08/Ιούλ/22
Τα πιο συχνά λάθη στο σεξ- Τι κακό κάνουν γυναίκες με τα sex toys τους;

Τα πιο συχνά λάθη στο σεξ- Τι κακό κάνουν γυναίκες με τα sex toys τους;

Για να δούμε και άλλα από τα πιο συχνά λάθη στο σεξ…

Δυστυχώς, για κάποιους το σεξ αποτελεί ακόμα ταμπού. Ακόμα μεγαλύτερο ταμπού, βέβαια, αποτελεί και η αυτοϊκανοποίησή μας. Κάπως έτσι, συχνά καταλήγουμε να έχουμε ελάχιστες πληροφορίες γι’ αυτήν, όταν την αναλαμβάνουμε αποκλειστικά μόνοι μας, και ακόμα λιγότερες όταν στην εξίσωση μπαίνουν τα sex toys. Γι’ αυτό και άσχετα με το πόσο πρόσφατα ή παλιά μπήκαν στη ζωή σου, είναι πολύ πιθανό να κάνεις αρκετά λάθη γύρω από αυτά. Εμείς είμαστε εδώ να στα επισημάνουμε, ώστε να τα διορθώσεις.

Δεν τα καθαρίζεις
Κάθε τι, που με κάποιον τρόπο μπαίνει στο σώμα μας, θα πρέπει να φροντίζουμε να είναι καθαρό. Διαφορετικά, ρισκάρουμε σημαντικά την υγεία μας. Στην περίπτωση των sex toys συγκεκριμένα, ρισκάρουμε βακτήρια να μπουν στον οργανισμό μας και να νοσήσουμε με ασθένειες, όπως βακτηριακή κολπίτιδα. Φρόντισε, λοιπόν, πριν και μετά από κάθε χρήση να τα καθαρίζεις καλά. Συνήθως ζεστό νερό και σαπούνι κάνουν τη δουλειά, αλλά διάβασε τις οδηγίες για σιγουριά.

Δεν τα αποθηκεύεις σωστά
Η αποθήκευση είναι πολύ σημαντική αν δεν θες μικροοργανισμοί να επισκεφτούν ή να αναπτυχθούν στο sex toy σου. Φρόντισε πάντα να το αποθηκεύεις πλυμένο, αλλά και καλά στεγνωμένο. Η καλύτερη επιλογή μετά είναι να το βάλεις σε μία πλαστική ή πάνινη σακούλα. Πρόσεξε να μη βάλεις πολλά σε μία, μιας και δημιουργείς τον κίνδυνο της αλληλομόλυνσης.

Τα χρησιμοποιείς αποκλειστικά μόνος σου
Τα sex toys έχουν συνδεθεί στο μυαλό πολλών αποκλειστικά με την αυτοϊκανοποίηση. Έτσι, όμως, χάνεις ένα μεγάλο μέρος της διασκέδασης, που μπορούν να σού προσφέρουν. Τα sex toys μπορούν να κάνουν τα πράγματα πολύ πιο ενδιαφέροντα όταν τα χρησιμοποιείς μαζί με κάποιον παρτενέρ και να ανεβάσουν πολύ τη λίμπιντο, φέρνοντας δόσεις περιπέτειας και εξερεύνησης.

Θεωρείς ότι αντικαθιστούν πλήρως την ανθρώπινη σεξουαλική επαφή
Ειδικά αν έχεις φάει πολλές απογοητεύσεις, είναι πιθανό να θεωρήσεις ότι δεν χρειάζεσαι την ανθρώπινη επαφή, αφού το sex toy σου μπορεί να σε καλύψει σεξουαλικά χωρίς να κάνει τα πράγματα περίπλοκα ή δύσκολα. Αυτό, όμως, δεν είναι παρά μία άμυνα και η αντίδρασή σου απέναντι στον φόβο της συσχέτισης με έναν άλλον άνθρωπο. Να θυμάσαι ότι το sex toy έρχεται να εκτονώσει τη σεξουαλική σου ένταση ή να αναβαθμίσει το σεξ, αλλά δεν μπορεί να σού προσφέρει πολλά από τα ατού την ανθρώπινης επαφής.

Τα αντιμετωπίζεις ως διορθωτικά του κακού σεξ
Πολλοί θεωρούν ότι τα sex toys μπαίνουν στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού, μόνο αν ένας από τους δύο δεν είναι ικανοποιημένος από αυτήν. Αυτό, όμως, είναι λάθος. Από τη μία, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι το sex toy δεν λειτουργεί σαν “αντιβίωση” για το κακό σεξ, αλλά ως ενισχυτικό. Ενισχυτικό σημαίνει οπότε ότι μπορεί να έρθει απλά να κάνει μία πολύ καλή σεξουαλική ζωή ακόμα καλύτερη. Από την άλλη, δεν θα πρέπει να έχεις την εντύπωση ότι ένα sex toy αρκεί, για να βελτιωθεί το πολύ κακό σεξ, αν δεν καθίσεις όντως να βρεις τι φταίει ουσιαστικά γι’ αυτό.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *