το τηλέφωνο αυτού του ατόμου, γι’αυτό πρέπει να προσέχεις.

2)Επικοινώνησε μέσω κρυπτογραφημένης εφαρμογής , όπως whatsapp, telegram, signal, ενώ, σε κάποιες από αυτές μπορείς να προσδιορίσεις χρόνο διαγραφής των μηνυμάτων, αυτοματοποιημένα. Δεν σημαίνει όμως, ότι κάποιος δεν μπορεί να κανει screenshot.

3)Eάν στείλετε γυμνές φωτογραφίες συνεχίστε να μιλάτε για να βεβαιωθείτε ότι είστε και οι δυο ενεργοί και δεν διακόπηκε για άλλο λόγο η συνομιλία.

4)Μην χρησιμοποιείτε δημόσιο wifi – ή το wifi της δουλειάς

5)Χρησιμοποιείστε για μεγαλύτερη ασφάλεια VPN.

6)Μην ξεχνάτε ότι όσο ασφαλείς και να νιώθετε, ποτέ δεν είστε απόλυτα ασφαλείς

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:In.gr

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *