09/Ιούν/22
Σοφία - Το hot-news χαρίζει 10 δωρεάν συνδρομές για εκείνη... Μάθε τα πάντα...

Σοφία – Το hot-news χαρίζει 10 δωρεάν συνδρομές για εκείνη… Μάθε τα πάντα…

Ένα giveaway – φωτιά «τρέχει» από χθες στο Instagram του hot-news.gr

Φέτος πήραμε την απόφαση να σας κάνουμε συνεχώς δώρα με διάφορα πραγματάκια, μίας που πέρυσι το κάναμε αλλά πιο περιορισμένα. Θα έρθουν τρομερές εκπλήξεις και σκοπός μας είναι μέχρι το Καλοκαίρι όλοι να έχετε κερδίσει και από κάτι. Βλέπετε, κλείνουμε σε λίγες μέρες δύο χρόνια διαδικτυακής παρουσίας και θέλουμε ολόψυχα να σας ευχαριστούμε συνεχώς με δώρα για αυτή την τεράστια αγκαλιά που μας έχετε κάνει.

Πριν από μερικές μέρες σας παρουσιάσαμε τη συνέντευξη ενός ανερχόμενου κοριτσιού, της Σοφίας, που αποφάσισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο του Mymfans (πάτα εδώ για να τη διαβάσεις). Το αποτέλεσμα ήταν να σας καυλώσει πολύ και έτσι σκεφτήκαμε να σας χαρίσουμε δωρεάν συνδρομές στο Mym της…10 στον αριθμό, εκ των οποίων μερικές από αυτές περιλαμβάνουν και άλλες έξτρα παροχές όπως sexting, custom video και σημαντική έκπτωση στη συνδρομή του επόμενου μήνα.

Ο τρόπος συμμετοχής υπερβολικά απλός: Like στο τελευταίο μας post που απεικονίζει την ίδια και follow στον δικό μας λογαριασμό, αλλά και στον δικό της.

Πάτα εδώ για να οδηγηθείς αμέσως στο post μας

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα