02/Μάι/21
Άνδρας αρνήθηκε να πληρώσει εργάτρια του σεξ και καταδικάστηκε για απάτη...

Άνδρας αρνήθηκε να πληρώσει εργάτρια του σεξ και καταδικάστηκε για απάτη…

Ένας άνδρας στην Ελβετία, που αρνήθηκε να πληρώσει εργάτρια του σεξ, κρίθηκε ένοχος για απάτη, καθώς το δικαστήριο απέρριψε το επιχείρημά του ότι η ανήθικη φύση της πορνείας τον απαλλάσσει από το αδίκημα.

Το 2016 ο άνδρας δημοσίευσε αγγελία στο διαδίκτυο, στην οποία υπόσχονταν να πληρώσει 2.000 ελβετικά φράγκα (περίπου 1.800 ευρώ), σε «νεαρές» γυναίκες, προκειμένου να κάνουν σεξ μαζί του και κανόνισε ραντεβού σε ξενοδοχείο με μία γυναίκα που ανταποκρίθηκε.

Η γυναίκα ζήτησε να πληρωθεί προκαταβολικά, αλλά δέχθηκε τις διαβεβαιώσεις του ότι θα την πληρώσει αργότερα. Όμως, τελικά τον είδε να φεύγει δίχως να της δώσει χρήματα. Ο άνδρας καταδικάστηκε για απάτη, αλλά όταν εφετείο απέρριψε την έφεσή του εκείνος προσέφυγε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι η πορνεία είναι ανήθικη υπό τον ομοσπονδιακό νόμο, επιχείρημα το οποίο απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Η παροχή ερωτικών υπηρεσιών είναι νόμιμη από το 1942 και το δικαστήριο επεσήμανε ότι οι αμοιβές των εργατριών του σεξ προστατεύονται από τη νομοθεσία, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να καταβάλουν φόρο εισοδήματος και συνταξιοδοτικές εισφορές. Για αυτούς τους λόγους, η συμφωνία ανάμεσα στην εκδιδόμενη γυναίκα και τον πελάτη της δεν μπορεί να θεωρηθεί ανήθικη, ανέφερε η απόφαση.

Επίσης το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η γυναίκα ενήργησε απερίσκεπτα. «Μπορεί να είναι αληθές πως υπήρξε αφελής σε ένα βαθμό, επειδή δεν επέμεινε να πληρωθεί προκαταβολικά. Όμως, ακόμη και ένας σημαντικός βαθμός αφέλειας ή απερισκεψίας από μέρους του θύματος δεν οδηγεί απαραίτητα σε ασυλία για τον δράστη», επεσήμανε το δικαστήριο.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:Lifo

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *