02/Ιούν/21
Τάσος Ξιαρχό για τη σεξουαλική κακοποίηση στα 6 του: «Ήταν μια σοκαριστική στιγμή που διαγράφτηκε από τη μνήμη μου»

Τάσος Ξιαρχό για τη σεξουαλική κακοποίηση στα 6 του: «Ήταν μια σοκαριστική στιγμή που διαγράφτηκε από τη μνήμη μου»

Ο Τάσος Ξιαρχό -ο ταλαντούχος χορευτής και χορογράφος που ξεχώρισε και από τη συμμετοχή του στο J2US, όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση με την Κόνι Μεταξά- μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» και τη Φανή Πλατσατούρα και αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση στην τρυφερή ηλικία των 6 που τον καθόρισε.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν, σε εκείνο το

«Στενοχωριέμαι πολύ για εκείνο το παιδί που μεγάλωσε στο Μενίδι (σ.σ. το μέρος που μεγάλωσε). Γιατί πάντα ήμουν δυναμικός και δημοφιλής (σ.σ. ήταν πρόεδρος του δεκαπενταμελούς στο σχολείο), αλλά ενοχλούσε η διαφορετικότητά μου. Έχω περάσει και εγώ bullying, όπως όλα τα παιδιά.

Με έλεγαν “αδερφάρα”. Δεν τους κρατάω κακία όμως, γιατί ένα παιδί 12 χρόνων αυτή τη λέξη δεν την έχει φιλτράρει στο μυαλό του. Από κάπου την άκουσε, από τον πατέρα ή τον θείο του. Και την αναπαράγει. Και να σου πω κάτι; Είτε “αδερφάρα” είμαι είτε εξωγήινος, περνάω καλά. Τα υπόλοιπα περισσεύουν» λέει.

Σε ερώτηση για την ενδοοικογενειακή βία που έχει υποστεί σαν παιδί από τον πατέρα του, έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη:

«Υπάρχει ακόμη μια ιστορία βίας που έχω υποστεί εγώ ο ίδιος και θυμήθηκα στην πορεία της ζωής μου. Ήταν ένα μεγαλύτερο αγόρι από τη γειτονιά γύρω στα 17 και εγώ τότε ένα μικρό αγόρι 6 χρόνων. Ήταν τη λάθος στιγμή κοντά μου και αυτό θέλησε να το εκμεταλλευτεί. Δύο φορές κιόλας.

Δύο φορές προσπάθησε να διεισδύσει μέσα μου. Δεν θυμάμαι τι έγινε από εκεί και πέρα. Ήταν μια σοκαριστική στιγμή για μένα, που διαγράφτηκε από τη μνήμη μου.Έχω μόνο σπαστές εικόνες στο μυαλό μου. Θυμάμαι το περιστατικό όχι με κινούμενη ροή αλλά με φωτογραφίες. Και με θυμάμαι χαρακτηριστικά σε στάση για να γίνει η σεξουαλική πράξη που όλοι γνωρίζουμε. Μετά έσβησαν όλα. Προφανώς τα απώθησε η μνήμη μου.Δεν ξέρω αν αυτό το γεγονός έχει επηρεάσει τη σεξουαλικότητά μου. Για να πω την αλήθεια, ακόμη δεν έχω προσδιορίσει αν είμαι γκέι ή bisexual και νομίζω ότι είναιένα ωραίο ταξίδι αυτό στη ζωή, να αναζητάς προς τα πού οδεύεις. Γιατί κάποια στιγμή επιθυμώ να κάνω και οικογένεια, οπότε δεν θα ήθελα να με περιορίσει μια σεξουαλική ταυτότητα ή μόδα της εποχής.

Από πολύ μικρός θυμάμαι, και πριν από αυτή την πράξη, ότι στεκόμουν απέναντι στον τρόπο που λειτουργούν τα αγόρια. Δεν μου άρεσε η «βρομιά» τους, εγώ ήμουν πολύ τακτικός με την καθαριότητα, μου άρεσε να κάνω παρέα με κορίτσια κ.ο.κ. Πάντως, θέλω να πω ότι θεωρούμαστε μια ευρωπαϊκή δυτική χώρα αλλά είμαστε βαθιά ανατολική. Για μένα το μόνο που μας ξεχωρίζει από τις χώρες τις λίγο παραπέρα είναι το χρώμα του δέρματός μας» λέει.

«Δεν έχω κάνει ποτέ σχέσεις, αλλά ο λόγος είναι ότι προς το παρόν κοιτάω μόνο το επαγγελματικό κομμάτι» συμπληρώνει λίγο παρακάτω.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *