10/Φεβ/21
Ίνα Ινάκι: Οι 10 λόγοι που η Ελλάδα την έχει αγαπήσει...

Ίνα Ινάκι: Οι 10 λόγοι που η Ελλάδα την έχει αγαπήσει…

Οι αναγνώστες του Hot-news.gr αγαπάτε πολύ την Ίνα Ινάκι και αυτό είναι ξεκάθαρο καθώς βλέπουμε πως καθημερινά μας στέλνετε στη σελίδα μας στο Instagram για εκείνη.

Καλά κάνετε και την αγαπάτε και αμέσως τώρα θα σας παρουσιάσουμε κάποιους από τους λόγους που αυτό το πλάσμα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να φτάσει στην κορυφή, σε αντίθεση με πολλές κοπέλες που προσπάθησαν να κυριαρχήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Κάποιους από τους λόγους τους ξέρει όλος ο κόσμος, αλλά κάποιους θα τους μάθετε από εσάς που λόγω της δημοσιογραφικής μας ενασχόλησης με το χώρο του σεξ.

Έχει απορρίψει πολλές προτάσεις πολύ μεγάλων χρηματικών ποσών επειδή θα έπρεπε να κάνει σεξ με κάποιον άλλον άντρα πέρα από τον Τέο που είναι ο σύντροφος της. Όχι ότι θα ήταν κακό μία πορνοστάρ να το κάνει, αλλά αυτό δείχνει το πόσο σταθερή είναι στις αποφάσεις και στις αξίες. Έχει συμβάλλει σε πλήθος φιλανθρωπικών δράσεων όταν χρειάζεται, όπως η δωρεά με πάνες για τα μωράκια των κακοποιημένων μητέρων, το ότι μοιρασε 10.000 μάσκες για την προστασία από την πανδημία, την προσφορά αγαθών για τους πυρόπληκτους. Απαντά μόνη της στα άπειρα μηνύματα στο Instagram χωρίς να έχει κάποιον μάνατζερ να το κάνει αντί για αυτή. Είναι πολύ ευγενική με όλους. Δεν αρνείται σε κανέναν να βγάλει φωτογραφία και δεν κάνει διακρίσεις στον με ποιον μιλάει ανάλογα με την τσέπη του..Σέβεται τις ισορροπίες. Δεν θα βγάλει φωτογραφία με ένα παιδάκι, αν δεν είναι μαζί και η μαμά του. Όταν διασκεδάζει, διασκεδάζει! Δεν είναι εκείνη που θα είναι όλη την ώρα πάνω από ένα κινητό παρά το γεγονός ότι έχει ένα από τα πιο δυνατά Instagram στην Ελλάδα. Βοηθά τη νέα γενιά. Συμβουλεύει κόσμο χωρίς αντάλλαγμα και μέσα από τα social media της στηρίζει αρκετό κόσμο για να ανέβει σε followers. Χάρη σε εκείνη, όπως και χάρη του Τέο, ο κόσμος έχει αντιληφθεί πως οι άνθρωποι που κάνουν ερωτικές ταινίες δεν είναι τίποτα περίεργοι επικίνδυνοι τύποι. Οι συνεντεύξεις της έχουν αποδείξει τη γλυκύτητά της και έχουν κάνει τους πάντες να δουν το πορνό με πιο θετικό μάτι. Μία πραγματική σταρ είναι αυτή που μεταμορφώνεται. Αν την δεις σε μία συνέντευξη ή να κάθεται σε ένα τραπέζι δεν θα καταλάβεις με τίποτα πως αυτή η γυναίκα όταν κάνει γύρισμα ή ανεβαίνει πάνω στη σκηνή, μετατρέπεται στην πιο τοπ πορνοστάρ. Γιατί άλλο πράγμα η σκηνή και το γύρισμα και άλλο η προσωπική ζωή. Γιατί έχει ταξιδέψει στα πιο υπέροχα μέρη του κόσμου αλλά αγαπά την Ελλάδα που τόσο στηρίζει και έχει αναδείξει με τις υποψηφιότητές της με διάφορα βραβεία και εκτός συνόρων…

Ετικέτες:

#Ίνα Ινάκι
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα