10/Οκτ/22

Elite night club: Το πιο συναρπαστικό πάρτυ της χρονιάς είναι γεγονός – Βανέσα Αδαμοπούλου και Δάφνη Κουνέλη στο πρώτο τους στο show. Guests stars η Λίζα και η Εμινέ…

Η μεγάλη ώρα έφτασε!

Το πρώτο live lesbian show της Βανέσας Αδαμοπούλου και της Δάφνης Κουνέλη είναι γεγονός. Το ζητούσατε πολλοί, το περιμένατε αρκετοί και ήρθε ώρα το αίτημα να γίνει πράξη. Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο «Elite night club» θα πραγματοποιηθεί μία σπέσιαλ – σέξυ εμφάνιση στη σκηνή του strip club με τις πασίγνωστες πορνοστάρ της Sugarbabes.tv.

Φυσικά, ρόλος τους δεν θα περιοριστεί μόνο στη σκηνή, καθώς ανυπομονούν να σας γνωρίσουν από κοντά, να βγάλετε φωτογραφίες και να πιείτε ποτάρες.

Special guest – καλεσμένη η Λίζα, που έγινε γνωστή μέσα από το Stream του «Αρχηγού» (Hayate) και προκάλεσε τεράστια έκπληξη όταν βγήκε η πρώτη της ροζ ταινία στο Onlyfans της με τον Daddy Tsoulfa. Εκεί θα πραγματοποιήσει live sex εμφάνιση, ενώ περιμένει πως και πως να τα πείτε και πιο ιδιαιτέρως.

Μαζί μας στο «Elite night club» και η Εμινέ της Sugarbabes.tv με ρόλο – έκπληξη που θα μάθετε μόνο όσοι παρευρεθείτε από κοντά.

Φυσικά, 15 πανέμορφες; strippers του μαγαζιού θα σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την λίμπιντο στα ύψη, ενώ τα σόου με τη ντουζιέρα θα δίνουν και θα παίρνουν.

Ακόμη, όσοι παρευρεθείτε σε αυτό το μοναδικό πάρτυ την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο «Elite night club» θα έχετε την ευκαιρία να παραλάβετε και διάφορα δώρα εντελώς δωρεάν, όπως περιοδικά hot-news και δωρεάν κωδικούς για το Blastcams.com αξίας 10 ευρώ. Τέλος, μέσα από μία ευφάνταστη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα κερδίσουν 5 νικητές και περιοδικά Sugarbabes.tv, τα οποία περιλαμβάνουν από μία δωρεάν μηνιαία συνδρομή.

Η διεύθυνση του μαγαζιού είναι Ιάκχου 23, λίγα μέτρα μακριά από τη στάση μετρό «Κεραμεικός». Επειδή ήδη έχει γίνει χαμός με τις κρατήσεις για αυτό το μοναδικό πάρτυ, στείλτε μας προσωπικό μήνυμα στο Instagram στο hotnewsgr, ώστε να μπορέσουμε να σας εξασφαλίσουμε προσκλήσεις…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *