04/Απρ/21
Γυναίκα 32 ετών έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε 15χρονο και τον παρέσυρε σπίτι της για σ3ξ...

Γυναίκα 32 ετών έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε 15χρονο και τον παρέσυρε σπίτι της για σ3ξ…

Γυμνές φωτογραφίες και βίντεο έστελνε μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ σε έναν έφηβο, τον οποίο παρέσυρε στο σπίτι της τελικά για να κάνουν σ3ξ, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η 32χρονη Kelley Gaudette συνελήφθη τη Δευτέρα περίπου 10 μήνες αφότου ο 15χρονος, τον οποίο είχε γνωρίσει τον 15χρονο σε ένα online chatroom για την κατάθλιψη, είχε βρεθεί στο σπίτι της.

Ο έφηβος, που τελευταία φορά είχε θεαθεί στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη στις 24 Μαΐου, έστειλε μήνυμα στη μητέρα του μια μέρα αργότερα, λέγοντάς της ότι θα πήγαινε σε μια κλειστή κοινότητα με την ονομασία Brooksville ή Brooksridge.

Ένας φίλος του εφήβου είπε στους αστυνομικούς στη Νέα Υόρκη ότι ο νεαρός είχε πληρώσει κάποιον για να τον πάει στη Φλόριντα για να συναντήσει μια γυναίκα που είχε γνωρίσει στο ίντερνετ. Στις 26 Μαΐου ο 15χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο σπίτι της γυναίκας, η οποία αρνήθηκε ότι γνώριζε κάτι για την υπόθεση.

«Τελικά η Gaudette πήγε μέσα στο σπίτι και κάλεσε τον έφηβο στην πόρτα για να μιλήσει με τον αστυνομικό. Καθώς του μιλούσε, ο αστυνομικός πρόσεξε ότι ο νεαρός είχε πιπιλιές στον λαιμό του», σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο έφηβος είπε ότι η γυναίκα είχε πληρώσει έναν φίλο για να τον φέρει στη Φλόριντα και του είχε αγοράσει ένα κινητό για να επικοινωνούν. Είπε ακόμη ότι προσπαθούσε να ξεφύγει από ένα περιβάλλον λεκτικής βίας στη Νέα Υόρκη, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα του του είπε ότι μπορεί να πάει στη Φλόριντα. Η μητέρα ωστόσο είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν είχε πάρει τα φάρμακά του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε μια δομή μέχρι να τον παραλάβει η μητέρα του. Αρνήθηκε ότι είχε σ3ξουαλική επαφή με την 32χρονη, το ίδιο και εκείνη. Όμως η μητέρα του βρήκε μηνύματα τον Ιούνιο που έδειχναν ότι το ζευγάρι είχε κάνει σ3ξ, αλλά και γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της 32χρονης.

Ο νεαρός τελικά παραδέχτηκε αυτόν τον μήνα στις Αρχές της Νέας Υόρκης ότι η Gaudette του έστειλε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο μέσω ενός online app. Είπε ακόμη ότι οι σ3ξουαλικές σχέσεις ξεκίνησαν όταν έφτασε στο σπίτι της.

Έτσι η 32χρονη συνελήφθη και της ορίστηκε εγγύηση 19.000 δολαρίων.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *