21/Οκτ/22
Χριστίνα Ανδρεάδου-Nek Junior μιλούν για όλα στο Hot-news:«Η φαντασίωσή μας είναι να κάνουμε σεξ σε ελικόπτερο»

Χριστίνα Ανδρεάδου-Nek Junior μιλούν για όλα στο Hot-news:«Η φαντασίωσή μας είναι να κάνουμε σεξ σε ελικόπτερο»

Η Χριστίνα και ο Νεκτάριος είναι ένα απο τα πιο hot ζευγάρια και όχι αδίκως. Επίσης είναι αρκετά πολυσυζητημένοι στα social media, με την Χριστίνα Ανδρεάδου να έχει περίπου 30.000 ακόλουθους στο instagram. Μάλιστα, η ίδια έχει “γκρεμίσει” και το site μας τις τελευταίες μέρες, μέσω των φωτογραφιών της με την Ίνα Ινάκι (δες εδώ και εδώ) Το Hot-news κατάφερε να εξασφαλίσει συνέντευξη από τα παιδιά. Απολαύστε την…

Πόσο καιρό είστε μαζί; Πώς έγινε η πρώτη γνωριμία;

Νεκτάριος: Είμαστε μαζί 2,5 μήνες. Η γνωριμία έγινε μέσω ενός κοινού μας φίλου σε μία δεξίωση. Το φλερτ ξεκίνησε πολύ περίεργα. Μάλιστα, μου έχει αποκαλύψει ότι στην αρχή δεν της άρεσα καθόλου. Η χημεία άρχισε να δημιουργείται όταν βρεθήκαμε σε ένα σπίτι ενός κολλητού της Χριστίνας. Ανακαλύψαμε σιγά σιγά ότι έχουμε πολλά κοινά. Βρεθήκαμε και άλλες φορές και μετά από περίπου δύο εβδομάδες έγινε η σχέση.

Χριστίνα: Τον γνώριζα σαν ηθοποιό μέσα από τα stories των παιδιών της εταιρείας. Γενικά ζηλεύω πάρα πολύ τις σχέσεις μου, παρόλο αυτά όταν κάναμε σχέση δεν σκέφτηκα ποτέ τη δουλειά του ως πρόβλημα. Ήμουν και μπροστά σε ένα γυρίσμα του και στην αρχή ένιωσα λίγο περίεργα, αλλά μετά συνήθισα στην ιδέα. Οι περισσότερες κοπέλες δεν θα δέχονταν το αγόρι τους να ακουμπά κάποια άλλη, αλλά εγώ αυτή τη δουλειά τη θαυμάζω και τη θεωρώ πολύ δύσκολη. Όσο βλέπω ότι του αρέσει αυτό που κάνει, εγώ τον στηρίζω.

Στην περίπτωση που δεις ότι ο Νεκτάριος περνάει πολύ καλά σε ένα γύρισμα με κάποια παρτενέρ θα σε πειράξει;

Χριστίνα: Είναι πολύ λογικό να ερεθιστεί πάνω στο γύρισμα. Άλλο το σ3ξ και άλλο η αγάπη. Μπορεί ακόμα σε μία ταινία να τελειώσει τρεις φορές και με εμένα μία. Δεν παίζει καποιο ρόλο αυτό. Αν μάθαινα, όμως, ότι έκανε σ3ξ με κάποια κοπέλα εκτός δουλειάς, θα τον είχα “σκοτώσει”. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν μου έχει δώσει κάποιες αφορμές και δεν νομίζω να το κάνω και στο μέλλον.

Σκέφτεστε σύντομα να μπει και η Χριστίνα στον χώρο των ερωτικών ταινιών;

Χριστίνα: Σπουδάζω υποκριτική σε ΙΕΚ στο δεύτερο έτος και δεν το αποκλείω στο μέλλον να ασχοληθώ και εγώ με τις ερωτικές ταινίες. Αν κάνω κάτι τέτοιο, θα το κάνω με τον Νεκτάριο.

Νεκτάριος: Θα ήθελα πολύ να μπει η κοπέλα μου στον χώρο, χωρίς φυσικά να την πιέσω στιγμή. Έχουμε χημεία, είμαστε ωραίοι και μία τέτοια συνεργασία θα έφερνε πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Δεν θα ήθελα η Χριστίνα να πηγαίνει με άλλους άντρες αν μπει σε αυτή τη δουλειά. Εκεί “βάζω το μαχαίρι”, αλλά δεν είναι ότι θέλει και εκείνη και εγώ της το απαγορεύω.

Ποια είναι η σχέση σας με τον Τεό και την Ίνα;

Χριστίνα: Θαυμάζω πολύ τον Τεό και την Ίνα που είναι τόσο αγαπημένοι και τα κάνουν όλα μαζί. Είναι ωραίοι τύποι και πολύ απλοί.

Νεκτάριος: Είναι ωραίο ζευγάρι και έχουν μεγαλώσει μαζί. Είναι πολύ σημαντικό που ενώ στον χώρο τους βρίσκονται στην κορυφή, δεν είναι καθόλου “ψώνια”. Θα χαιρετήσουν τους πάντες και θέλουν να βοηθάνε πολύ κόσμο που θέλουν να μπουν στην βιομηχανία του πορνό.

Βλέπετε τις ταινίες του Νεκτάριου;

Χριστίνα: Έχω δει δύο ταινίες του, την “Υποβρύχια” και το “Καπετάνιε σήκωσε την άγκυρα”. Τις είδα μόνη μου στην πολύ αρχή μας από περιέργεια. Έκανα το τσεκ μου, πριν κάνω σχέση μαζί του. Μη βρεθώ προ εκπλήξεως (γέλια)! Το έχει πάρα πολύ και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος.

Νεκτάριος: Δεν βλέπω τις ταινίες μου, διότι εγώ ξέρω τι έχω κάνει. Τα λάθη μου τα ξέρω ήδη. Δεν θα μου προσφέρει κάτι το να κάτσω να τη δω, παρά μόνο κάποια στοχευμένα αποσπάσματα. Εμένα με ενδιαφέρει τις ταινίες μου να τις βλέπει ο κόσμος.

Χριστίνα, πώς αντέδρασε το περιβάλλον σου όταν έμαθε για τη σχέση σου με τον Νεκτάριο;

Χριστίνα: Οι φίλες μου θεωρούν τη σχέση μου με τον Νεκτάριο αρκετά περίεργη με την αρνητική έννοια. Πολλοί από το περιβάλλον μου θεωρούσαν στην αρχή ότι όσο περνάει ο καιρός και δεθώ μαζί του παραπάνω, θα είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστώ το επάγγελμα που κάνει. Δεν είναι καθόλου έτσι. Γενικά, ενοχλούμαι όταν δικά μου άτομα κρίνουν τις επιλογές μου και σταματώ τη συζήτηση όταν πάει προς τα εκεί.

Να φανταστούμε δέχεστε και πολλά και διαφορετικά μηνύματα στα social media…

Χριστίνα: Τα μηνύματα στα social media τα διαβάζουμε μαζί. Όσο πιο αρνητικά είναι τα μηνύματα που δέχομαι για τη σχέση μας, τόσο πιο πολλοί δυναμώνει ο έρωτας μας. Προκαλούν το αντίθετο από αυτό που θέλουν.

Νεκτάριος: Είναι απίστευτο το πόσο χυδαία μηνύματα της στέλνουν και το διαπιστώνω με πολύ μεγάλη στενοχώρια. Δεν θα έστελνα σε μία άκυρη κοπέλα το πέος μου ή να τη βρίσω. Το πιο περίεργο είναι ότι μετά διαπιστώνεις πως όλοι αυτοί έχουν φυσιολογικά προφίλ στο Instagram.

Νεκτάριος: Είναι πολύ λογικό να δεχόμαστε στα social media και στην κανονική ζωή πόλεμο. Θα ακούσουμε απίθανα πράγματα. Το θέμα είναι ότι βλέπουμε ο ένας τον άλλον στην προσωπική μας ζωή και όλα αυτά τα σχόλια τα κάνουμε στην άκρη.

Έχουν στείλει και άνθρωποι από τη showbiz;

Χριστίνα: Ναι, έχουν στείλει και αρκετοί σελέμπριτοι. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι διάσημοι ή όχι.

Χριστίνα, σου έχει γίνει πρόταση από τη Sugarbabes για να παίξεις σε ταινία;

Χριστίνα: Με την Ίνα γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια, πριν τον Νεκτάριο δηλαδή. Δεν μου έχει κάνει επίσημη πρόταση να ενταχθώ στη Sugarbabes, αλλά έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το ενδεχόμενο να κάνω ταινίες. Μου έχει πει ότι όποτε θελήσω, μπορώ να της το ζητήσω. Αν έκανα ταινία, θα έκανα μόνο με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Εσύ, Νεκτάριε, την είχες δει μέσω της Ίνας πριν με βρεθείτε από κοντά;

Νεκτάριος: Τη Χριστίνα την είχα δει πρώτη φορά σε ένα Live στο Instagram που έκανε με την Ίνα και άλλη μία κοπέλα. Είχα σκεφτεί ότι είναι ωραία κοπέλα και το είπα στην Ίνα την επόμενη μέρα, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να της στείλω.

Το live s3x show είναι κάτι που το σκέφτεστε;

Νεκτάριος: Το live s3x show είναι πολύ δύσκολο διότι κάθε φορά υπάρχει διαφορετικό κοινό, ενώ σε ένα γύρισμα οι τεχνικοί είναι ίδιοι και αποκτάται σιγά σιγά οικειότητα. Υπάρχουν δυσκολίες του τύπου να ακουστεί εκείνη την ώρα κάτι αρνητικό από το κοινό ή ακόμα και κάποιος πελάτης να αγγίζει την κοπέλα που είναι πάνω στη σκηνή.

Χριστίνα: Εγώ θα έκανα πιο εύκολα live sex show παρά ταινία. Ο λόγος είναι ότι δεν καταγράφεται, παρά μόνο μπορεί να ακουστεί από στόμα σε στόμα. Είναι πιο safe.

Νεκτάριε, εσύ τη ζηλεύεις;

Νεκτάριος: Κάνω αυτή τη δουλειά που κάνω, αλλά μετά δεν έχω επαφή με τις κοπέλες που έχω στο γύρισμα. Η Χριστίνα επειδή έχει και πολλούς followers και είναι γυναίκα, της στέλνουν πάρα πολλοί άντρες ερωτικά μηνύματα. Στην αρχή με πείραζε αρκετά, αλλά μετά το συνήθισα. Βλέπω και το πως αντιδρά και εκείνη και δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα να ζηλέψω.

Χριστίνα: Στην αρχή δεν ήξερε και τον χαρακτήρα μου, οπότε είναι λογικό. Τώρα όμως με ξέρει πολύ καλα.

Πώς σου φαίνεται το γεγονός ότι είναι bi;

Νεκτάριος: Το ότι η Χριστίνα είναι bi, μου αρέσει πολύ. Έχουμε πειραματιστεί με κοπέλες. Είχα κάνει ξανά τρίο με δύο κοπέλες, αλλά ποτέ με σχέση μου. Είναι πρώτη φορά. Δεν ζηλεύω τις γυναίκες με τις οποίες πηγαίνουμε.

Χριστίνα: Ούτε εγώ ζηλεύω. Μου αρέσει πολύ να βλέπω τον Νεκτάριο να κάνει σ3ξ με μία άλλη κοπέλα, αρκεί να είμαι μπροστά. Τρίο με δύο άντρες δεν θα ήθελα να κάνω.

Θεωρείται κέρατο να πάει η Χριστίνα με άλλη γυναίκα, χωρίς την παρουσία του Νεκτάριου;

Χριστίνα: Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες και είχα και δύο σχέσεις με άτομο του ίδιου φύλου. Πλέον, δεν θα πάω με κοπέλα χωρίς τον Νεκτάριο. Το θεωρώ κέρατο.

Νεκτάριος: Και για μένα. Είτε μου πει ότι πήγε με άντρα, είτε με γυναίκα, για μένα είναι το ίδιο και το αυτό.

Θα κάνατε σχέση με μία άλλη κοπέλα;

Χριστίνα: Δεν θα μπορούσα να κάνω σχέση με τον Νεκτάριο και μία άλλη κοπέλα. Εκτός από το σ3ξ, δεν μπορώ να μοιραστώ κάτι άλλο με κάποια άλλη.

Νεκτάριος: Όταν δίνομαι σε μία κοπέλα, είμαι εκεί 100%. Δεν θα το μπορούσα αυτό. Μου φαίνεται παράλογο να λέω σε αγαπώ σε δύο κοπέλες.

Στο νέο ριάλιτι του ALPHA με τις σχέσεις θα πηγαίνατε; Γενικά, θα συμμετείχατε σε κάποιο ριάλιτι;

Νεκτάριος: Δεν θα πηγαίναμε στο “The Battle of the couples”, ούτε με πολύ καλά λεφτά. Είναι μία κακή έκθεση της σχέσης σου. Γενικότερα, δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι, ίσως μόνο στο “Survivor” επειδή έχει δράση. “Big Brother”, “Power o love” και κάτι τέτοια ποτέ. Δεν κατακρίνω αυτούς που πάνε, αλλά παρατηρώ πως ο κόσμος μπορεί μεν να τα βλέπει αυτά τα ριάλιτι, αλλά τους πρωταγωνιστές τους κοροιδεύει.

Χριστίνα: Δεν θα πήγαινα ξανά σε κάποιο ριάλιτι. Είχα πάει στο “GNTM” και είχα φτάσει σε καλό σημείο, αλλά δεν θα το έκανα ξανά.

Έχετε γυρίσει κάποιο s3x tape;

Νεκτάριος-Χριστίνα: Δεν έχουμε γυρίσει ακόμα κάποιο s3x tape, αν και το σκεφτόμαστε να το κάνουμε στο άμεσο μέλλον. Θα θελαμε να γυρίσουμε και να το δούμε μετά.

Πείτε μας τα πιο θετικά και τα ιο ανρητικά στοιχεία του άλλου…

Νεκτάριος: Είναι καλός άνθρωπος, ειλικρινής και με συμπληρώνει. Στα αρνητικά της είναι ότι ξυπνάει το πρωί με μεγάλη δυσκολία και ότι είναι γκρινιάρα.

Χριστίνα: Είναι υπερβολικά ειλικρινής και δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό σε άνθρωπο. Είναι πολύ καλό παιδί, πιστός και αφοσιωμένος. Νιώθω ασφάλεια διότι ό,τι λέει, το κάνει. Στα αρνητικά είναι ότι είναι γκρινιάρης, υπεκφεύγει όταν “στριμώχνεται” και ότι σπάει τα σπυριά του (γέλια).

Πώς θα χαρακτηρίζατε το σ3ξ σας;

Χριστίνα: Στην αρχή δεν ήταν και το καλύτερο σ3ξ. Αυτό γιατί, είμαι ένας άνθρωπος πολύ εγκεφαλικός και αν δεν είμαι δεμένη με τον άλλον δεν μπορώ να τελειώσω. Το ολοκληρωμένο σ3ξ με τον Νεκτάριο ήρθε μετά από μισό μήνα, επειδή περιείχε αγάπη, ήταν ήρεμο, αλλά είχε και τις εντάσεις του.

Νεκτάριος: Είμαι και εγώ πολύ εγκεφαλικός, αλλά είναι μια κοπέλα που ξέρει πολύ καλά πώς να με ερεθίσει. Στο σ3ξ γενικά τα βρίσκουμε τέλεια.

Δοκιμάζετε περίεργα πράγματα;

Νεκτάριος: Το πιο περίεργο πράγμα που μου έχει προτείνει η Χριστίνα είναι να της ρίξω κερί στο στήθος. Αλλά πέρα από αυτό δεν θεωρώ ότι μου έχει πει κάτι περίεργο.

Χριστίνα: Γενικά σαν άνθρωπος είμαι πολύ αυθόρμητος και αυτό βγαίνει και στο σ3ξ. Οι φαντασιώσεις μου, μου προκυπτουν εκείνη τη στιγμή και όχι από πριν. Ο Νεκτάριος είναι απλός τύπος, δεν μου έχει ζητήσει κάτι περίεργο. Ακόμα και με κοπέλες που έχουμε κάνει κάτι, εγώ τον κατευθύνω στο τι να κάνει.

Πώς προσεγγίζετε τις κοπέλες για τρίο;

Νεκτάριος: Συνήθως στέλνουν στη Χριστίνα μηνύματα και έτσι ξεκινάει η συζήτηση. Η Χριστίνα γενικά προτείνει στις κοπέλες να κάνουμε τρίο και αυτό γιατί α στείλω εγώ μήνυμα σε κάποια κοπέλα, πιστεύω ότι είναι περίεργο.

Χριστίνα: Του Νεκτάριου του αρέσουν η πιο ‘‘juice’’ κοπέλες, ενώ εγώ προτιμώ τις κοπέλες παρόμοιου στυλ με εμένα. Τα βρίσκουμε όμως γιατί υποχωρώ εγώ κάποιες φορές και άλλες φορές εκείνος.

Με ποιο διάσημο πρόσωπο θα θέλατε να συνευρεθείτε ερωτικά;

Χριστίνα-Νεκτάριος: Από celebrity θα προτιμούσαμε να κάναμε σ3ξ με την Κατερίνα Γερονικολού.

Πώς ήταν η πρώτη φορά που κάνατε τρίο;

Χριστίνα: Την πρώτη φορά που είχαμε κάνει τρίο, ήμουν αγχωμένη και ενώ ο Νεκτάριος έκανε σ3ξ με μια κοπέλα, εγώ αισθανόμουν αμηχανία για το πώς έπρεπε να ενταχτώ. Ένιωθα κατά κάποιο τρόπο παραμελημένη και έτσι έδιωξα το Νεκτάριο για να μείνω μόνη μου με την κοπέλα, έτσι ώστε να εξελιχτεί πιο ομαλά το τρίο.

Νεκτάριος: Η πρώτη μας φορά ήταν κάπως περίεργη γιατί ξεκίνησε πολύ απότομα και εγώ δεν μπορούσα να αποδώσω αμέσως.

Μιλήστε μας και για τη συχνότητα που κάνετε σ3ξ…

Νεκτάριος: Το ρεκόρ μας σε μια μέρα είναι τέσσερις φορές.

Χριστίνα: Κάνουμε σ3ξ μόνο όταν έχουμε όρεξη. Υπάρχουν, για παράδειγμα, φορές που κάνουμε κάθε μέρα σ3ξ. Συνήθως όμως το κάνουμε 4 φορές την εβδομάδα. Πολλές φορές έχουμε ανάγκη ξαπλώσουμε και να κοιμηθούμε αγκαλιά.

Ν: Έχει τύχει πριν από γύρισμα να το κάνω με την Χριστίνα και αφού τελειώσει το γύρισμα να το ξανακάνουμε.

Η μεγαλύτερη σας φαντασίωση ποια είναι;

Χριστίνα-Νεκτάριος: Η φαντασίωσή μας είναι να κάνουμε σ3ξ σε ελικόπτερο.

Η σχέση με την παρακολούθηση ερωτικών ταινιών ποια είναι;

Χριστίνα: Ερωτικές ταινίες έβλεπα πάντα. Πλέον όμως και λόγω του Νεκτάριου αλλά και επειδή έχω πάει και από κοντά να παρακολουθήσω το πώς γυρίζεται μια ταινία, το έχω απομυθοποιήσει.

Νεκτάριος: Εγώ βλέπω μόνο ταινίες για να βελτιωθώ ως ηθοποιός.

Αγαπημένοι πορνοστάρ;

Νεκτάριος: Η αγαπημένη μου ηθοποιός ερωτικών ταινιών στο εξωτερικό είναι η Abella Danger και από άντρες o Rocco Siffredi. Στην Ελλάδα μου άρεσε πολύ ο Κένζο και ο Ζαφείρης και από άντρες η Βούλα Βαβάτση.

Χριστίνα: Εμένα από άντρες μου αρέσει ο Johnny Sins και από γυναίκες η Mia Khalifa. Στην Ελλάδα από γυναίκες μου αρέσει πολύ η Evelina Chivu και από άντρες μου άρεσε πολύ ο Κένζο.

Και η σχέση σας με τον αυνανισμό;

Χριστίνα: Έχουμε τόσο καλή σ3ξουαλική σύνδεση που δεν μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για αυτοϊκανοποίηση.

Νεκτάριος: Εγώ από τότε που πρωταγωνιστώ σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου έχω σταματήσει να αυτοϊκανοποιούμαι.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *