18/Νοέ/22
Tα strip club κλέινουν

Tα strip club κλέινουν, το Hot-news συνεχίζει και υπόσχεται για το μέλλον…

Βρισκόμαστε λιγο περισσότερο από έναν μήνα που το Hot-news.gr είναι στον αέρα. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε ξεκινήσει ένα “άνοιγμα” και στον χώρο της στριπ σκηνής με συνεντεύξεις, όπως τον Dj Mario από το “String” (δες εδώ), την Εβελίνα (δες εδώ), τη Χριστίνα (δες εδώ) από το “Golden Queens” και αφιέρωμα-φιλοξενία στο “Kinky Opera” (δες εδώ). Μάλιστα, μέσα στις επόμενες δύο μέρες αναμένεται να “σκάσει” και μία συνέντευξη ενός μεγάλου παράγοντα του συγκεκριμένου χώρου που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

Δυστυχώς, παρά τα σχέδια και την όρεξη, η Κυβέρνηση κλείνει όλα τα κέντρα διασκέδασης, με αποτέλεσμα τα strip club για τον επόμενο μήνα (τουλάχιστον) να είναι κλειστά. Αντιλαμβανόμαστε πως κάτι τέτοιο είναι παράλογο από τη στιγμή που στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στις εκκλησίες γίνεται χαμός, ενώ καθημερινά πάρτυ πραγματοποιούνται σε σπίτια με παρουσία δεκάδων ανθρώπων.

Όπως και να έχει, το Hot-news συνεχίζει με αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Εντοπίζουμε ενδιαφέροντα παράξενα θέματα που αφορούν το σεξ, ενώ σας παρουσιάζουμε έγκυρες σχετικές έρευνες. Αφιερώματα σε mainstream ταινίες με ερωτικό υπόβαθρο, φωτογραφικά αφιερώματα σελέμπριτις και ίνστα girls και φυσικά πικάντικα νέα από τα ριάλιτι και την ελληνική τηλεόραση γενικότερα.

Φυσικά, οι φανατικοί της “Sugarbabes.tv” ξέρετε πως μόνο εδώ θα βρείτε όλα τα νέα και τα πρόσωπα της πιο πετυχημένης εταιρείας παραγωγής πορνό στην Ελλάδα. Υποσχόμαστε ότι μόλις τα strip club επιστρέψουν, το Hot-news θα είναι εκεί με πολλές εκπλήξεις και αποκλειστικά θέματα.

Τέλος, να σας ευχαριστήσουμε για τον τρόπο που υποδεχτήκατε το site αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα που υπάρχουμε. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και στην Alexa, έχουμε περάσει πλήθος site (και του στυλ μας και γενικότερα) που βρίσκονται πολλά χρόνια στον χώρο και έχουν ήδη “χτισμένους” social media λογαριασμούς.

Μη ξεχάσετε να μας βρείτε τόσο στο Facebook (δες εδώ), όσο και στο Instagram (δες εδώ)

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *