11/Ιαν/23
pos giristikan i gimnes skines galazia limni i apantisi

Πώς γυρίστηκαν οι γυμνές σκηνές στην ταινία «Γαλάζια Λίμνη»; Ιδού η απάντηση….

(Πάτα ΕΔΩ για να γαμήσεις και άλλες ωραίες πουτάνες)

Σαράντα χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Γαλάζια Λίμνη», οι πρωταγωνιστές Μπρουκ Σιλντς και Κρίστοφερ Άτκινς αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, Μπρουκ Σιλντς και Κρίστοφερ Άτκινς, συναντήθηκαν ξανά στο podcast της ηθοποιού στο iHeartRadio και αποφάσισαν πως η ταινία του 1980 δεν θα γυριζόταν σήμερα.

«Ποτέ ξανά δεν θα γυριστεί μια τέτοια ταινία», παραδέχθηκε η Μπρουκ Σιλντς. «Δεν θα επιτρεπόταν», κι αυτό διότι, όπως εξήγησε: «Τα ζώα έπαθαν κακό. Μαχαιρώναμε ψάρια και κάναμε διάφορα τρελά πράγματα. Τα παιδιά -εμείς, δηλαδή- τρέχαμε γυμνά σε μια παραλία».

Η ταινία, επίσης, είχε πολύ γυμνό, με την Μπρουκ Σιλντς να είναι μόλις 14 ετών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και τον Άτκινς μόλις 18 ετών.

Μπρουκ Σιλντς: Η παραγωγή ήθελε να γίνουμε ζευγάρι εκτός οθόνης

Όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι πρωταγωνιστές, η ομάδα παραγωγής της ταινίας «Γαλάζια Λίμνη» ήθελε το ζευγάρι να δημιουργήσει μια σχέση εκτός οθόνης. «Ήθελαν τόσο απεγνωσμένα να ερωτευτούμε ο ένας τον άλλον», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Δεδομένου ότι η Μπρουκ Σιλντς ήταν πολύ μικρή σε ηλικία όταν υποδύθηκε την Έμελιν και δεν είχε φιλήσει μέχρι τότε αγόρι, είπε πως «δεν αντιδρούσε καλά στο να την αναγκάσουν να νιώσει κάτι». «Κάτι που μάλλον ήταν πολύ καλό για την ταινία, γιατί αυτό ήταν το ζητούμενο. Πρέπει να παραδεχθείτε ότι η χημεία μεταξύ μας ήταν απλά καταπληκτική», απάντησε ο Άτκινς.

«Υπήρχαν πολλές σπουδαίες, υπέροχες στιγμές που συνέβησαν εκεί και νομίζω ότι αυτή η αθωότητα που βγήκε στην ταινία ήταν που την έκανε να έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία», συνέχισε.

Με σωσία στις γυμνές σκηνές η Μπρουκ Σιλντς

Η Μπρουκ Σιλντς παραδέχθηκε ότι στην πραγματικότητα είχε μία σωσία για τις σκηνές του σεξ, αλλά ο Άτκινς όχι, με τον ηθοποιό να λέει ότι μεγάλωσε σε μια συντηρητική περιοχή, γεγονός που τον έκανε να νιώθει περίεργα να είναι γυμνός μπροστά σε άλλους.

«Υπήρχαν σκηνές όπου ήμουν ολόγυμνος μαζί σου, αν θυμάσαι, που έκανα τσουλήθρα και άλλα τέτοια πράγματα. Και αυτό ήταν λίγο άβολο, αλλά ήταν κάπως αστείο για μένα, επειδή μετά από κάποια στιγμή δεν με ένοιαζε και απλά το έκανα. Αλλά η αντίδρασή σου ήταν… Δεν σου άρεσε καθόλου», εξήγησε ο Άτκινς.

Ο ηθοποιός θυμήθηκε επίσης ότι ο ίδιος και η Μπρουκ Σιλντς είχαν λάβει οδηγίες από την παραγωγή να αποκτήσουν τροπικό μαύρισμα, χωρίς να διακρίνονται σημάδια από τιράντες, άρα έπρεπε να κάνουν ηλιοθεραπεία γυμνοί.

«Μου κόλλησαν τα μαλλιά στο στήθος για να μη φαίνεται»

«Φορούσαμε μικρές λωρίδες υφάσματος και τα μαλλιά μου ήταν κολλημένα με ταινία στο σώμα μου για να καλύπτουν το στήθος μου, το οποίο ούτως ή άλλως ήταν μικροσκοπικό», θυμήθηκε η Μπρουκ Σιλντς. «Δεν ξέρω τι προσπαθούσα να καλύψω. Μου κολλούσαν κάτι μαξιλαράκια στο χρώμα του δέρματος επάνω στις ρώγες μου, επειδή προφανώς η λέξη ”ρώγα” ήταν το σημείο που ξεπερνούσε τη λεπτή γραμμή σε αυτή την ταινία».

Όπως σημείωσαν οι ηθοποιοί, τα γυρίσματα με τις γυμνές σκηνές ήταν μια τραυματική εμπειρία, καθώς υπέστησαν τραυματισμούς από καβούρια, αρουραίους αλλά και διάφορα άλλα ζωύφια. «Είχα πληγές σε όλο μου το σώμα», λέει ο Άτκινς.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα