18/Νοέ/22
Η Σοφίνα Λαζαράκη δηλώνει για τις topless: «Δεν θα ντραπώ για το στήθος μου

Η Σοφίνα Λαζαράκη δηλώνει για τις topless: «Δεν θα ντραπώ για το στήθος μου, που είναι σώμα μου»…

H κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, η Σοφίνα Λαζαράκη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις topless φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram και δείχνει ότι δεν εχει κάποιο ταμπού.

Αρχικά δήλωσε ότι :«Πήγα στην Ισπανία για να σπουδάσω μπαλέτο και σε δύο χρόνια έμαθα πάρα πολλά. Δεν με ενδιέφερε ποτέ η δημοσιότητα, γι’ αυτό έφυγα όταν όλοι με ήξεραν και με χαιρετούσαν στο δρόμο. Με είχαν μπερδέψει στο δρόμο με την Αναστασία Παντούση που έπαιζε την Ιφιγένεια στο Κόκκινο Ποτάμι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της και στη σχολή της, η οποία χρεοκόπησε :«Όσο ήμουν στην Ισπανία είχα μια σχέση, με τον Χοσουέ χωριστήκαμε πολύ άσχημα, ενώ δεν είχε προηγηθεί κάτι, ήμασταν μια χαρά. Η σχολή μπαλέτου που σπούδαζα χρεοκόπησε κι έκλεισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Γύρισα Ελλάδα για διακοπές και άρχισα να ακούω ότι τα κρούσματα ανεβαίνουν πολύ στην Ισπανία, οπότε και να γυρνούσα δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα».

Τέλος, αναφέρθηκε για τις topless:«Όταν πηγαίνω διακοπές για ελεύθερο κάμπινγκ με τα σκυλιά μου και με την παρέα μου στη φύση, γίνομαι ένα με τη φύση. Δεν θα ντραπώ για το στήθος μου που είναι σώμα μου και προφανώς θα βγάλω το μαγιό μου και θα ξαπλώσω να λάβω όσο ήλιο μπορώ».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *