05/Δεκ/22
Πώς γίνεται το τέλειο γλειφομούνι; Όλα τα μυστικά είναι εδώ...

Πώς γίνεται το τέλειο γλειφομούνι; Όλα τα μυστικά είναι εδώ…

Αναρωτιέστε πώς γίνεται το τέλειο γλειφομούνι…Ακολουθούν τα μυστικά για το ιδανικό γλειφομούνι…

Οι άντρες είναι άσχετοι στο γλειφομούνι. Όχι γιατί δεν τους αρέσει, αλλά επειδή είναι και γαμώ τα δυσκολάκια στο σεξ. Πρέπει να το μάθεις. Το να κάνεις καλό στοματικό είναι το κλειδί για όλα σχεδόν στη ζωή (συμπεριλαμβανομένου και του να κάνεις καλό στοματικό και στη συνέχεια), οπότε έφτασε η ώρα να το αναλύσουμε. Κάπως έτσι: Το μυστικό για να κάνεις καλό στοματικό είναι να διαβάζεις τις πινακίδες. Θα μπορούσες να είσαι ο καλύτερος σεξομηχανικός στον κόσμο, αλλά αν δεν μπορείς να διαβάσεις τις συναισθηματικές ερωτικές πινακίδες, θα καταλήξεις να περιπλανιέσαι σε μια απομακρυσμένη ερημιά με ξεραμένα από τη δίψα μουνόχειλα, μέχρι που τελικά θα πέσεις από εξάντληση, με ζεστά δάκρυα σύγχυσης να κυλούν στα μάγουλά σου.

Σκέψου την αιδοιολειχία σαν τον δικόν σου τρόπο για να πεις: «Παρόλο που σε λίγο θα σου τινάξω στον αέρα τα σωθικά με τρεις τόνους εκρηκτικών, πάρε τώρα μια μικρή τρυφερή συνεδρία δώρο, για να σου δείξω πώς πραγματικά αισθάνομαι». Αντί για μια κραυγή «Ω! ΘΕΕ ΜΟΥ!!» σαν να έχει παγιδευτεί το μωρό της κάτω από αυτοκίνητο (που αυτό θα έπρεπε γαμώτο να κάνει), το γλειφομούνι προκαλεί ένα πιο εκλεπτυσμένο «ωθεέμουωθεέμουωθεέμου». Σαν να της κάνει μασάζ με εξωτικά φρούτα ένας μυώδης Άραβας σεΐχης πετρελαιάς. Ένα καλό mange (είναι το «φαΐ» στα γαλλικά ρε βάρβαροι) είναι σαν χίλια χρόνια γεμάτα Σάββατα ή σαν τη διαφήμιση με τις ευτυχισμένες νοικοκυρές.

Σας το κάνουμε λιανά! 1) Να είσαι κάτω

Μην πας προς τα κάτω, εκτός αν είσαι για κάτω. Σε αντίθεση με τις πίπες, το γλειφομούνι δεν μπορεί ποτέ να γίνει σαν χάρη. Το να το κάνεις όταν δεν το θέλεις, θα φέρει μόνο την ξηρασία του αχθοφόρου. Γλείφε σαν γουρούνι στο αυλάκι και πολλά ηλίθια λάθη συγχωρούνται.

2) Πες αντίο στην ξηρασία
Ένα στεγνό μουνί είναι ένα δυστυχισμένο μουνί. Εάν τα δάχτυλά σου βόσκουν σε έναν ξηρό θάμνο, να επιστρέψεις στα φιλιά και τις αγκαλίτσες για λίγο. Απλά βεβαιώσου πρώτα ότι βούτηξες το δάχτυλό σου ανάμεσα στα χείλη. Μερικές φορές η υγρασία παγιδεύεται ανάμεσα στα μουνόχειλα και λίγο καλόπιασμα με το δάχτυλο είναι το μόνο που χρειάζεται για να αρχίσει το μέλι να στάζει.
Μόλις είσαι βέβαιος ότι ο κάστορας είναι υγρός, δώσε του μερικά ελαφρά, πειραχτικά χτυπήματα με το δάχτυλό σου. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βιαστείς να το κάνεις, οπότε βεβαιώσου πρώτα ότι είναι έτοιμη να σε εκλιπαρήσει, προτού πέσεις κάτω από τα σκεπάσματα.

Πρόσθετη συμβουλή: Να φερθείς σαν πρίγκιπας και να ανεβάσεις το υγρό σου δάχτυλο, που μπορείτε και οι δύο να μοιραστείτε σαν ένα μιλκσέικ της δεκαετίας του 1950 με δύο καλαμάκια.

Σημαντικό: Μην κάψεις το ατού σου πρόωρα, βάζοντας τα δάχτυλά σου μέχρι βαθιά μέσα. Αυτό μπορεί να υποβαθμίσει την επερχόμενη διείσδυση και να σκοτώσει τον παράγοντα της προσδοκίας. Προσπάθησε να θυμηθείς ότι το 78 τοις εκατό της απόλαυσης μιας γυναίκας αφορά τη λαχτάρα. Το να τον χώσεις πρόωρα είναι βέβαιο ότι θα σβήσει τη φωτιά.

3) Αποστολή Υποβρύχιο για Σένα, Μωρό μου

Μόλις τα υγρά της κάνουν σαπουνάδα, είναι ώρα να κατέβεις. Πάρε τα δάχτυλά σου μακριά και μην αγγίζεις τίποτε για λίγο. Τρίψε την λίγο με το πόδι σου σαν να αλέθεις. Φίλησέ της το λαιμό, σαν να είναι το τελευταίο λεπτό πριν φύγεις για διακοπές.

Παρότι είναι πολύ δελεαστικό κατεβαίνοντας προς τα κάτω να τραβήξεις τις κουβέρτες πάνω από το κεφάλι σου, σαν μικρός άνθρωπος-τυφλοπόντικας που είσαι, αυτό είναι μια πολύ κακή ιδέα. Το κλίμα γίνεται υπερβολικά ζεστό εκεί κάτω, και το να τραβάς το πάπλωμα από το κεφάλι σου για λίγο αέρα λαχανιάζοντας, δέκα δευτερόλεπτα πριν αυτή ολοκληρώσει, είναι βέβαιο ότι θα σκοτώσει τη διάθεση.

Άρχισε φιλώντας τα βυζιά και το στομάχι της και δουλεύοντας αργά καθ’οδόν προς τα κάτω. Μην παρασυρθείς ,ωστόσο, από αυτές τις ηλίθιες ρώγες. Αυτό είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να έχεις μεριμνήσει πριν ακόμη βγουν τα παντελόνια. Αυτή τη στιγμή, το επίκεντρο είναι στο στομάχι και το εσωτερικό των μηρών. Λιγάκι μαλακό δάγκωμα είναι καλό, αλλά κάτι που σίγουρα την κερδίζει, είναι να ξεκινήσεις στο γόνατο και να κινηθείς προς το muffin της με μια αργή, αρπαχτική κίνηση καρχαρία. Ροκάνισε το δρόμο σου σε όλο το μήκος μέχρι την άκρη του μουνιού, στη συνέχεια άστο και κατευθύνσου προς το άλλο γόνατο. Επανάλαβε. Κάνοντάς το μερικές φορές θα την κάνει πραγματικά καυτή και θα σου εξοικονομήσει πολύ χρόνο αιδοιολειχίας σε μακροπρόθεσμη βάση.

Όταν είσαι σχεδόν έτοιμος να κάνεις την πράξη, άρχισε να προπονείσαι σε αυτή την παράξενη χαραμάδα δίπλα στα χείλη. Να μην ξοδέψεις όμως πάρα πολλή ώρα εκεί, γιατί θα αρχίσει να νομίζει ότι πιστεύεις πως εκεί είναι το πραγματικό μουνί.

Μέχρι τώρα αυτή θα πρέπει να πεθαίνει για να κάνεις την κίνησή σου. Αν το κάνεις σωστά, θα πρέπει να αναστενάζει και να προσπαθεί να πιέσει το κεφάλι σου ανάμεσα στα πόδια της. Επεκτείνετε χρονικά αυτή τη φάση, μέχρι να μοιάζει σαν να κρατούσε την αναπνοή της για τρεις ημέρες.

Πρόσθετο κόλπο: Αιωρήσου πάνω από τον θάμνο για περίπου πέντε δευτερόλεπτα πριν από το πρώτο γλείψιμο. Αν περιμένεις περισσότερο, είναι πιθανόν να νομίζει ότι έχεις δεύτερες σκέψεις γιατί μυρίζει άσχημα. Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό το καριόλικο μυρίζει πιο γλυκά από ένα μάτσο ιδρωμένους πούτσους.

Προσοχή: Ποτέ μην δαγκώσεις το μουνί με οποιονδήποτε τρόπο. Αν αυτό χρειάζεται περισσότερες εξηγήσεις μάλλον θα πρέπει απλά να συνεχίσεις τη μαλακία.

4) Χωρίζοντας την Ερυθρά Θάλασσα
Απομονώστε το πεδίο δράσης σας. Στο γλειφομούνι, οι τρίχες του εφηβαίου είναι ό, τι και οι Cavity Creeps για την οδοντική υγιεινή. Δεν θα μπορέσετε ποτέ να αναγνωρίσετε κάθε περιοχή, αν αυτή μοιάζει με το That What Is Not, το album των PiL. Ένα καλό τέχνασμα είναι να την κάνετε να ανοίξει μόνη της τα χείλια της, ώστε το μουνί να είναι πανέτοιμο για σας, σαν ένας υπέροχος και μεγάλος μπουφές.

5) Η Μεγάλη Είσοδος

Κάντε το πρώτο σας γλείψιμο πολύ αργά. Καλό είναι να αναστενάξετε κιόλας, λιγάκι. Δείχνει ότι το σκάβετε, ενώ παράλληλα στέλνετε υπέρυθρες δονήσεις μέσα της. Ξεκινήστε λίγο πιο πάνω από τον πρωκτό και πάρτε το σε όλο το μήκος, μέχρι να φτάσετε στο γουνάκι. Κάντε τουλάχιστον δώδεκα από αυτά τα γλειψίματα Αγίου Βερνάρδου, μέχρι να προχωρήσετε παρακάτω (πολύ αργά, περίπου 4 δευτερόλεπτα για κάθε γλείψιμο). Τώρα είναι μια καλή στιγμή να ανακαλύψετε τι είδους κλειτορίδα διαθέτει. Αν είναι ευαίσθητη, κατά πάσα πιθανότητα θα συσπαστεί καθώς περνάτε από πάνω της, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον η αποστολή σας θα ‘ναι εύκολη. Αν δεν υπάρξει αντίδραση, τότε μάλλον έχει απο ‘κείνες τις αναίσθητες κλειτορίδες, άρα σας περιμένει μια μισάωρη συνεδρία, καθώς και τενοντίτιδα στη γλώσσα.

6) Ταρακούνησε τη Βάρκα
Το γλειφομούνι είναι τόσο κομψό που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς κάπως gay. Αν κουράστηκες να υποδύεσαι τον μπαλλαρίνο, βγάλε το άχτι σου στην κλειτορίδα. Υπολόγισε πόση κακοποίηση μπορεί να αντέξει, χωρίς να την κάνεις να αισθανθεί άβολα, και δείξε στη μικρή μπάσταρδη ποιος είναι το αφεντικό.

Στο κάτω κάτω, η κλειτορίδα είναι εκείνος ακριβώς ο παράγοντας που κάνει την κατάδυση στο μουνί τόσο δύσκολη. Περιβάλλεται από τα χείλη και, ακόμα κι όταν την εντοπίσεις, όλη η πίεση μπορεί να την μετατοπίσει στο πλάι. Ξαφνικά, χωρίς να το καταλάβεις, δίνεις στην ουρήθρα όση δημοσιότητα δεν είχε ποτέ πριν στη ζωή της. Δες την κλειτορίδα σαν έναν όγκο μέσα σε έναν σωρό από λοβούς (αυτιού). Όταν ασκείς πίεση στην περιοχή, είναι η μόνη που μπορεί να ζουληχθεί. Μόλις την εντοπίσει κάποιος απ’ τους στρατιώτες της γλώσσας σου, φώναξε για ενισχύσεις. Χρησιμοποίησε τα χείλη σου για να βγάλεις τα δικά της απ’ τη μέση και εστίασε όλη σου την προσοχή στην απομόνωση της κλειτορίδας. Εννοείται, μόλις την βρεις, παίδεψέ την λιγάκι, για να μάθει, που προσπάθησε να σου κρυφτεί. Κούνα την και ρίχ’ της μερικές απαλές φάπες στο κεφάλι. Θα ξαναασχοληθείς με αυτή την αλήτισσα και την απαράδεκτη συμπεριφορά της αργότερα.

Σημαντική πληροφορία: Ο καλύτερος τρόπος να διεγείρεις την κλειτορίδα, είναι να την διατρέξει ολόκληρη την γλώσσα σου, αφού πρώτα την απομονώσεις απ’ τα χείλη. Η κλειτορίδα θα πρέπει να νιώσει την υφή της γλώσσας και την πίεση που της ασκείται προς τα κάτω.

7) Αναγνωρίζοντας τον Τύπο της Κλειτορίδας

Μετά το αργό γλείψιμο, έρχεται η ώρα να ξεκινήσει το πάρτι. Χονδρικά, υπάρχουν δύο τύποι κλειτορίδας: Εκείνες που απολαμβάνουν ένα σοβαρό πέρασμα κι εκείνες που δεν το προτιμούν. Οι τελευταίες είναι το αντίστοιχο του μικροσκοπικού πέους και καλύτερα να τις απορρίψετε κατευθείαν.

Σημαντική πληροφορία: Οι κλειτορίδες βγαίνουν σε όλα τα σχήματα και σε όλα τα μεγέθη, και ποικίλουν ως προς την ευαισθησία τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Όλες τους θέλουν να τους φερθείς αργά και απαλά στην αρχή, αλλά ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις αν μπορείς να επιταχύνεις, είναι ερμηνεύοντας τις αντιδράσεις. Αυτό δεν είναι κάτι που διδάσκεται- απλώς βάλτε τα δυνατά σας. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε, είναι ότι η σύσπαση σημαίνει «με το μαλακό», ενώ το OMG σημαίνει «δώσ’ τα όλα».

8α) Κλειτορίδες που Χρειάζονται Γερό Πέρασμα
Είναι οι πιο ευχάριστες, γιατί σου δίνουν τη δυνατότητα να είσαι δημιουργικός. Προσποιήσου ότι η γλώσσα σου είναι ο κακός αστυνομικός και η κλειτορίδα εκείνος που σκότωσε τον συνεργάτη σου. Ξεχώρισέ την από τις φίλες της (τα χείλη) και ρούφα την με το στόμα σου. Τώρα είναι δική σου. Κράτα την διεγερμένη, δημιουργώντας μια αεροστεγή κάμαρα στο στόμα σου, που θα την ρουφάει σαν σκούπα. Δώσε και μερικά χαστουκάκια με τη γλώσσα- δεν πρόκειται να σου πεί τίποτα, κλειτορίδα είναι άλλωστε. Μετά από λίγα παιχνιδάκια και μερικούς κύκλους, αναισθητοποίησέ την σαν μποξέρ. Αν δεις ότι αρχίζει να τα παίζει, χαλάρωσε λιγάκι και πήγαινε πίσω στο στάδιο του γλειψίματος. Το κόλπο της σκούπας είναι ένας πολύ καλός τρόπος να την φέρεις σε οργασμό, αλλά μερικές φορές είναι υπερβολικό, άρα καλό θα ήταν να μιξάρεις τις τεχνικές σου.

Όσο πλησιάζεις στο αποκορύφωμα, εφάρμοσε το τέχνασμα της σκούπας και δώσε στην κλειτορίδα μια αμείλικτη μπουνιά στο κεφάλι. Οι πάνω-κάτω κινήσεις είναι συνήθως οι πιο αποτελεσματικές, αλλά η γλώσσα σου θα υποστεί λιγότερη κούραση, αν δουλέψεις και λίγο στα πλάγια. Όταν αισθανθείς το μέσα μέρος των γοφών να τρέμει, αυτό είναι. Επανάλαβε αυτό που κάνεις, όσο χρειάζεται. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνεις δημιουργικός. Έχεις σχεδόν φτάσει στον στόχο σου, επομένως δεν σε συμφέρει να αλλάξεις τακτική.

Σημαντική πληροφορία: Για να διατηρήσεις τον ρυθμό αμείωτο, δοκίμασε να παίζεις παράλληλα στο μυαλό σου ένα ινδιάνικο ξόρκι, που να ταιριάζει με την κίνηση της γλώσσας (hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya). Οποιαδήποτε άτακτη κίνηση μπορεί να την βγάλει από το κατάλληλο mood ή να σε πάει αρκετά βήματα πίσω, πράγμα κακό για το ηθικό σου.

Εξίσου σημαντικό: Συνέχισε αυτό που κάνεις για λίγα δευτερόλεπτα μετά τον οργασμό της. Θυμίσου ότι το πράγμα δεν έχει τελειώσει, μέχρι να κατεβάσει τα χέρια της και να σε αποδεσμεύσει. Αν είναι πολυοργασμική, θα πρέπει να συνεχίσεις για ακόμη 4-5 λεπτά. Αν δεν είσαι σίγουρος για το τι πρέπει να κάνεις, απλώς κάνε ό, τι σου ‘ρθει, μέχρι να τελειώσει η μαγεία.

8β) Κλειτορίδες που Δεν Θέλουν Γερό Πέρασμα
Μερικές κλειτορίδες δεν θέλουν να τις ξεχωρίσεις και να παίξεις μαζί τους. Πρόκειται για τις λεγόμενες βαρετές, που χρειάζονται προσεκτικό και κομψό χειρισμό. Απλώς κάνε το κλασικό γλείψιμο Αγίου Βερνάρδου μέχρι να τελειώσει η γκόμενα. Απλό κι εύκολο. Αν βαρεθείς, δοκίμασε να εξερευνήσεις και μερικές διαφορετικές κατευθύνσεις για λίγο. Ένας καλός τρόπος για να διεκπεραιώσεις τον άθλο, είναι προφέροντας διαφορετικά γράμματα της αλφαβήτου με την άκρη της γλώσσας σου. Όλο αυτό παίζει να σου πάρει κάνα μισάωρο, κι όπως καταλαβαίνεις, η κατάσταση γίνεται τώρα λίγο προβληματική. Αν, παρ’ όλα αυτά, δεις ότι ακόμα αυτή δεν έχει χύσει, προχώρα στην κυρίως πράξη. Στο κάτω κάτω, ένα μισάωρο γλειφομούνι είναι κάτι για το οποίο πολύ λίγοι έχουν υπομονή, επομένως το να τον πετάξεις έξω, μπορεί να φέρει μια κάποια εκδίκηση, όταν έρθει η περίοδος.

9) Η Κατακλείδα
Μόλις τελειώσεις (εντελώς), θα θέλει να απομακρυνθείς κατευθείαν, γιατί η όλη περιοχή είναι ευερέθιστη. Αντί να φύγεις όμως, βγάλε τη γλώσσα σου και ακούμπα την πάνω της, σαν χοντρή και υγρή μοκέτα. Μην κάνεις το λάθος να την κουνήσεις, γιατί αυτό μπορεί να την πονέσει. Απλώς ασ’ την για λίγο εκεί- 30 δευτερόλεπτα, ας πούμε. Μετά, σήκω και σκούπισε τη μούρη σου σαν πειρατής. Έχεις ένα ολόκληρο λεπτό να βάλεις το προφυλακτικό.

EXTRA BONUS TRACKS
1) Όταν Απολύεσαι
Αν δύο χέρια πέσουν ξαφνικά απ’ τους ουρανούς και αρχίσουν να σε τραβάνε πάνω, αυτό σημαίνει ότι μόλις απολύθηκες. Θα σου πει ότι ποτέ δεν τελειώνει μ’ αυτόν τον τρόπο, ούτως ή άλλως, αλλά η αλήθεια είναι ότι απλώς κάνεις χάλια γλειφομούνι. Τότε, θα πρέπει να της κάνεις ένα καλό γαμήσι και να δεις την όλη φάση ως μια διδακτική εμπειρία. Αργότερα μπορείς να ρωτήσεις τι έκανες λάθος, για να μην τη ξαναπατήσεις την επόμενη φορά. Αν είσαι εντελώς γελοίος, μπορείς να ζητήσεις μία βήμα-βήμα καθοδήγηση, ώστε να γίνεις από άχρηστος, επαγγελματίας στο γλειφομούνι.

2) To Γεύμα της Δύναμης
Τίποτα δεν φαντάζει πιο ιδανικό για να κρατήσει εσένα στο παιχνίδι και να την κάνει εκείνη να χύσει άγρια, από ένα ενδιάμεσο διάλειμμα. Το να τραβηχτείς στη μέση του αγώνα μπορεί να της προκαλέσει μερική σύγχυση, αλλά είναι ένας καλός τρόπος τρόπος για να ηρεμήσουν λιγάκι όσοι χύνουν πρόωρα και για να ανακτήσει τις δυνάμεις της η θιγμένη κλειτορίδα.

Σημαντική πληροφορία: Αν δεν σου αρέσει η γεύση του πούτσου σου ανάμικτη με του προφυλακτικού, καλύτερα να εστιάσεις στην άνω κλειτοριδική περιοχή, και να μείνεις μακριά απ’ την τρύπα.

3) Ο Κώλος

Δάχτυλα: Αν έχεις να κάνεις με παιχνιδιάρα αλεπού, μπορεί να θέλει κάτι στον κώλο της. Ο αντίχειρας είναι ο καλύτερος τρόπος να διεισδύσεις, αλλά έχε υπόψη σου πως καλύτερο είναι να φυλάξεις αυτό το στοιχείο για το τέλος. Παρεμπιπτόντως, αν στο μυαλό σου έχεις να εισάγεις το δάχτυλο στον κώλο ως μια νέα, καλή ιδέα, δοκίμασε να το εφαρμόσεις κατά τον οργασμό. Αν δεν τα καταστρέψει όλα, ενδέχεται να ανακάλυψες ένα χρήσιμο τρικ για το υπόλοιπο της σχέσης σου.

Τρύπα: Δεν θα ασχοληθούμε τώρα με το γλείψιμο της ίδιας της τρύπας, γιατί αν γουστάρετε αυτό το πράγμα, είστε μάλλον υπερβολικά προηγμένοι για το σεμινάριό μας, και μάλλον θα ΄πρεπε να ‘χατε πάρει το διδακτορικό σας στο μουνί, εδώ και χρόνια.
Μάγουλα: Το τρίψιμο στα κωλομάγουλα είναι πάντα καλό. Υπάρχουν περισσότερες από 500.000 νευρικές απολήξεις σ’ αυτή την περιοχή, επομένως ένα καλό ζούληγμα ή κάποιο χαστουκάκι καθώς γλείφεις το μουνί, θα σου αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα.

4) Το Διπλό Κακό
Παρ’όλο που κάποιοι χαζοί ισχυρίζονται ότι χρειάζεται χρόνος μέχρι να βάλεις το δάχτυλο, το ταυτόχρονο δαχτύλωμα είναι ένας καλός τρόπος για να της τινάξεις τα μυαλά. Σκέψου το σαν την κοκαϊνη του γλειφομουνιού.

5) Η Εξουθένωση
Η εξουθένωση της γλώσσας είναι ο νούμερο 1 λόγος παύσης του γλειφομουνιού, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να την αποφύγεις. Όπως είπαμε, το να νεκρώνεις λιγάκι τη γλώσσα σου είναι ο καλύτερος τρόπος να την ξεκουράσεις. Βγάλ’ την όσο πιο έξω γίνεται και τέντωσέ την. Μετά, δάγκωσέ την και πέρνα την πάνω απ’ το μουνί, χρησιμοποιώντας τους μυς του λαιμού σου. Μια ακόμα λύση, βέβαια, είναι να παίξεις με τα δάχτυλά σου την κλειτορίδα, όσο ξεκουράζεις το στόμα σου.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *