01/Δεκ/22
Σεξ: Το μυστικό για να απογειωθεί η ερωτική σας ζωή...

Σεξ: Το μυστικό για να απογειωθεί η ερωτική σας ζωή…

Οι περισσότεροι ενδεχομένως να έχουμε στο μυαλό μας ότι για να απογειώσουμε την ερωτική μας ζωή, θα πρέπει να υιοθετήσουμε κάποια πρωτότυπη τεχνική ή έστω έναν καινοτόμο τρόπο σκέψης.

Αντιθέτως, οι επιστήμονες φαίνεται αυτό που έχουν να μας προτείνουν φαντάζει μάλλον προσγειωμένο και καθόλου εκπληκτικό.

Και όμως, παρόλα αυτά είναι αποτελεσματικό, σύμφωνα με τους ειδικούς και βάσει των παρατηρήσεών τους.

Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια, αν ο άνδρας συμμετέχει περισσότερο στην φροντίδα των παιδιών και στο νοικοκυριό συνολικά, τότε θα το αποτέλεσμα θα φανεί στην σεξουαλική ζωή του ζευγαριού και θα είναι καλό!

Οι ερευνητές, όπως αναφέρει το ygeiamou.gr, ανακάλυψαν ότι όταν οι άνδρες αναλαμβάνουν περισσότερα καθήκοντα όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών, μοιραζόμενοι ουσιαστικά το έργο της φροντίδας τους με την σύντροφο τους -αντί εκείνη να το επωμίζεται εξ’ ολοκλήρου- τότε το ζευγάρι αντλεί μεγαλύτερη ικανοποίηση από την σχέση του, γεγονός που αντανακλά και στην ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής.

Όταν, όμως, η γυναίκα έχει την αποκλειστική ευθύνη της φροντίδας των παιδιών, τότε κανένας από τους δυο συντρόφους δεν είναι ευχαριστημένος και οι δύο αναφέρουν μεγαλύτερη δυσαρέσκεια από την ποιότητα της σχέσης τους, καθώς και της ερωτικής τους ζωής

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *