26/Νοέ/22
Ό

Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για το spanking…

Σύμφωνα με το ψυχαναλυτικό μοντέλο του Sigmund Freud, το ερωτικό spanking σχετίζεται με το ξύλο κατά την παιδική ηλικία. Μάλιστα, το είδος τιμωρίας που μας επιβαλλόταν σ’ εκείνη την ηλικία μπορεί να οδηγήσει σε σαδομαζοχιστικές προτιμήσεις στην ενήλικη ζωή.

Βασικά δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο αρέσει το spanking σε κάποιον. Καλύπτει τόσο ευρύ φάσμα, από μια απλή σφαλιάρα στον κώλο μέχρι βουρδουλιές – αν σε κάποιον αρέσει το ένα, δεν σημαίνει πως του αρέσει και το άλλο.

Μιλάμε για μια αρκετά προστατευμένη μυϊκή περιοχή, που βρίσκεται ακριβώς στη βάση της σπονδυλικής στήλης και έχει αρκετές νευρικές απολήξεις, οπότε είναι ευαίσθητη. Έχει διαφορά σε σχέση με την κοιλιακή χώρα, για παράδειγμα.Οι άντρες –ιδιαίτερα όσοι δεν πειραματίζονται με τις δραστηριότητες του BDSM– προτιμούν να δώσουν ένα χέρι ξύλο παρά να το δεχτούν.

Αυτό δεν αποκλείει τη δυνατότητα να αλλάξουμε ενδιαφέροντα στη διάρκεια της ζωής μας.

Σε τελική ανάλυση, πρέπει να αισθανόμαστε άνετα με τη σεξουαλικότητά μας αλλά και με τις μεταβολές της, χωρίς να αισθανόμαστε αναγκασμένοι ή υποχρεωμένοι να επιδιδόμαστε ή όχι σε συγκεκριμένες ερωτικές δραστηριότητες!

Πηγή: kamasutra.gr

Ετικέτες:

#kama sutra #spanking
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *