17/Οκτ/22
Βρετανία: Σε δίκη η 35χρονη παντρεμένη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι(pics)

Βρετανία: Σε δίκη η 35χρονη παντρεμένη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι(pics)

Μία παντρεμένη καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή και μετά τον απείλησε ότι θα τον “καταστρέψει” αν μιλήσει σε οποιονδήποτε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο. Η 35χρονη Κάντις Μπάρμπερ είχε βρεθεί ένοχη επειδή είχε στείλει γυμνόστηθες φωτογραφίες της στον 15χρονο μαθητή.

Τώρα δικάζεται για τρεις κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική επαφή με παιδί και άλλα πιο σοβαρά εγκλήματα. Η γυναίκα κατηγορείται ότι προέβη σε δύο σεξουαλικές πράξεις με το αγόρι και επειδή έκανε σεξ μαζί του.

Η Μπάρμπερ πήρε τον αριθμό του αγοριού σε μία ημέρα απονομής μεταλλίων σε μια αθλητική εκδήλωση, αλλά αυτός είχε σώσει τον αριθμό της με ανδρικό όνομα για να κρύψει την πραγματική της ταυτότητα από άλλους καθώς εκείνη άρχισε να του στέλνει μηνύματα.

Όπως είπε ο κατήγορος “τα μηνύματα άρχισαν να γίνονται σεξουαλικά. Του ζήτησε να συναντηθούν εκτός σχολείου, κάπου ιδιωτικά. Του πρότεινε κάτι χωράφια που ήξερε εκεί κοντά, ήταν γύρω στις 5 -6 το απόγευμα. Εκείνος πίστεψε ότι εκείνη ήθελε να πάνε κάπου ιδιαιτέρως επειδή ανησυχούσε μήπως τους δουν μαζί αφού ήταν καθηγήτρια και μαθητής. Του ζήτησε αν ήθελε να κάνουν σεξ. Είπε ναι και έκαναν σεξ για πέντε περίπου λεπτά” είπε ο δικηγόρος περιγράφοντας την πρώτη σεξουαλική τους εμπειρία.

Η Μπάρμπερ συνέχισε να του στέλνει μηνύματα ενώ του έκανε μάθημα στην τάξη. Ένα από αυτά έγραφε: “Δεν μπορείς να με κάνεις να κοκκινίσω όταν διδάσκω τώρα”. Οι φήμες άρχισαν να διαδίδονται στο σχολείο όπου δίδασκε η Μπάρμπερ και το αγόρι οδηγήθηκε στον διευθυντή όπου τα αρνήθηκε όλα.

Η γυναίκα ενθάρρυνε το αγόρι να διαγράψει τα μηνύματα που τα είχε αποθηκεύσει η ίδια στη συσκευή του, αν και εκείνος φωτογράφισε κάποια τα οποία μπόρεσαν να δουν οι ένορκοι. Σε ένα μήνυμα το αγόρι ισχυρίστηκε ότι η καθηγήτρια τον απείλησε ότι θα τον “καταστρέψει” αν μιλούσε σε οποιονδήποτε για τη σχέση τους κάτι που ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι θα τον κατηγορούσε για βιασμό.

Η δίκη συνεχίζεται…

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:enikos

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *