10/Ιούλ/20
Sexting: Βοηθάει τα ζευγάρια να κάνουν καλύτερο σεξ...

Sexting: Βοηθάει τα ζευγάρια να κάνουν καλύτερο σεξ…

Sexting είναι η ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων ανάμεσα σε τουλάχιστον 2 άτομα. Σύμφωνα με έρευνα, βοηθάει αρκετά μια σχέση να έχει καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Την έρευνα διεξήγαγε, μια βρετανική ιστοσελίδα υγείας και καλής σεξουαλικής ζωής, η DrEd.com. Σ’ αυτήν συμμετείχαν 2.000 άντρες και γυναίκες και τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι το 61% από τους συμμετέχοντες, που έστελναν καθημερινά ερωτικά μηνύματα, ήταν απόλυτα ικανοποιημένο στον ερωτικό τομέα.

Επιπλέον, η έρευνα έδειξε ότι δεν χρειάζεται να στέλνει κάποιος καθημερινά σεξουαλικά μηνύματα καθώς, το 42% των συμμετεχόντων που έστελνε εβδομαδιαίως μηνύματα ήταν ευτυχισμένοι σεξουαλικά. Ενώ το 33% ήταν αυτοί που επιδίδονταν μηνιαίως στο sexting και ήταν και αυτοί ικανοποιημένοι στο σεξουαλικό τομέα.

Ο σύμβουλος σχέσεων Paul Hokemeyer δήλωσε ότι: «Το sexting λειτουργεί προς όφελος της ερωτικής ζωής του ζευγαριού γιατί οδηγεί τους δύο παρτενέρ να εκκρίνουν ορμόνες που αυξάνουν την ερωτική επιθυμία». Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Ουσιαστικά αυτό συμβαίνει γιατί η ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων και ημίγυμνων ή γυμνών φωτογραφιών διεγείρει τον εγκέφαλο, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι το μεγαλύτερο όργανο του σεξ δεν είναι τελικά τα γεννητικά όργανα, αλλά ο εγκέφαλος».

Τέλος, η συγκεκριμένη έρευνα έδειξε ότι η πλειοψηφία των αντρών συνηθίζει να στέλνει γυμνές φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων τους, όταν κάνει sexting, ενώ οι γυναίκες στέλνουν πιο συχνα τα στήθη και τα οπίσθιά τους.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *