10/Οκτ/21
“String Men’s Club”: Επισκεφθείτε το άμεσα...

String Men’s Club: Από νωρίς με πολύ κόσμο και η νέα ανακάλυψη που ακούει στο όνομα Μελίσσα…

Είχαμε τη χαρά χθες να περάσουμε κάποιες ώρες το βράδυ στο «String Men’s Club» στο Γκάζι στην οδό Τριπτολέμου.

Αλήθεια, αυτό που διαπιστώσαμε μας έκανε πολύ εντύπωση. Το μαγαζί είχε γεμίσει κατά τη 1.30 το ξημέρωμα, παρόλο που δεν θεωρούνται αυτές οι ώρες δυνατές για τα strip clubs. Φαίνεται πως η πτώση της θερμοκρασίας φέρνει ξανά πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας, εγκαταλείποντας σιγά σιγά την παραλιακή.

Αν το μαγαζί τόσο νωρίς έχει τόσο κόσμο, δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τι θα συνέβη κατά τις 3-5 που γίνεται κλασικά χαμός.

Μία νέα ανακάλυψη που έκανε το Hot-news στο ρόστερ του μαγαζιού είναι η Μελίσσα. Μία πανέμορφη ξανθιά κοπέλα που δεν βιάζεται τόσο στη διάρκεια του χορού. Αν είσαι σωστός μαζί της, είναι πολύ εκδηλωτική και παιχνιδιάρα. Αυτή τη στιγμή το μαγαζί έχει 14 γυναίκες με την Μαργαρίτα και την Έλενα σαν σημεία αναφοράς χρόνια τώρα στο μαγαζί.

Δυστυχώς, μαθαίνουμε πως μετά την καραντίνα τα μαγαζιά αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να φέρουν ωραίες γυναίκες, ωστόσο το «String» καταφέρνει να κρατήσει τα πράγματα σε ένα επίπεδο. Και μάλιστα με γυναίκες για όλα τα γούστα καθώς φυσικά υπάρχουν και οι πελάτες που ερεθίζονται με τα πιο τζούσι κορμιά.

Ο dj Μάριος (δείτε τη συνέντευξη, πάτώντας εδώ, που μας παραχώρησε αποκλειστικα) κλασικά δίνει πόνο και ο σερβιτόρος Γιάννης συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο εξυπηρετικούς και κοινωνικούς υπαλλήλους στα strip club.

Η προσφορά είναι η γνωστή: Καθε μέρα με 10 ευρώ μπορείς να απολαύσεις ένα ποτό και δύο χορούς…

Ετικέτες:

#string mens club

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *