23/Απρ/23
cyber sex

Σε αυτές τις εφαρμογές το 60% των Ελλήνων κάνουν διαδικτυακό σ3ξ με αγνώστους

Πάτα εδώ για να δεις τις εφαρμογές που επιλέγουν οι Έλληνες για να κάνουν διαδικτυακό σεξ

Σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε αναφέρθηκε ότι το 60% των Ελλήνων που κάνουν cyber sex δεν το θεωρούν απιστία ενώ αρκετοί πιστεύουν ότι είναι σαν την πορνογραφία, δηλαδή μία προέκταση της φαντασίας, που τους εμποδίζει να συνευρεθούν με άλλους με φυσικό τρόπο και το κάνουν μέσω διαδικτύου.

 

Κάποιοι άνθρωποι λοιπόν, θεωρούν το cybersex έναν τρόπο ώστε να μην απιστούν αλλά να προσθέτουν λίγο περισσότερο ζουμί στις ήδη υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις τους. Ενώ από την άλλη μερικοί άνθρωποι παραδέχονται ότι το διαδικτυακό σεξ χωρίς να το γνωρίζει ο σύντροφος, είναι ακριβώς ίδιο με την απιστία διότι κρατούν κρυφή την αλήθεια όμως το θεωρούν και εκείνοι, ένα είδος «θετικής» απιστίας. Ότι δηλαδή αν κάνεις διαδικτυακό σεξ με κάποιον απατάς το σύντροφό σου αλλά όχι σε σημείο να διαλύσεις τη σχέση ή τον γάμο σου.

Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που το έχουν συστήσει και οι ίδιοι οι σεξολόγοι ώστε να μπορέσει ένα άτομο το οποίο έχει δύσκολη σεξουαλική ζωή να εκτονωθεί. Για την ακρίβεια όταν οι άνθρωποι νιώθουν παγιδευμένοι από τις υπάρχουσες σεξουαλικές τους σχέσεις, αλλά δεν θέλουν να τα καταστρέψουν όλα, το διαδικτυακό σεξ μπορεί να τους προσφέρει έναν παράλληλο κόσμο όπου τα πράγματα είναι καλύτερα.

Ετικέτες:

#cyber sex #dating apps
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *