25/Νοέ/22
Σεξ: Η στάση που οδηγεί στο 50% των καταγμάτων του πέους...

Σεξ: Η στάση που οδηγεί στο 50% των καταγμάτων του πέους…

Είναι φορές που για να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο διασκεδαστικά, ενδιαφέροντα και απολαυστικά στο κρεβάτι, αλλάζετε στάση. Πειραματίζεστε με διαφορετικές θέσεις, που έχουν ένα βαθμό δυσκολίας και ως εκ τούτου ενέχουν τον κίνδυνο η απόλαυση να πάει τελικά περίπατο.

Μία στάση που δεν μπορείτε εύκολα να την πετύχετε ή ακόμα και να την πετύχετε είναι εξ ορισμού άβολη και ευνοεί λόγω θέσης τους τραυματισμούς, θα έπρεπε κανονικά να την αποφύγετε. Έλα όμως, που πάνω στο πάθος της στιγμής, η νηφαλιότητα δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει ούτε εσένα, ούτε εκείνη.

Υπάρχει όμως μία στάση, που αν πέσει στο τραπέζι/κρεβάτι, πρέπει να την αρνηθείς και αυτή δεν είναι το παρεξηγημένο, όπως αποδεικνύεται doggy . Είναι το reverse cowgirl που τραυματίζει 5 στους 10 άντρες κατά μέσο όρο.

Ο Dr. Karan Raj, Βρετανός χειρουργός, που πριν καιρό αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο TikTok (σήμερα μετρά 4,4 εκατ. followers) για να μοιραστεί με τον κόσμο συμβουλές και απαντήσεις σε συνηθισμένες ιατρικές ερωτήσεις, ανήρτησε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο. Σε αυτό αποκαλύπτει ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ για τον άντρα.

Όπως αναφέρει, αυτή που είναι πιο πιθανό να προκαλέσει κατάγματα πέους και όπως υποστηρίζει ευθύνεται για το 50% των περιπτώσεων τραυματισμού που εισάγονται στο νοσοκομείο όπου εργάζεται, είναι το reverse cowgirl, αλλιώς η στάση ανάποδη καουμπόισσα.

«Μέσα στο πέος βρίσκονται δύο σηραγγώδη σώματα, της ουρήθρας και της βαλάνου, τα οποία περιβάλλονται από έναν ινώδη χιτώνα. Όταν αυτός ο χιτώνας σπάσει, τότε προκαλείται το κάταγμα. Αυτό το σπάσιμο συμβαίνει συνήθως όταν το διεγερμένο μόριο του άντρα χτυπά δυνατά και άτσαλα στον κόλπο της παρτενέρ του», εξηγεί ο Dr. Raj και συνεχίζει: «κάτι που είναι εξαιρετικά πιθανό σενάριο όταν η γυναίκα είναι από πάνω, πόσω μάλλον όταν είναι γυρισμένη ανάποδα. Εκεί οι πιθανότητες αυξάνονται ραγδαία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κινήσεις στη συγκεκριμένη στάση για να είστε και οι δύο ασφαλείς πρέπει να είναι αργές, ελεγχόμενες, ενώ απαιτούν πολύ καλό συγχρονισμό. Διαφορετικά, η κατάληξη θα είναι άσχημη.

Τι έχουν δείξει παλαιότερες έρευνεςΣε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο Dr Raj, που για να είμαστε ειλικρινείς έχουν βάση, μελέτη του 2017 που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Impotence Research, έδειξε ότι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ και για τα δύο φύλα είναι το ιεραποστολικό με τα πόδια ανοιχτά. Στη λίστα δεν υπήρχε πουθενά το reverse cowgirl.

Η συγκεκριμένη στάση δεν υπήρχε ούτε σε σχετική έρευνα που είχε δημοσιεύσει η New York Post, στην οποία το doggy style είχε καταλάβει την πρώτη θέση με τις πιο επικίνδυνες για τραυματισμό στάσεις, με το 41% ​​των περιπτώσεων να οδηγείσε κάταγμα πέους. Στη δεύτερη θέση είχε βρεθεί το ιεραποστολικό με 25,5%.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα