18/Οκτ/22
Ανατριχιαστικά μηνύματα δέχονται πωλήτριες ρούχων online: Κάποιοι ζητούν σεξ

Ανατριχιαστικά μηνύματα δέχονται πωλήτριες ρούχων online: Κάποιοι ζητούν σεξ, άλλοι τα φορεμένα τους εσώρουχα

Oι γυναίκες που πωλούν τα ρούχα τους στο ίντερνετ έρχονται αντιμέτωπες με μια άλλου τύπου παρενόχληση, μηνύματα που ζητούν σεξ ή φορεμένα ρούχα για ερωτικούς σκοπούς.

Κάποιες από αυτές μίλησαν στο BBC για τις αρνητικές εμπειρίες που έχουν και τα μηνύματα που λαμβάνουν σε Facebook, Instagram, eBay κ.ά.

Πελάτες ζητούν από τις γυναίκες φορεμένα καλσόν και εσώρουχα ή ακόμα και γυμνές ή προκλητικές φωτογραφίες τους. Κάποιοι μάλιστα χρήστες επιμένουν και επιστρέφουν με νέα προφίλ, όταν τους μπλοκάρουν.

«Κατά το lockdown, τα μηνύματα έχουν γίνει πραγματικά ανατριχιαστικά», λέει στο BBC η Sara Faye, που πουλάει ρούχα στην πλατφόρμα Depop εδώ και χρόνια. «Θέλουν πάντα να ξέρουν πόσες φορές έχει φορεθεί και αν είναι βρόμικα».

Η ίδια συνήθιζε να φορά τα ρούχα προς πώληση και να βγάζει φωτογραφίες, τώρα όμως έχει σταματήσει, «πρέπει να μπορείς να πουλάς τα ρούχα σου online χωρίς να σε παρενοχλούν σεξουαλικά», λέει χαρακτηριστικά.

Οι πελάτες κάποιες φορές προσφέρουν περισσότερα λεφτά για ρούχα που δεν είναι πλυμένα ή για προκλητικές φωτογραφίες της γυναίκας που τα φορά.

Η Jennifer Savin, συντάκτρια του περιοδικού Cosmopolitan, έκανε πρόσφατα μια έρευνα στο θέμα και επιβεβαιώνει την online παρενόχληση. «Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί χρήστες εκεί έξω που δοκιμάζουν απλώς την τύχη τους».

«Λαμβάνω πολλά μηνύματα για τα μοντέλα, ειδικά όταν είναι κοντινές οι φωτογραφίες», λέει η Lynnette Peck, ιδιοκτήτρια της Lovely’s Vintage Emporium, μιας φίρμας που πουλά μεταχειρισμένα ρούχα και δέχεται τέτοια μηνύματα κάθε βδομάδα.

«Ένας φετιχιστής με ρώτησε πώς μύριζαν τα παπούτσια, ποιος τα φορούσε και αν μπορούσα να βγάλω φωτογραφία μου με αυτά». Η γυναίκα αποκαλύπτει πως αναγκάστηκε να σταματήσει να πουλά συγκεκριμένα είδη.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:newsbeast

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *